Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 14:31)
Aišku į temą smile.gif Visada į temą mane pagirt  biggrin.gif

Juokauju. Išties labai smagu kad patiko.. Man pačiai patinka. Kai noriu pasigraudent jį vis pasižiūriu. Ir vis pavydžiu tai mamytei, kurios stalčiuke liks tokios nuotraukos. Pavydžiu nuoširdžiai. Nežinau ar ryžčiausi pati, bet turėt savo tokias foto labai norėčiau  ax.gif

Zinok as irgi uzpavydejau jai... nuosirdziai uzpavydejau smile.gif Manau jei noresiu pasigraudenti ir as dar karta ji pasiziuresiu... Turiu savo foto is gimdyklos, paprastu buitiniu, bet kai paziuriu taip negraudina... Sis tavo darbas sukele pacius tikriausius ir graziausius mano jausmus... Ir beja ziurint ji maciau visas smulkmenas, visas foto ir dar spejau pamastyti apie savo, savo artimuju bei draugiu gimdymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 14:31)
Aišku į temą smile.gif Visada į temą mane pagirt  biggrin.gif

Juokauju. Išties labai smagu kad patiko.. Man pačiai patinka. Kai noriu pasigraudent jį vis pasižiūriu. Ir vis pavydžiu tai mamytei, kurios stalčiuke liks tokios nuotraukos. Pavydžiu nuoširdžiai. Nežinau ar ryžčiausi pati, bet turėt savo tokias foto labai norėčiau  ax.gif

Perziurejau ir as... Na ir ka...Taip taip, zliumbiu... Ir kartu pavydziu mamai, kad jai pasitaike tokia fotografe, kuri iamzino nepakartojamas tiesiogine zodzio prasme akimirkas ir viskas sugerbejo taip graziai ir estetiskai perteikti. Nerealu. Isivaizduojat kaip bus idomu mazyliui paaugusiam pasiziuret kai paklaus is kur as atsiradau?
Atsakyti
Tuoj vairuotojos supyks, kad mane giriat o jų ne smile.gif Nepamirškite ir kitų pagirti ne tik mane VIENĄĄĄ biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 08 09, 11:14)
Sveikos merginos!

Pairodau, kad vis dar nepamiršau kaip fotografuoti  blush2.gif Užlūžus darbuose, atsiprašau neskaitysiu visko ir nepakomentuosiu - svečių laukiu. Įdedu tik proginį auto.  ax.gif  Norėjau kaip geriau, bet išėjo kaip visada...
Aš gimiau per rugiapjūtę...

P.S. fotopirkinių sąraše - pultelis....

su toratdieniu, patiko auto 4u.gif

Na jei jau čia visos atvirauja tai aš irgi rugpjūtį gimus 08.25 blush2.gif

dar nieko nespėjau aš čia pažiūrėti... einu va Laukinės žiūrėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 09 rugpjūčio 2011 - 13:51
Laukine25 - perziurejau filmuka, nuotraukytes labai patiko, trukumu nespejau pamatyt, labai greitai keitesi biggrin.gif Taip norisi isiziuret i foto, patyrinet detales ir jau kita smile.gif Tai tik tas vienintelis dalykas nepatiko, o visa kita wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Emociju tema nuotraukeles visos grazios ir tikrai super atspindetos emocijos bigsmile.gif ypac labai patiko maijos vaikuciai is nugaros wub.gif

Laukine, visada pasiziuriu tavo filmukus, nu man jie tokie wub.gif nu net nerandu zodziu apibudinti smile.gif va siandienini ziurejau, tai tokia nostalgija savoms vestuvems apeme, noriu dar karta teketi uz savo mylimojo wub.gif

Dar gimtadieninkus sveikinu 4u.gif ilgiausiu metu ilgiausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 09 rugpjūčio 2011 - 13:57
Laukinės filmukas, daina graži, filmukas tikrai per greitai foto eina, bet pas mane pačia tai per greitai buna tai per lėtai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 09, 14:56)
Labas  4u.gif
Emociju tema nuotraukeles visos grazios ir tikrai super atspindetos emocijos  bigsmile.gif  ypac labai patiko maijos vaikuciai is nugaros  wub.gif

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Man ne per greitai Laukinės filmukas, esu mačius tik dar pora trumpų pas Forgetę. Tai žinau viena - visiems neįtiksi, kiekvienas turi savų norų ir velnias, taip galima visai pasimesti. Tai kam tada tie komentarai mastau.gif
Kai darysiu, darysiu kaip man atrodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 09, 15:56)
Man ne per greitai Laukinės filmukas, esu mačius tik dar pora trumpų pas Forgetę. Tai žinau viena - visiems neįtiksi, kiekvienas turi savų norų ir velnias, taip galima visai pasimesti. Tai kam tada tie komentarai mastau.gif
Kai darysiu, darysiu kaip man atrodys  biggrin.gif

na bet jei klausia nuomonės tai ir parašai kaip būtent tau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 13:45)

apie laukines filmuką, minusų mačiau, bet nevardinsiu jų, nes mane žiauriai užkabino, pasijaučiau, kad viską regiu iš šalies, tikrai, jausmas perteiktas, su kuo ir sveikinu cool.gif o nuotraukkų pasikeitimo greitis man neužkliuvo, nes kažkaip viskas rišosi tarpusavyje ir buvo tarytum vientisas veiksmas.
Atsakyti
Laukinės jaunieji labai patiko, bet daina ne cool.gif . Aišku čia yra skonio reikalas, svarbu jauniems tiko ir patiko.
Atsakyti