vairavau iki gimdymo dienos,bet visada jauciau dviguba atsakomybe

QUOTE(airina @ 2008 10 05, 22:09)
Siais laikais apskritai kelyje yra nesaugu
...
As tai vis stebiuosi musu vairuotoju vairavimo kultura...
Tik, va kai nescia esi, tai kaip ir rizikuoji ne tik savimi, bet ir busimo mazylio sveikata.. Atsakomybe rodos didesne...
Na, taip kelyje nesaugu, bet kokios alternatyvos ? Viesasis transportas? Taip pat gali pakliuti i avarija, be to, spustyje gali suspausti tau pilva. Prasyt, kad veztu vyras ? O jei neturi laiko, arba neturi teisiu, kaip maniskis ? 
As tai vis stebiuosi musu vairuotoju vairavimo kultura...

Tik, va kai nescia esi, tai kaip ir rizikuoji ne tik savimi, bet ir busimo mazylio sveikata.. Atsakomybe rodos didesne...

QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 01:18)
kas yra stazas? as turiu pazistamu, kurios lako teises saugiai stalciui ir laimingos kad stzas tiksi
tik vazinedamas nuolat igausi staza.. nzn keista kad tai neraglemantuojama niekaip ir neakcentuojama. Pvz mano anyta staza turi nzn kiek metu gal 40, bet as neabejoju, kad as su kiek daugiau nei pusantru metu stazu vairuoju duag geriau nei ji.. cia nieko tau asmeniskai netaikau
tiesiog pastbejimas
Aga, tas va negerai. Laiko teises stalciuj ir i gatve islenda tik pvz.per Velines, arba isvis karta i 5 m. Sitam dalyke pagelbetu periodinis egzaminavimas, pvz. kas 2 metus.. bet aisku nerealu, niekas nenores laikyti tu egzu.. ir as pati nenoreciau 

As nescia budama iki paskutines dienos vairavau.ir avarija atpurejau,gerai kad viskas gerai baigesi,ir del patirto soko nepamenu avarijos,tai dabar be baimes wel wairuoju
vairavau iki pat gimdymo ir net pradėjusi gimdyti pati norėjau važiuoti į gimdymo namus, bet mano vyras neleido
. tai, kad tikriausiai pavojingiau viešuoju transportu naudotis. bandžiau važiuoti troleibusu. buvau šeštą mėn. nėščia. visų pirma niekas neužleido vietos, o priedo to nuo vienos bobulytės gavau krepšiu per pilvą, nes ji bandė išsikovoti patogesnę vietą. spjoviau ir vėl sėdau į savo ratus. mažam mieste viską galima pėsčiom apeiti, net sveika. na o vilniuje atstumai verčia rinktis savo a/m arba viešąjį transportą. iš patirties-saugiau pačiai už vairo.

o kam nėščiai vairuot...ją ir taip turi vyras ant rankų nešiot...jei nepakelia...tada vežiot....

QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 08, 11:21)
o kam nėščiai vairuot...ją ir taip turi vyras ant rankų nešiot...jei nepakelia...tada vežiot.... 

Jau geriau butum parasius, kad verciau taxi vazinekites.
Juk vyrai diena, nakti kartu su mumis nebuna

QUOTE(Emerencija @ 2008 11 11, 16:19)

Jau geriau butum parasius, kad verciau taxi vazinekites.
Juk vyrai diena, nakti kartu su mumis nebuna

Nestumas ne liga,o moters busena,protinga ir vairuos be problemu,ir aplamai,gyvenimas tekes sava vaga,o jei ne visi namie,tai nei vairuot nereikia,prisidirba ir pescios beleko.
vairuot aišku galima, neštumas - ne liga
bet dabar kai gatvėse bardakas tik didėja, tai sakyčiau nebesaugu. pati važinėjaus, nėščia buvau jautri, greit susinervindavai. labai ilgai negalėjau pamiršt kai boba išlėkė man prieš nosį, ir vos spėjau padaryt manevrą kad neatsitrenkčiau.
o ta glušė, i vairą įsitvėrus akis išpūtus i priekį tik žiūri. aplink nieko nemato

QUOTE(zbara @ 2008 11 13, 21:27)
vairuot aišku galima, neštumas - ne liga
bet dabar kai gatvėse bardakas tik didėja, tai sakyčiau nebesaugu. pati važinėjaus, nėščia buvau jautri, greit susinervindavai. labai ilgai negalėjau pamiršt kai boba išlėkė man prieš nosį, ir vos spėjau padaryt manevrą kad neatsitrenkčiau.
o ta glušė, i vairą įsitvėrus akis išpūtus i priekį tik žiūri. aplink nieko nemato 

Automobilis visad padidinto pavojaus saltinis.
Manau, kad nieko baisaus jeigu nėštukė vairuoja, tuo labiau jeigu prieš tai pastoviai ar dažnai vairuodavo. Vat jeigu reikia mokytis vairuoti arba pradėti vairuoti, tai tuomet jau nežinau...
sunkokai...nors kita vertus priklauso nuo pačio žmogaus.

QUOTE(gedas @ 2008 11 18, 02:32)
vat būtent, kad priklauso nuo žmogaus...ne tik nuo fizinės, bet ir nuo emocinės jo būklės...