Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 12, 11:00)
as tai busiu priversta testuotis sekmadieni,nes kaip minejau esam pirmadieni uzkviesti i pirti..tai turiu zinot savo padeti... lotuliukas.gif na man irgi nosis uzsikisus,bet gal esu truputi ir persalus,bus man su slapia galva i lauka eit... doh.gif  ai .pastebejau,akd esu nervuota ir pikta palikus..kas mane labai gasdina...nepatinka tokia busena... blink.gif
Leja 06 o tau jau velavo mmm,kai dareis Nt?kad toki rysku rezultata jau pamatei? ax.gif

Taip jau velavo 1-2 dienas mmm kai testa dariausi...
Nenorejau anksciau darytis, kad nereiktu sukti galva, ar cia vaiduoklis, ar dar nieko... Tik testu gadinimas ir pinigu metymas i bala... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(medlink @ 2011 08 12, 11:31)
Daug vilčių tikrai neteikiu, nes vakar tai tikrai gausiai buvo, kaip ir priklauso...  Gyvenimas parodys kas bus  blush2.gif

Manau, bandyk NT pasidaryt, gal dar nieko neprarasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 12 rugpjūčio 2011 - 12:55
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 12, 10:40)

Aushrita nenusimink,gal kita cikla pavyks tas netyciukas... lotuliukas.gif

Taigi sakiau kad as niekada neisvysiu to vaiduoklio lotuliukas.gif Ir testai kaip tycia nebrokuoti visad tiesa sako doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 12, 13:40)
Labas,

po situ patepliojimu pasidaryk testa, gal vis delto uzkibo zirniukas.  4u.gif  Ir paciai bus ramiau  ax.gif Nors labai nenoreciau nuliudinti, bet ir man kai pradejom planuoti vaikiuka, vis organizmas kokius cirkus iskrecia. Tai pozymiu nestumo atrandu, tai mmm kazkokios uzveluojancios ar trumpos buna. Kai neplanavom atrode viskas kaip laikrodziu sustatyta. ir sirgau 5-7 dienas.

pamėginsiu po kelių dienų, bet vilčių kol kas visai neteikiu biggrin.gif čia turbūt po KT dar neviskas susitvarkė... Hormonai siaučia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 12, 09:06)
Na ar kas gadinot testukus?  biggrin.gif

as sugriesijau ir pasidariau  blush2.gif

ir pamaciau vaiduokliuka  bigsmile.gif  nores mmm tik treciadieni  blink.gif
tikiuosi kad testas nebrokuotas ir jis tik ryskes  thumbup.gif

as dariu irgi ssnd ,man irgi mm tik treciadieni ..bet deja..ryskus vienas..na gal labai norint ir vartant kazka galetum bandyt ''rast'',bet cia as gal tik noriu tai matyt ... tad jei neatis mm anksciau (nes matuoju BT ,tai pagal mane turetu ateit mm sekmadieni ,o pagal BT treciadieni,tai nusiteikiu laukt treciadieni ...) ,dar darysiu pirmadieni ...tada bus matyt cia tas vaiduoklis yra ,ar tik noriu ,kad butu smile.gif

o tau linkiu rysket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 08 12, 14:26)
as dariu irgi ssnd ,man irgi mm tik treciadieni ..bet deja..ryskus vienas..na gal labai norint ir vartant kazka galetum bandyt ''rast'',bet cia as gal tik noriu tai matyt ... tad jei neatis mm anksciau (nes matuoju BT ,tai pagal mane turetu ateit mm sekmadieni ,o pagal BT treciadieni,tai nusiteikiu laukt treciadieni ...) ,dar darysiu pirmadieni ...tada bus matyt cia tas vaiduoklis yra ,ar tik noriu ,kad butu smile.gif

o tau linkiu rysket  4u.gif

as tikrai pastojau (jei testukas nemeluoja) 31-2, tai itariu todel ir rodo jau vaiduokliuka. dariaus su tuo 10 jautrumo testuku.
o tau jau keik po o?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 12, 17:01)
as tikrai pastojau (jei testukas nemeluoja) 31-2, tai itariu todel ir rodo jau vaiduokliuka. dariaus su tuo 10 jautrumo testuku.
o tau jau keik po o?

ta prasme pastojai liepos 31 rugpjucio1,2d? bigsmile.gif tai mes tada su vyru irgi laaaabai jau saziningai atlikinejom namu darbus,tai gal ir mums pavyko pagaut...jetau kaip islaukt tas likusias dieneles...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 12, 17:39)
ta prasme pastojai liepos 31 rugpjucio1,2d? bigsmile.gif  tai mes tada su vyru irgi laaaabai jau saziningai atlikinejom namu darbus,tai gal ir mums pavyko pagaut...jetau kaip islaukt tas likusias dieneles...

aga, buvo 31, 2, lyg dar 29 blush2.gif tai itariu kad tada (jei testukas teisingas) ir tada man "uzkibo" bigsmile.gif

as tai turiu tuos jautrius testukus, kur kaip puodukas jautrumas ax.gif
Atsakyti
Na ka mergytes jei dar pamenate kuri mane, tai as pas jus sugrysiu, nes pirmadieni pabego musu zirniukas, tris dienas klinikose pragulejau rolleyes.gif liepe gydytoja tris menesiukus pailseti ir galesim toliau darbuotis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 12 rugpjūčio 2011 - 16:51
QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 12, 17:51)
Na ka mergytes jei dar pamenate kuri mane, tai as pas jus sugrysiu, nes pirmadieni pabego musu zirniukas, tris dienas klinikose  pragulejau  rolleyes.gif liepe gydytoja tris menesiukus pailseti ir galesim toliau darbuotis  thumbup.gif

Kaip liudna verysad.gif Juk taip lauket verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 12, 17:51)
Na ka mergytes jei dar pamenate kuri mane, tai as pas jus sugrysiu, nes pirmadieni pabego musu zirniukas, tris dienas klinikose  pragulejau  rolleyes.gif liepe gydytoja tris menesiukus pailseti ir galesim toliau darbuotis  thumbup.gif

Ziuokute uzuojauta...bet geriau taip ,nei didesniam nestumui esant butu pabeges...imk balioneli 4u.gif ir is antro karto pamatysi pavyks,cia jau daznas reiskinys kai pirma kart pastojus zirniukas neisitvirtina ar nustoja vystytis,patyriau ir as tai savo kailiu... verysad.gif
Atsakyti
Aushrita nedirbi siandien? mums ziuriu kazkaip neipuola ,kad kartu darbuotumemes...uzsukciau i svecius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 08 12, 18:43)
Aushrita nedirbi siandien? mums ziuriu kazkaip neipuola ,kad kartu darbuotumemes...uzsukciau i svecius... 4u.gif

Labas,nea,dirbsiu pirmadieni smile.gif as tavo parduotuve maciau, Komoda vadinas sakei ania? bet dirbo tokia tamsiaplauke mergaite zinojau kad tu nedirbi tai ir neuzejau 4u.gif
Atsakyti