as tai vairavau iki paskutines minutes beveik. aisku, susimastydavau, bet tai bet kada gali ir plyta ant galvos nukrist. tiesiog visada budavau saltu nervu, prie vairo irgi emocijos neislysdavo, tai viskas ok. cia patarti ar nepatarti neiseis, kiekviena ziures pagal save

QUOTE(kepuryte @ 2008 11 20, 20:54)
man dabar 33sav tai sekmingai vairuoju
bet zadu jau nebevairuoti atrimiausiu metu bet ne del to kad
o del to kad ziema ir pasunkintos salygos vairavimui juolab esant 

joo, ner labai drasu uz vairo, bet jei reikia - sedi ir vaziuoji

as irgi vairavau nescia
, na paskutini menesi, visur su mb vazinedavom, tai nebuvo man ir reikalo vairuot... bet po gimdymo, kaip buvo gera atsisest ir biski prasilekt

vairavau iki 36 savaičių, būčiau vairavus ir toliau, bet pilvas baisiai didelis buvo, pasidarė sunku sėdėti, kelnės nors ir nėštukių, bet vistiek pilvą spaudė, sėdynę atsilošt reikdavo tiek, kad vos vairą pasiekdavau
tai ant galo stengiaus nebevairuot, nebent kur trumpam palėkdavau ir viskas, o iki 36 sav važinėjau visur kur tik reikėdavo ar norėdavau

As vairavau iki paskutiniuju.Tik paskutine savaite jau vyras grizes buvo,tai ilsejausi .O siaip nebuvo kur dingti,vairuotojo neturejau,o remontas ant mano peciu,tai laksciau visur pati.Pilvukas biski trukde,bet nieko

Avarijos atveju būti už vairo su pilvuku labai nesaugu, nes pirmas smūgis vairu į pilvą... Tai mano ginekologė man draudė vairuoti, ale vis tiek vairavau iki pat gimdymo...
QUOTE(eros @ 2006 03 09, 21:22)
Labas visiems skaitantiems tokia smagia rubrika.
As esu nescia ir vairuoju. Ar jusu nuomone, tai labai nesaugu
Nes susilaukiu labai daug priekaistu, kad neva esu neatsakinga, kad rizikuoju vaikuciu ir t.t.
As esu nescia ir vairuoju. Ar jusu nuomone, tai labai nesaugu

As vairavau nescia visa laika, i darba is darbo, i parduotuves, pas drauges... visur. Ir vazinejau po Londona, nes ten gyvenu. Ir net mintis man nebuvo kilusi, kad tai nesaugu.
manau nėščia ar ne nėščia nesvarbu , jei vairuot nemoka normaliai . o kas dėl saugumo galio tas pats : jei tu gerai vairuoja dar nereiškia kad tau kas į subine neileks
: nu ir nėštukem tik nereikalingo streso daugiau

Vairavau iki paskutinės minutės ir gimdyt galėjau nuvažiuot,bet buvo kas nuveža.Iš vakaro dar vyrą iš darbo parsivežiau ,o naktį išvežė mane į gimdymo namus.Jaučiausi puikiai ir net nepagalvojau,kad gali kas nutikt,o nutikt gali jei bus lemta kas negero ir ne už vairo.Žinoma avarijos atveju negerai nėščtukei už vairo.