Na siandien testukas lyg ryskesnis Ikeliu nuotraukyte, gal ka iveizesit Testo tikrai vartyti nereikia, matosi is tolo ir vaiduokliukas isriskejo iki reikiamo laiko Pati laikau uz save kumstukus, kad testukas rysketu
Matau o ten rausva spalvytė matosi ( aš taip pat šiandien tokį gadinau, bet tik slapiame lyg kažkas vaidenosi, bet tik toks patamsėjimas, jokios rausvos spalvos) Labas rytas, merginos aš mmm nelaukiu trečiadienį
Na siandien testukas lyg ryskesnis
Ikeliu nuotraukyte, gal ka iveizesit Testo tikrai vartyti nereikia, matosi is tolo ir vaiduokliukas isriskejo iki reikiamo laiko
Pati laikau uz save kumstukus, kad testukas rysketu
Matau ir as vaiduokliuka maniskis beje irgi isryskejo iskart.. pirkau turkiska testuka.. prasiau jautraus.. na sakau, gal jau nevaiduokliauja be reikalo..
Matau o ten rausva spalvytė matosi ( aš taip pat šiandien tokį gadinau, bet tik slapiame lyg kažkas vaidenosi, bet tik toks patamsėjimas, jokios rausvos spalvos)
Labas rytas, merginos aš mmm nelaukiu trečiadienį
Pas mane taip pat tokių atsirado , o pilvelis gal maudžia, o kaip krūtinė
Pas mane laaabai krūtinė skauda, bet pilvelis visiškai ramus, tai turbūt būsiu apturėjusi tik stiprią O
Pas mane taip pat tokių atsirado , o pilvelis gal maudžia, o kaip krūtinė
Pas mane laaabai krūtinė skauda, bet pilvelis visiškai ramus, tai turbūt būsiu apturėjusi tik stiprią O
Tylus sveikinimai vaiduokliuku turetojoms tikiuosi jie isryskes man dar 10d. iki mmm, o as jau taip noreciau testuka pasidaryt dar niekada nelaukiau taip mmm dienos