Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

Sveikos,
kadangi pati gyvenu su mmm siuom dienom tai vistiek paskaitineju ka pliurpiat ir laukiu II smile.gif o aushritos kantrybe auksine as jau tris kartus buciau pasidarius trestuka blush2.gif siandien visa diena laukiu ausritos rezultatu bet kaip supratau nesulauksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmuliux: 09 rugpjūčio 2011 - 16:41
QUOTE(chiole @ 2011 08 09, 15:26)
vakar galvojau, kad jau implantaciją apturėjau, o šiandien su trenksmu mmm parėjo  doh.gif  verysad.gif  niekaip neišeina nustoti verkus, nes tiek daug vilčių turėjau  verysad.gif

kiek laiko jau planuojate leliuką?kiek pačiai metų, jei ne paslaptis?nes man tai baisiausia kai artėja 30 (už kelių metų man), ir kad taip greit ne pastojama. Aš klausiau savo ginekologės rekomendacijų, man sakė-nereikia specialiai planuot, skaičiuot, "tada galima mylėtis, tada negalima". Svarbiausia atsipalaiduot!ir gyvent normalu gyvenima pagal savo norus ir igeidzius. Na zinoma, jei neiseina per daugiau nei 1 metus pastot nesisaugojus ir reguliariai mylintis, tada jau reiketu susirupinti.. As labai viliuosi per vienerius metus pastoti blush2.gif wub.gif

QUOTE(kufu @ 2011 08 09, 15:29)
Ka manot? g.gif  unsure.gif

user posted image

padidinus nuotraukytę tikrai matosi vaiduokliukas! thumbup.gif

Mergaitės, kaip man greitai krauja pasigerint? mano hemoglobinas 101 , kai norma 120 verysad.gif atrodo ir geriu vitaminukus, nu ne tiek ju daug-gi vasara, atrodo su uogom, vaisiais ir darzovem gaunu ju cool.gif bet vistiek...Leliuko tai noriu!Vadinasi reikia stiprinti organizma! g.gif
Atsakyti
Jo jo gali vaidinti ligone,siuntinet vyra kopustu arba braskiu ieskot naktim lotuliukas.gif kazi kaip tie vyrai istveria blink.gif
[/quote]
nei as siuntinejau nei ka,mano vyras ramus buvo...kazkaip nesinaudojau savo padetim,bet kad kazkam ypatingo nebuvo net poreikio...ai,visa nestuma norejau kreveciu,bet ju isvis negalima nesciosioms,tai taip seiles ir tisdavo pagalvojus apie jas...
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2011 08 09, 17:41)
Sveikos,
kadangi pati gyvenu su mmm siuom dienom tai vistiek paskaitineju ka pliurpiat ir laukiu II smile.gif o aushritos kantrybe auksine as jau tris kartus buciau pasidarius trestuka  blush2.gif siandien visa diena laukiu ausritos rezultatu bet kaip supratau nesulauksiu  doh.gif

Sorry,tiesiog visad neturedavau kantrybes pasidarydavau testa ir mmm pareidavo iskart ta pacia diena,vat todel ir tempiu si menesi vis... blush2.gif Rytoj ryte jau bus rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
o kodel negalima kreveciu nesciosioms? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmuliux: 09 rugpjūčio 2011 - 16:50
QUOTE(Zhiezhirba @ 2011 08 09, 16:16)
Sveikos mamytes ir dar tik planuojancios  smile.gif  rasausi ir as i jusu gretas,pradejom ir mes planuoti leliuka,pagal skaiciavimus tai db man vaisingos dienos ir labai tikiuosi kad uzkipsiu  blush2.gif  bet kaip nepatinka man tas laikimas negaliu, o planuoji pirmaji vaikiuka  ax.gif  man idomu kokia tikimybe pastoti jei pagal vaisingumo skaiciuokli db man vaisingos dienos ir bandau pastoti per pirmaji cikla? negaliu sulaukti,nes jau noras pora metu yra smile.gif

sveika 4u.gif sunku pasakyt kokia tikimybe kiekvienai porai skirtingai buna,bet linkiu kad jums pavyktu per pirma cikla 4u.gif
Atsakyti
[quote=Emiliomamayte,2011 08 09, 16:42]
Jo jo gali vaidinti ligone,siuntinet vyra kopustu arba braskiu ieskot naktim lotuliukas.gif kazi kaip tie vyrai istveria blink.gif
[/quote]
nei as siuntinejau nei ka,mano vyras ramus buvo...kazkaip nesinaudojau savo padetim,bet kad kazkam ypatingo nebuvo net poreikio...ai,visa nestuma norejau kreveciu,bet ju isvis negalima nesciosioms,tai taip seiles ir tisdavo pagalvojus apie jas...
[/quote]
blink.gif o kodel negalima? g.gif niekad negirdejau to,man isvis juros gerybes patinka. Idomiai cia kazkaip,kai pirmos laukiausi,tai isvis viska valgiau ka norejau,o laabiausiai tai alyvinius obuolius. Zinokit nepatikesit,bet tokie nebloga maisiuka suvalgydavaau ant kart doh.gif biggrin.gif
Pameenu nuejau pas tokia moteriske i namus,nes jos kieme augo labai skaniu obuoliu obelis,pasirrinkau krepsi pilna pilna ir kol su ja kalbejausi vissus tuos obuolius ir suvalgiau biggrin.gif tada dar vienaa rinkausi ir ju nekalbejau,o iskart namo ejau. Zodziu tuo metu mano namai buvo pilni alyviniu obuoliu. Dabar apie juos pagalvojus,net nupurto,atrodo tooooookia rugstuma.
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2011 08 09, 17:46)
o kodel negalima kreveciu nesciosioms?  blink.gif

nes ten kur jos gyvena,tam vandeni yra sunkieji metalai ir jos ju gali but prisisotinusios,o tie sunkieji metalai gali pakenkt leliukui pilvelyje...
na as neissigalvoju,as skaiciau nesciosios vadovelyje,kuri parase zymi akusere ,ginekologe... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 09 rugpjūčio 2011 - 16:59
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 16:55)
nes ten kur jos gyvena,tam vandeni yra sunkieji metalai ir jos ju gali but prisisotinusios,o tie  sunkieji metalai gali pakenkt leliukui pilvelyje...
na as neissigalvoju,as skaiciau nesciosios vadovelyje,kuri parase zymi akusere ,ginekologe... ax.gif

Ne nu jau cia nuo tu visu tyrimu ir ispejimu tai isvis duona tuoj reikes keptis is pacios isaugintu kvieciu doh.gif Viskas cia siais laikais nesveika. Nemanau kad nuo keliu kreveciu kazkas nutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 17:42)

pakanka uzeiti i tam skirta temele ir matosi kiek yra tokiu mamyciu busimu bekankinanciu vyrelius savo,kai kurie leidziasi kai kurie ne,bet as manau kad cia tik issigalvojimai,netikiu kad taaaip stipriai gali traukti prie kazko vidury nakties pvz ko negaletum dienos metu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 18:09)
pakanka uzeiti i tam skirta temele ir matosi kiek yra tokiu mamyciu busimu bekankinanciu vyrelius savo,kai kurie leidziasi kai kurie ne,bet as manau kad cia tik issigalvojimai,netikiu kad taaaip stipriai gali traukti prie kazko vidury nakties pvz ko negaletum dienos metu nusipirkt  doh.gif

eik eik ar rimtai yra dar tokiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 09, 18:12)
eik eik ar rimtai yra dar tokiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai aisku,speju tada vyrai patys jaucias tarsi apnesteje,arba galvoja visai zmonele jau pabludo ir bega neatsisuke lotuliukas.gif
Atsakyti