QUOTE(Alexia @ 2011 08 30, 11:16)
Man labiau patiko Kaukiantis malūnininkas nei virėja, bet Paasilinos kampą aš jau pagavau. O virėja man kažkodėl priminė "nacionalinės žvejybos ypatumas" 

QUOTE(gintarelia @ 2011 08 30, 13:32)
Aš dėliočiau taip:
1. Grupinės savižudybės magija
2. Zuikio metai
3. Kaukiantis malūnininkas
4. Gudrioji nuodų virėja
Mano manymu, čia tikra meistrystė negraudžiai rašyti apie skaudžius dalykus. Supranti kad žiauru (ar bjauru), o vis tiek balsu kvatoji. Ir jokios depresijos.
O apie meilę ir R. Gary "Aušros pažadas" (mamai), "Dangaus šaknys" (drambliams).
1. Grupinės savižudybės magija
2. Zuikio metai
3. Kaukiantis malūnininkas
4. Gudrioji nuodų virėja
Mano manymu, čia tikra meistrystė negraudžiai rašyti apie skaudžius dalykus. Supranti kad žiauru (ar bjauru), o vis tiek balsu kvatoji. Ir jokios depresijos.
O apie meilę ir R. Gary "Aušros pažadas" (mamai), "Dangaus šaknys" (drambliams).
Man vis gi labiausiai patiko "Kaukiantis malunininkas" - labiausiai atitinkantis klasikinio romano stiliu. "Grupines savizudybes magija" siaip juokinga, ironiska ir net nezinau kokia - stilinga knyga. O "Gudrioji nuodu vireja" irgi panasi i "Grupine savizudybe..." , bet jau neturi to zaizaruojancio samojo, gal kiek silpnesne. Bet susiskaite tikrai smagiai. Kas dar man liko? "Zuikio metai"? Gal kas turit is kaunieciu?
QUOTE(Dolitlė @ 2011 08 30, 19:48)
Planavom rinktis rytoj, trečiadienį, apie 16.30 val. "Žaliam rate". Tikėkimės, kad orai nenuvils ir pasisėdėsime lauke, "vasaros rezidencijoje".

As, kaip visada, tik 17.30 val. prisistatysiu: atnesiu visoms visas skolas - Prieplaukai, Gintarelai ir Dolitlei.
Vakar viesulu prauzus per RIMI maciau, kad knygoms 30proc . nuolaida - bet greit perbegus neradau nei vienos sudominusios.