Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Aushrita @ 2011 08 10, 21:39)
Nezinau nes memiu dar nesulaukiu vis  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu ziurek tu man biggrin.gif
Jau tooookia pavarguys jauciuosi siandien,anksciau perskaitydavau visas temas ir dar dziaugdavausi kad labai daug prirassyta,o va siandien nepajegiu visko perskaityt.Rasyt irgi sunku,todel atsiprasau,nieko nerasysiu siandien tik pasicekavinsiu smile.gif
( galvoju as cia viena nestuke,tokiia nepajegianti issikraustyt doh.gif ..jau ggeriau tada vykit mane,nes pati iseit negaliu,taip laukiu visu II )
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 10, 23:02)
Nu ziurek tu man biggrin.gif
Jau tooookia pavarguys jauciuosi siandien,anksciau perskaitydavau visas temas ir dar dziaugdavausi kad labai daug prirassyta,o va siandien nepajegiu visko perskaityt.Rasyt irgi sunku,todel atsiprasau,nieko nerasysiu siandien tik pasicekavinsiu smile.gif
( galvoju as cia viena nestuke,tokiia nepajegianti issikraustyt doh.gif ..jau ggeriau tada vykit mane,nes pati iseit negaliu,taip laukiu visu II )

lotuliukas.gif as irgi dabar is po darbo,daznai irgi dziaugdavaus kad daug prirasyta bet dabar irgi nera jegu,darbe zmoniu mazai buvo tai stumem laika visa diena doh.gif
na tai smagu kad negali dar palikti sios temos,juk turi paskleisti virusiuka cia daug kam jo reikia biggrin.gif O tu turbut plepi ir balandinuku temoj? Ale kaip fainai is tikro kai lelius pavasari gimsta,as irgi noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 08 10, 15:58)
MEREDITA ir GLOSS, sveikutes nu kaip jauciates gal jau kokiu pozymiu atsiranda, pas mane dar nieko, bet jau si syki taip skaiciuoju dienas iki nelaukiamu mmm, kaip niekada. zinot iki praeito menesio tai kazkaip rami buvau palyginus, bet dabar jau tas noras tai toks stiprus ir tvirtas, kaip pirmo belaukiant.
gal todel ir nepastojau per metus nes vidumi dar nebuvau pribrendus antram...

Sveikute, nu kolkas nieko nejauciu schmoll.gif tik pilva truputi maude siandien...Mums tai labai didelis noras jau yra, nes butu pirmagimis 4u.gif po vestuviu praejo meteliai, tsai kazkaip jau pribrendom vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 10, 22:05)
lotuliukas.gif  as irgi dabar is po darbo,daznai irgi dziaugdavaus kad daug prirasyta bet dabar irgi nera jegu,darbe zmoniu mazai buvo tai stumem laika visa diena  doh.gif
na tai smagu kad negali dar palikti sios temos,juk turi paskleisti virusiuka cia daug kam jo reikia  biggrin.gif O tu turbut plepi ir balandinuku temoj? Ale kaip fainai is tikro kai lelius pavasari gimsta,as irgi noriu  lotuliukas.gif

Tiesa pasakius labiau plepu uzsienio nestukiu temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 08 10, 23:18)
Tiesa pasakius labiau plepu uzsienio nestukiu temoj smile.gif

Aj tiesa tu juk UK biggrin.gif ok mergaites einu as i lova ryt anksti kelt,tai labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,ar kas sulauket II si ryta biggrin.gif 4u.gif Mano memes dar klaidzioja vis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 08 11, 05:00)
Labas rytas mergaites,ar kas sulauket II si ryta  biggrin.gif  4u.gif Mano memes dar klaidzioja vis  ax.gif

laba ryta 4u.gif
as nesulaukiau saviskiu, kazkur stipriai paklydusios lotuliukas.gif
Atsakyti
oi o man kaip knieti vis testuotis, bet smegenis gerai kad bent suvokia kad dar gerokai anksti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, smile.gif
Siryt dariau NT testa (vyras ikalbejo, nors zadejau NT darytis tik rytoj) ir labai greitai, gal po kokios minutes pamaciau labai ryskias II ax.gif

Virusiukai visoms planuojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif

Dabar liko sunkiausia dalis - sekmingai isnesioti... Beje, manau, kad tas darbas man yra daug sunkesnis, nei pastojimas... unsure.gif
Pirmo nestumo metu, bent pilvo skausmu nejutau pirmus 2 menesius, o dabar nu tiesiog siaubingai pilva skauda... Staiga pakyli nuo kedes ir duria... Nepatogiai atsiguli ir skausmai... Skubiai rasysiuos pas gydytoja, gal kas negerai doh.gif

Sekmes visoms... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 11 rugpjūčio 2011 - 08:00
QUOTE(leja06 @ 2011 08 11, 08:59)
Sveiki,  smile.gif
Siryt dariau NT testa (vyras ikalbejo, nors zadejau NT darytis tik rytoj) ir labai greitai, gal po kokios minutes pamaciau labai ryskias II   ax.gif

Virusiukai visoms planuojancioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Dabar liko sunkiausia dalis - sekmingai isnesioti... Beje, manau, kad tas darbas man yra daug sunkesnis, nei pastojimas...  unsure.gif
Pirmo nestumo metu, bent pilvo skausmu nejutau pirmus 2 menesius, o dabar nu tiesiog siaubingai pilva skauda... Staiga pakyli nuo kedes ir duria... Nepatogiai atsiguli ir skausmai... Skubiai rasysiuos pas gydytoja, gal kas negerai  doh.gif

Sekmes visoms...  4u.gif

valiooooo wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
o gal testo virusiuka su II dar uznesi? blush2.gif
Atsakyti
sveikinimai 4u.gif tikėkimės, tuoj visos užsikrės bigsmile.gif kažkaip pagalvoju ir juokiuos mintyse, kad pamatyti II noriu lygiai taip pat, kaip Kalėdų senelį vaikystėje bigsmile.gif didžiausias troškimas šiuo metu wub.gif
Atsakyti
leja06 clap_1.gif dideliausi sveikinimai drinks_cheers.gif baltas pavydas blush2.gif ax.gif 4u.gif
lengvo nesiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti