Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(deilija @ 2011 08 10, 10:33)
man jau 38 cd (siaip ciklas buna 31 d), bet sis ciklas pirmas po kt gerimo (pora men geriau), anksciau po kt nutraukimo nebudavo tokiu pokstu ir mm ateidavo kada priklauso, o dabar mmm nera, nt nerodo nieko, tik sonus padiegia, Bt pakilus laikos, jau nezinau ka ir galvoti ir ko laukti  doh.gif

O ko pati labiau lauki II ar mmm? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 10, 07:35)
O ko pati labiau lauki II ar mmm?  biggrin.gif

spek is triju kartu: II ar II ar II bigsmile.gif jau du metus as ju laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 08 10, 10:39)
spek is triju kartu: II ar II ar II  bigsmile.gif  jau du metus as ju laukiu  verysad.gif

verysad.gif tai ir tas kt vartoji kad metusi greiciau pastotum? Ir vis nesiseka? Gaila labai is tikruju verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 10, 07:40)
verysad.gif  tai ir tas kt vartoji kad metusi greiciau pastotum? Ir vis nesiseka? Gaila labai is tikruju  verysad.gif  4u.gif

aha,daktare sake pabandyt taip,nes siaip jokiu problemu pastojimui nemato verysad.gif
Atsakyti
na nieko mergyets, kias ciklas tikrai jums bus sekmingas, visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deilija @ 2011 08 10, 10:42)
aha,daktare sake pabandyt taip,nes siaip jokiu problemu pastojimui nemato  verysad.gif

verysad.gif O pas vyra irgi viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(muzliuke @ 2011 08 10, 07:46)
na nieko mergyets, kias ciklas tikrai jums bus sekmingas, visoms po  4u.gif

tikekimes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 10, 07:48)
verysad.gif O pas vyra irgi viskas gerai?

aha verysad.gif
Atsakyti
Tada belieka tik laukti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 10, 10:34)
parejooo? jopstararai kokios karves!!!!  4u.gif

jap, parjojo doh.gif

QUOTE(deilija @ 2011 08 10, 10:39)
spek is triju kartu: II ar II ar II  bigsmile.gif  jau du metus as ju laukiu  verysad.gif

neprarask dar vilties, gal O vėliau buvo wink.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif vis dar tikiuos verysad.gif
Atsakyti
[quote=pupiks,2011 08 09, 16:42]
kiek laiko jau planuojate leliuką?kiek pačiai metų, jei ne paslaptis?nes man tai baisiausia kai artėja 30 (už kelių metų man), ir kad taip greit ne pastojama. Aš klausiau savo ginekologės rekomendacijų, man sakė-nereikia specialiai planuot, skaičiuot, "tada galima mylėtis, tada negalima". Svarbiausia atsipalaiduot!ir gyvent normalu gyvenima pagal savo norus ir igeidzius. Na zinoma, jei neiseina per daugiau nei 1 metus pastot nesisaugojus ir reguliariai mylintis, tada jau reiketu susirupinti.. As labai viliuosi per vienerius metus pastoti blush2.gif wub.gif

labas rytas visoms

vakar rytą pasitikau su viltim, šį rytą- su mmm g.gif taigi laukiam kito ciklo. aš kaip visada nekantri esu, todėl visko noriu iš pirmo karto- kaip ir šiuo atveju. tai buvo pirmasis ciklas. metų dar nedaug- 23. manau, didžiausia mano bėda ir buvo, kad žiūrėjau vos ne kaip į darbą, tikiuosi šį mėnesį jau tokio požiūrio nebebus doh.gif blush2.gif

visoms nesulaukusioms norimo rezultato po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiole: 10 rugpjūčio 2011 - 10:17
QUOTE(chiole @ 2011 08 10, 11:14)
visoms nesulaukusioms norimo rezultato po  4u.gif

ir tau 4u.gif Naują ciklą pradedam kartu 4u.gif
Atsakyti