Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (10 tema)

QUOTE(Basari'a @ 2011 08 12, 17:01)
as tikrai pastojau (jei testukas nemeluoja) 31-2, tai itariu todel ir rodo jau vaiduokliuka. dariaus su tuo 10 jautrumo testuku.
o tau jau keik po o?

snd 10dpo,vakar buvo 9dpo ir buvo I cool.gif
Atsakyti
Na siandien testukas lyg ryskesnis ax.gif
Ikeliu nuotraukyte, gal ka iveizesit biggrin.gif Testo tikrai vartyti nereikia, matosi is tolo ir vaiduokliukas isriskejo iki reikiamo laiko ax.gif
user posted image
Pati laikau uz save kumstukus, kad testukas rysketu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas

http://www.fertility...com/home/282120

user posted image

user posted image
Atsakyti
super kufu, grazus isryskejimas wub.gif thumbup.gif
Tylus sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 13, 09:08)
Na siandien testukas lyg ryskesnis  ax.gif

Matau thumbup.gif o ten rausva spalvytė matosi g.gif ( aš taip pat šiandien tokį gadinau, bet tik slapiame lyg kažkas vaidenosi, bet tik toks patamsėjimas, jokios rausvos spalvos)
Labas rytas, merginos 4u.gif aš mmm nelaukiu trečiadienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2011 08 13, 08:08)
Na siandien testukas lyg ryskesnis  ax.gif
Ikeliu nuotraukyte, gal ka iveizesit  biggrin.gif  Testo tikrai vartyti nereikia, matosi is tolo ir vaiduokliukas isriskejo iki reikiamo laiko  ax.gif
user posted image
Pati laikau uz save kumstukus, kad testukas rysketu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Matau ir as vaiduokliuka thumbup.gif thumbup.gif maniskis beje irgi isryskejo iskart.. pirkau turkiska testuka.. prasiau jautraus.. na sakau, gal jau nevaiduokliauja be reikalo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 08 13, 09:33)
Labas rytas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Koks čia testukas blush2.gif
Jau perskaičiau, turkiškas bigsmile.gif

O kokius požymius jauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 13 rugpjūčio 2011 - 08:41
QUOTE(Puk @ 2011 08 13, 09:36)
Matau thumbup.gif  o ten rausva spalvytė matosi g.gif ( aš taip pat šiandien tokį gadinau, bet tik slapiame lyg kažkas vaidenosi, bet tik toks patamsėjimas, jokios rausvos spalvos)
Labas rytas, merginos 4u.gif  aš mmm nelaukiu trečiadienį ax.gif

na tokia pati kaip kontroline tik kad blanki ax.gif

preita menesi net 10 tokiu testu isnaudojau, bet ir keik as juos bucaiu varcius ar kaip ziurejus lotuliukas.gif man tokiu vaiduokliu kaip dabar jie nerode ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 13 rugpjūčio 2011 - 08:45
QUOTE(Puk @ 2011 08 13, 08:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  SVEIKINIMAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Koks čia testukas blush2.gif
Jau perskaičiau, turkiškas bigsmile.gif

O kokius požymius jauti blush2.gif

Apart gausiu creamy isskyru - nieko.. tik siandien testuka pamacius pykint pradejo.. blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif matyt is jaudulio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2011 08 13, 09:43)
Apart gausiu creamy isskyru - nieko.. tik siandien testuka pamacius pykint pradejo.. blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif matyt is jaudulio.. g.gif

Pas mane taip pat tokių atsirado blush2.gif , o pilvelis gal maudžia, o kaip krūtinė g.gif
Pas mane laaabai krūtinė skauda, bet pilvelis visiškai ramus, tai turbūt būsiu apturėjusi tik stiprią O unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 08 13, 08:46)
Pas mane taip pat tokių atsirado blush2.gif , o pilvelis gal maudžia, o kaip krūtinė g.gif
Pas mane laaabai krūtinė skauda, bet pilvelis visiškai ramus, tai turbūt būsiu apturėjusi tik stiprią O unsure.gif

Kelias dienas labai maude pilva.. o dabar dar jauciu, kad magnio truksta, nes nervinis tikas atsirado.. g.gif
Atsakyti
Tylus sveikinimai vaiduokliuku turetojoms wub.gif tikiuosi jie isryskes mirksiukas.gif
man dar 10d. iki mmm, o as jau taip noreciau testuka pasidaryt doh.gif dar niekada nelaukiau taip mmm dienos biggrin.gif
Atsakyti