Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 18:19)
labai neidomu,nes liksiu nezinioj dvi dienas...kankini cia visas Aushrinta... frusty.gif

Duok tel numeri,zinute tau parasys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 19:19)
labai neidomu,nes liksiu nezinioj dvi dienas...kankini cia visas Aushrinta... frusty.gif

Tureciau du testus tai vienai pagadinciau siandien,bet turiu tik viena biggrin.gif O kodel dvi dienas i supermamas galima ir per telefona ieit jei pc neveikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 19:21)
Duok tel numeri,zinute tau parasys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bliam norejau ta pati parasyt bet galvojau visai palaikys trenkta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 18:23)
Tureciau du testus tai vienai pagadinciau siandien,bet turiu tik viena  biggrin.gif O kodel dvi dienas i supermamas galima ir per telefona ieit jei pc neveikia  biggrin.gif
Papildyta:

Bliam norejau ta pati parasyt bet galvojau visai palaikys trenkta  lotuliukas.gif

Ne nu jau cia siuo atveju netrenkta schmoll.gif biggrin.gif cia dabar jau taaaaip idomu,kad net praktiskai be testo galiu pasakyt kad tau teigiamas smile.gif
Atsakyti
Emiliomamayte tai mes galime nr pasikeisti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 19:29)
Ne nu jau cia siuo atveju netrenkta schmoll.gif  biggrin.gif  cia dabar jau taaaaip idomu,kad net praktiskai be testo galiu pasakyt kad tau teigiamas smile.gif

Baikit burejos jus lotuliukas.gif jei butu II atiduociau jums nes jus cia visos labiau uz mane ju norit lotuliukas.gif
Nu tai kam idomu rasykit numeriukus man i az,parasysiu ryt ryte rezultatus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 18:40)
Baikit burejos jus  lotuliukas.gif jei butu II atiduociau jums nes jus cia visos labiau uz mane ju norit  lotuliukas.gif
Nu tai kam idomu rasykit numeriukus man i az,parasysiu ryt ryte rezultatus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad as net du tokius su II turiu mirksiukas.gif galiu viena kuriai nors netgi padovanot biggrin.gif O siaip ir man begalo idomu,bet juk tu man i uk nerasysi,as kaip nors islauksiu vakaro su tavo rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kam reikia 867602809 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 19:51)
Tai kad as net du tokius su II turiu mirksiukas.gif galiu viena kuriai nors netgi padovanot  biggrin.gif O siaip ir man begalo idomu,bet juk tu man i uk nerasysi,as kaip nors islauksiu vakaro su tavo rezultatais mirksiukas.gif

Tai tau ir neduociau o tam kas dar neturi biggrin.gif
As tai manau kad bus I,kaip visada,netikiu kad galeciau apnestet kazkodel lotuliukas.gif
Parasyciau ir i uk tik kad neturiu saskaitoj biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 09, 19:52)
jei kam reikia 867602809  bigsmile.gif

Tai ka tau rimtai parasyt ryte? lotuliukas.gif
Vsio panickos isvarau biski i miesta tai nezinau ar beprisijungsiu siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 19:12)
Tai tau ir neduociau o tam kas dar neturi  biggrin.gif
As tai manau kad bus I,kaip visada,netikiu kad galeciau apnestet kazkodel  lotuliukas.gif
Parasyciau ir i uk tik kad neturiu saskaitoj biggrin.gif

O as manau kad bus II,nes spardaisi kaip nestuke.gif biggrin.gif o del rezultatu tai islauksiu vakaro. Tsakant pasveikint visada spesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 09, 20:14)
O as manau kad bus II,nes spardaisi kaip  nestuke.gif  biggrin.gif o del rezultatu tai islauksiu vakaro. Tsakant pasveikint visada spesiu mirksiukas.gif

Cia gal nesciosios nuojauta ar kaip suprast biggrin.gif jau tuoj ir pati patikesiu kad prisidirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 09, 19:24)
Cia gal nesciosios nuojauta ar kaip suprast  biggrin.gif jau tuoj ir pati patikesiu kad prisidirbau  lotuliukas.gif

Taigi sakiau kad kartu gimdysim nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leja06 @ 2011 08 09, 18:21)
Medlin laikykis ir tu, nekrisk... Penktadieni darom NT testus smile.gif

Laikykis laikykis 4u.gif man šian BT pakritus, maniau mmm ateis, bet kol kas ramu... o vakare atsirado kiaušinio baltymo tąsios išskyros g.gif kas bus toliau ? g.gif
Atsakyti