Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine25 labai gražus vestuvių filmukas wub.gif O kokioj čia bažnyčioj tuokėsi?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 09, 12:32)

Man pirma nuotrauka tai jau taip patinka! wub.gif Nerandu prie ko prikibti.
Laukine, man patiko filmukas. Puikiai parinkta muzika. bigsmile.gif Iš tos trumpos fs tai mane sužavėjo nueinantys jaunieji. Ankstesniuose kadruose toks jausmas, kad jie dairėsi ir tarėsi kur pakilę nuo dekio eis. Nu, labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 09, 11:32)
As labai noriu paprasyti jusu kritikos.

Nu man gražu, nelabai kyla rankos kritikuot.. Nu bet jei prašaisi: pirmoj man skausmingai persikreipus, bet čia jau matyt mano skonio reikalas. Antroj nepatinka kadravimas, trečioj nervina kojos taip nukirstos, bet ji man labiausiai patinka, o paskutinė gal suspaustokoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 09, 11:15)
Tamsi - taip. Įdėja super - taip. Spalvinis koloritas - man super. Pakarot ?/ gal.
Man vsiai įdomi ir šita, juk ir naktį žmonės gyvena biggrin.gif
.

biggrin.gif biggrin.gif Jeeeee
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 09, 11:21)

Man cia trukdo batai.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 11:24)

Aga, siaubas, kaip jos plepa..
Fainas filmukas.As su sia daina dariau ta meskiuku krikstynu filmuka:)

Vanilla, man pirma ir paskutine patiko.Pirmoj tik man asmensikai negrazus jb vertimas.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 09, 11:37)
Man pirma nuotrauka tai jau taip patinka!  wub.gif  Nerandu prie ko prikibti.

Labai aciu wink.gif si yra mano visos fotosesijos favorite smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 11:38)
Nu man gražu, nelabai kyla rankos kritikuot.. Nu bet jei prašaisi: pirmoj man skausmingai persikreipus, bet čia jau matyt mano skonio reikalas. Antroj nepatinka kadravimas, trečioj nervina kojos taip nukirstos, bet ji man labiausiai patinka, o paskutinė gal suspaustokoka smile.gif

Aciu uz toki issamu komentara. wink.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 11:46)

Vanilla, man pirma ir paskutine patiko.Pirmoj tik man asmensikai negrazus jb vertimas.

Dekui wink.gif as vis su tais jb vertimais zaidziuos. Va dabar dar bandau su Svajones pasidalintais actionais verst, zodziu vis ieskau to graziausio man jb, kolkas nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 09, 11:37)
Laukine25 labai gražus vestuvių filmukas wub.gif  O kokioj čia bažnyčioj tuokėsi?

Čia Kretingos Bažnyčioj.

Ačiū mergaitės. Jei dar pasisakys kuri, būsiu dėkinga smile.gif
Atsakyti
Laukine, grazu 4u.gif Bet labiau uz si filmuka patiko sekantis tavasis wub.gif Kokia nuotaka, emocijos, visos foto thumbup.gif

is vanilos ikeltu trecia labiausiai, bet visos grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 09, 12:04)
Laukine, grazu 4u.gif Bet labiau uz si filmuka patiko sekantis tavasis wub.gif Kokia nuotaka, emocijos, visos foto thumbup.gif

čia kuris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 09, 11:32)

Fainos, alia antrai taip nestandartiškai - kirpčiau kojų apačią bigsmile.gif Būtų jėga bigsmile.gif

Aš tai žaidžiu su... css biggrin.gif Jėzusmarija biggrin.gif
Papildyta:
Laukine, nors visko nežiūriu, nuolat praskrolinu, bet man užtenka akimirkos, tavo filmukai mane jaudina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugpjūčio 2011 - 12:07
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 09, 12:24)
na kad man ir taip patinka,kadravimas geras, smagiai vaikuciai sedi pajury smile.gifo ka ju bangom darei? g.gif

Nu tai smagu, seimos albumui reiskias bus gera foto ax.gif O bangoms... nu nesijuokit labai garsiai bandziau nuklonuoti pora dideliu zmoniu blush2.gif Nu dar neikirtau kaip graziai klonuoti, kazkaip nesigauna kaip isivaizduoju, kad turetu gautis. bet taip klonuota vistiek geriau ziurisi nei su tais zmogais biggrin.gif Aisku bandysiu kazkaip tobuliau tai padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 11:24)
Sveikos,
nu ir plepat.. doh.gif Tik foto permečiau.. Kaip visada jetaime įspūdinga foto su tuo modeliu. Dar patiko kur sesė su broliuku iš nugaros, paprastos mergytė, dar kažkas.. Jau nebežinau kai tiek permečiau puslapių...
Aš su savo vestuvių filmuku Jums pasivaidensiu, nes foto kalnai nesutvarkytų, ir nelabai ką turiu parodyt kolkas daugiau smile.gif Šį kartą kitoks.. Man patinka, nes jaučiu tą jaunųjų energetiką, nesveikai mieli žmonės, labai įsimylėję ir gal aš nuotraukas vertinu neobjektyviai, nes labai susibičiuliavom. Tai įdomi Jūsų nuomonė. Primenu, kad fotosesijai, tiksliau laiko man, kaip fotografui buvo skirta apie 20min, iššokom iš autobuso, nu greit greit fotkinamės, nes jau į laivą vėluojam..  doh.gif Tai va taip ir buvo smile.gif O planavom, buvom prigalvoję.. Nu kažkas pasijuokė iš mūsų planų  doh.gif
Vestuvių filmukas

o aš šį karta nepagirsiu smile.gif neskau kad blogai, bet jausmo šį karta nemačiau ir muzika su foto persikeitimu labai nesižiūrėjo, per greit jos keitėsi, man ryškiai ne y takta ir tas labai jautėsi, gavosi tok lyg skubinamas filmukas, pačios nuotraukos gražios, bet kaip sakiau man čia kažkas neišbaigto g.gif

P.S su kuo darai filmukus?

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 09, 11:24)
tai prasom Auto pristatyt bigsmile.gif
na kad man ir taip patinka,kadravimas geras, smagiai vaikuciai sedi pajury smile.gifo ka ju bangom darei? g.gif

dabar vsiia nėr laiko, kai sutvarkysiu krikštynų foto tada pasitengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 09, 12:13)
o aš šį karta nepagirsiu smile.gif neskau kad blogai, bet jausmo šį karta nemačiau ir muzika su foto persikeitimu labai nesižiūrėjo, per greit jos keitėsi, man ryškiai ne y takta ir tas labai jautėsi, gavosi tok lyg skubinamas filmukas

Ups, nedažiūrėjau biggrin.gif

Man patiko muzika ir keli kadrai, kuriuos mačiau bažnyčioje ir tie vaikai į viršų žiūrintys, apsilydžiau.
reik eit visą pasižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti