Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(medlink @ 2011 08 09, 20:22)
Laikykis laikykis  4u.gif  man šian BT pakritus, maniau mmm ateis, bet kol kas ramu... o vakare atsirado kiaušinio baltymo tąsios išskyros  g.gif  kas bus toliau ?  g.gif

Tai gal tau O pries pat mmm g.gif Daryk kuo skubiau ND mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
as jungiuosi prie jusu ax.gif mano istorija tokia: pastot neiseina jau beveik 2 metai verysad.gif bet atsirado maza viltele. Kelis menesius geriau KT, dabar pirmas ciklas kada jau nebegeriu ir zinokit siandien jau 37 cd, o mmm dar nera!!!( siaip mano ciklas negeriant kt budavo 31d.) aisku dziaugiuosi, bet ir bijau kad kazkas siaip negerai, nes NT siandien ryte parode tik I verysad.gif Kada buvo O nezinau,nes BT nematavau. Siaip pries mmm visada pajautredavo labai krutine, o dabar jokio jautrumo! Tik va pilva vis pamaudzia, sonus pamaudzia ir papustas pilvukas blush2.gif siaip mm buna skausmingos,bet dabar tie patampymai kitokie nei mmm metu g.gif Tai dabar nezinau ar cia kazkas uzkibo, ar cia kazkas su moteriskom negerai ir streikuoja ciklas po kt doh.gif ryt ryte bandysiu dar viena NT, vis neprarandu vilties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 21:24)
Tai gal tau O pries pat mmm g.gif Daryk kuo skubiau ND mirksiukas.gif

Tai jau kas be ko darbuosimės bigsmile.gif

QUOTE(deilija @ 2011 08 09, 21:32)
sveikos mergaites  4u.gif
as jungiuosi prie jusu  ax.gif  mano istorija tokia: pastot neiseina jau beveik 2 metai  verysad.gif  bet atsirado maza viltele. Kelis menesius geriau KT, dabar pirmas ciklas kada jau nebegeriu ir zinokit siandien jau 37 cd, o mmm dar nera!!!( siaip mano ciklas negeriant kt budavo 31d.) aisku dziaugiuosi, bet ir bijau kad kazkas siaip negerai, nes NT siandien ryte parode tik I  verysad.gif Kada buvo O nezinau,nes BT nematavau. Siaip pries mmm visada pajautredavo labai krutine, o dabar jokio jautrumo! Tik va pilva vis pamaudzia, sonus pamaudzia ir papustas pilvukas  blush2.gif siaip mm buna skausmingos,bet dabar tie patampymai kitokie nei mmm metu g.gif Tai dabar nezinau ar cia kazkas uzkibo, ar cia kazkas su moteriskom negerai ir streikuoja ciklas po kt doh.gif ryt ryte bandysiu dar viena NT, vis neprarandu vilties  bigsmile.gif

Gal ryt dar nedaryk ir padaryk ketvirtadienį wink.gif Sėkmės ir laikom kumštukus už tave thumbup.gif
Atsakyti
Gal ryt dar nedaryk ir padaryk ketvirtadienį wink.gif Sėkmės ir laikom kumštukus už tave thumbup.gif
[/quote]
aciu 4u.gif kad neislauksiu iki porytdienos doh.gif
Atsakyti
Aushrita

Cia gal nesciosios nuojauta ar kaip suprast biggrin.gif jau tuoj ir pati patikesiu kad prisidirbau lotuliukas.gif

g.gif matau pas mumis ta pati situacija ax.gif as taip pat neplanavau leliaus,bet ir nelabai saugojomes.Ir pamaciau neryskia juostele g.gif g.gif man taip pat dar tik 24 metai,iskart mintys kaip reiks gyvent toliau ax.gif ax.gif draugas labai apsidziauges nestuke.gif buvome jau pas daktarus praeita savaite ir mate maza taskeli,rytoj vel vaziuosim pasitikrint, pasakys jau kazka placiau nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulata @ 2011 08 09, 21:47)
Aushrita
g.gif matau pas mumis ta pati situacija ax.gif as taip pat neplanavau leliaus,bet ir nelabai saugojomes.Ir pamaciau neryskia juostele  g.gif  g.gif man taip pat dar tik 24 metai,iskart mintys kaip reiks gyvent toliau ax.gif  ax.gif draugas labai apsidziauges nestuke.gif buvome jau pas daktarus praeita savaite ir mate maza taskeli,rytoj vel vaziuosim pasitikrint, pasakys jau kazka placiau nestuke.gif  nestuke.gif

Tai sveikinimai,tikrai panasu i mane tik as dar ne nestuke.gif biggrin.gif As gal to ir bijau,kad pasikeis gyvenimas kardinaliai,reikes buti su tuo mazu zmoguciu 24h per para,manau tam reikia pasiruosti smile.gif Kadangi tave vaikelis jau pasirinko reiskias jau pats laikas tau keisti gyvenima,i geraja puse bigsmile.gif Taigi aukit ir stiprekit,prasideda naujas gyvenimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 20:39)
Taigi sakiau kad kartu gimdysim nu biggrin.gif

o kada tau terminas lotuliukas.gif tai nori ir mane i ta pati traukini nusitempt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deilija @ 2011 08 09, 21:32)
zinokit siandien jau 37 cd, o mmm dar nera!!!
Tai dabar nezinau ar cia kazkas uzkibo, ar cia kazkas su moteriskom negerai ir streikuoja ciklas po kt doh.gif ryt ryte bandysiu dar viena NT, vis neprarandu vilties  bigsmile.gif

labas,siaip tikrai po kt metimo gali issireguliuoti ciklas,ypac pirmos mmm po metimo gali uztrukti,gali menesi nebut,du,kitom dar blogiau,man po metimo memes atejo po menesio tvarkingai,bet tikrai gali uzsitesti,tad cia gali buti ir nestumas ir siaip uzsitesimas mmm del organizmo pokyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 22:28)

o kada tau terminas  lotuliukas.gif tai nori ir mane i ta pati traukini nusitempt  blush2.gif
Papildyta:

Na man balandzio vidury... smile.gif ,o tau irgi tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 23:35)
Na man balandzio vidury... smile.gif ,o tau irgi tongue.gif  mirksiukas.gif

Na man tada jau butu balandzio gale ko gero biggrin.gif bet siaip manau kad isvis to nebus tongue.gif
Atsakyti

labas,siaip tikrai po kt metimo gali issireguliuoti ciklas,ypac pirmos mmm po metimo gali uztrukti,gali menesi nebut,du,kitom dar blogiau,man po metimo memes atejo po menesio tvarkingai,bet tikrai gali uzsitesti,tad cia gali buti ir nestumas ir siaip uzsitesimas mmm del organizmo pokyciu 4u.gif
[/quote]
anksciau po kt metimo mm atejo laiku, o dabar nezinau,ryte NT dariau,vel tik I verysad.gif BT pakilus laikosi, kelis sykius spenelius taip skaudejo, bet po minutes vel praejo doh.gif jei ciklas issiderino tai kazin po O gali BT laikytis taip ilgai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 08 10, 08:06)
anksciau po kt metimo mm atejo laiku, o dabar nezinau,ryte NT dariau,vel tik I  verysad.gif  BT pakilus laikosi, kelis sykius spenelius taip skaudejo, bet po minutes vel praejo  doh.gif jei ciklas issiderino tai kazin po O gali BT laikytis taip ilgai? g.gif

pakilus BT laikosi iki kol ateina mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 08 10, 05:11)
pakilus BT laikosi iki kol ateina mm  smile.gif

o as galvojau jei BT pakilus daugiau kaip 17 d tai gal jau kas uzkibo doh.gif nu tada laukiu kito ciklo verysad.gif
Atsakyti
Aushrita kur tiu, laukiam!!! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti