rekomenduokit koki romana apie meile? ne apie pacia meile, bet kad knygoje daug aistru butu
sveikos knygu myletojos
rekomenduokit koki romana apie meile? ne apie pacia meile, bet kad knygoje daug aistru butu
(kaip altoriu sesely, twilight ir pan
)
QUOTE(Female @ 2011 08 29, 19:51)
sveikos knygu myletojos
)
na ir sulyginimas
sveikos knygu myletojos
)
Paukšteliai ir Mano meilė stikliniais kaliošais rekomenduokit koki romana apie meile? ne apie pacia meile, bet kad knygoje daug aistru butu
QUOTE(klopedija @ 2011 08 29, 20:25)
nė viena nėra romanas
sveikos knygu myletojos
)
Džeinė Eir, Moterys meluoja geriau, Ana Karenina,Vėtrų kalnas, Trys draugai.....
Džeinė Eir
Moterys meluoja geriau
Ana Karenina
Vėtrų kalnas
Trys draugai
Visai idomus straipsnis
QUOTE(klopedija @ 2011 08 26, 13:09)
Taip akį užmetus šitos mane domintų. 
QUOTE(Mamce @ 2011 08 29, 12:26)
Kaip pirstu i aki...
ir as apie sitas dvi pagalvojau. Kiek prisimenu, musu skoniai nebuvo tokie panasus
Nesuprantu, o tai Jus Gerulaitis ar Vagneris domina?
Papildyta:
QUOTE(sim2002simas @ 2011 08 29, 22:10)
Sveika. Lauksim daugiau atsiliepimų
QUOTE(Darbinga @ 2011 08 25, 12:26)
Aš, beje, jos publicistikos nesu skaičius, išskyrus tą straipsnį, kuriame ji emocingai atsiriboja nuo Užkalnio. Ir ką galiu pasakyt: Užkalnis man daug mielesnis. T.y. jo stačiokiškumas man mielesnis, nei Sabaliauskaitės snobiškos aristokratės poza. Galiu atleisti žmogui aroganciją, jei jis talentingas. Tačiau tuo dar neturėjau progos įsitikint, o dabar ir nebenoriu.
aš irgi jos minčių nesu skaičiusi
o kur Sabaliauskaitė tą savo publicistiką rašo, kad daugelis jūsų ją žinote?
man tai jos pavardė visai nieko nesakė, kai išėjo "Silva Rerum"
Aš iš tų, kuriems Užkalnio rašinėliai 'visai nieko'. Turiu ir skaičiau visas jo knygas, buvau ir viename susitikime su juo, patiko, kaip kalbėjo.
OK, perspaudžia jis dažnai, bet juk tai tyčia ir daro, juk dėl tų jo provokacijų ir kyla reakcija.
QUOTE(giluze @ 2011 08 26, 10:35)
Dar turiu knygą apie Angliją, tik taupausi ir bijau, kad per mažai kritikuos anglus. 
kritikuoja normaliai, man nei per daug, nei per mažai nepasirodė. Ir taikliai (mano subjektyvia nuomone)
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 26, 12:22)
oi, tai aišku, kad "Lietuvos rytas" bulvarinis
Išvis Lietuvoje nebeliko nacionalinių dienraščių, kurie nebūtų bulvariniai.
Deja, bet rinka per maža, 'nebulvarėdami' dienraščiai neišsilaiko.
QUOTE(svetima @ 2011 08 27, 20:14)
Gal kas susipažinęs su Valdu Papieviu? Suintrigavo interviu-gal ir norėčiau ką paskaitinėt, bet mūsų knygų forume jokios informacijos, negi nieks neskaitė 
susipažinusi, šiemet skaičiau ir "Vienos vasaros emigrantus", ir "Eiti"
Atsiliepimus rašiau, bet Jurzole dabar yra vienintelė, juos kelianti į mūsų svetainę (aš tik paruošiamąjį darbą darau - iš temos visus į Wordą surankioju), tai ir atsiranda bent kelių mėnesių tarpas.
Gal SM paieška padėtų rasti?
QUOTE(prieplauka @ 2011 08 29, 20:42)
Tik šitos ir trūksta mano klasikos lentynai
QUOTE(Forget @ 2011 08 29, 23:53)
Forget, labai atsiprasau.... Na, bet toks juokas sueme
QUOTE(martux @ 2011 08 29, 23:25)
Abieju komplektas
Papildyta:
QUOTE(Dolitlė @ 2011 08 26, 12:50)
Akvilė: Neprašyk auksinės žuvelės plauti indų,
Paulius JURKEVIČIUS, Jurga JURKEVIČIENĖ. Italija: pojūčiai, stereotipai, mados
reportažai,
Paulius JURKEVIČIUS, Jurga JURKEVIČIENĖ. Italija: pojūčiai, stereotipai, mados
reportažai,
Dar atidziau pastudijavau sarasa. O kas ta Akvile
Atpazinau dar ir Jurkeviciaus pavarde. Jis gi parase "Staltieses ritmu". Man patiko jo stilius ir "snobiski" svaiciojimai. Toks nepazistamas , lietuviams nezinomas, i krauja neiauges poziuris i maista, vyno kultura ir pan. Maloniai susiskaite. Itariu, sita irgi skaitysiu, jau vien del Italijos
Papildyta:
O dabar gi skaitau A.Paasilinna "Gudrioji nuodų vireja". Tema visai man nepatinka, bet padeti irgi negaliu