Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 08 09, 17:38)
Ne mergaites, ne laukuose, pamiskej arba miskely kur.  g.gif Bet pas mus jis nera labai siltas. Lauke viso labo 16 silumos. Modelis vasarine suknia apsirenges. Oi nzn. kas snd gausis. Einu vnz ruostis... Bijau..;.  ph34r.gif

Na jau nėra ko bijoti smile.gif vienas mano modelis prie -16 buvo su suknele:D
Atsakyti
Aš šiandien irgi turėjau vaikutį fotkint, bet nukėlėm dėl prasto oro... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 17:47)
tu is SM esanciu esi mano visiska favorite smile.gif banaliai nenoriu kalbet, nu bet tikrai biggrin.gif kaip kokia rasa ryte wink.gif

brum, maloniai nustebinai biggrin.gif ačiū!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 16:47)
kaip kokia rasa ryte wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 13:52)
As nukvaisau

Man labai patiko, tik melynumo kiek per daug mano akims rolleyes.gif

je t'aime, portretukas labai patiko bigsmile.gif . Aplamai visos man tavo nuotraukos grazios, ir modeliai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 16:52)
Man idomi ideja.Flikre irgi pakomentuosiu-ten yra kas nepatiko.
As nukvaisau

http://melynastigras...srugpjutis.html

Smagu girdėt kad įdėja patiko. Nors ji šovė tik būnant prie ežero, tad specialaus pasiruošimo nebuvo mirksiukas.gif

Man patinka kai gali taip nukvaišti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 09, 16:58)
na man nuotraukos su  karve visai nepatiko  blush2.gif  smile.gif

Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif tikiu, kad visiems tikrai nepatiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su praejusiais, siandieniniais ir artejanciais gimtadieniais!
Kolkas tiek... Vakare prisesiu.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 09, 17:02)
tau už pastangas pliusas, bet modeliui minusas.. labai įsitempusi ji, vandenyje kaip tik tokio atsipalaidavimo, ramybės norėtųsi.. visose kaklo raumenys įsitempę, gal giliai buvot ir ji nuskęst bijojo, ar kas ten, nzn..  g.gif

Ačiū ačiū blush2.gif na modelis buvo tikrai atsipalaidavęs (nes prieš tai darėm vynionco) gilu ten nebuvo, tik labai daug dumblo, na ir gal dar prie tų raumenų įsitempimo prisidėjo modeliuko amžius ax.gif (jai virš 50)

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 17:05)
Dalyja - man šita kur įdėjai labai įdomi  4u.gif

Ačiū 4u.gif o kitos kaip? mirksiukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 09, 17:07)
Mane erzina tas gumbas iš vandens išlindęs. Čia ji nėščia ar kas ten lenda? g.gif

lotuliukas.gif nea, ne nėščia. Ten rankos ir kyla iš vandens purslų darymui hihihi.gif Ačiū ir už tokią nuomonę smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 09, 17:22)
Įdomi vieta fotografavimui, karvė irgi pagyvina nuotraukas smile.gif Šiaip nepatiko kai kuriose išraiška, labai įsitempusi.

Ačiū 4u.gif perduosiu modeliui mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 09, 17:25)
man sioji labiausiai patiko is visos fs,o del kitu - jau merginos rase, kad veido israiska tokia nelabai kokia smile.gif o ta karve dar buciau pavaikius biggrin.gif

Ačiū 4u.gif dėl išraiškos viską įsidėmėjau, o dėl karvių, tai jos tokios biški laukinės, nes kuo arčiau tuo jos toliau lėkė nuo mūsų hihihi.gif

O kaip šitoks variantas jums

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 09 rugpjūčio 2011 - 18:21
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 09, 17:25)
aš irgi atnešiu nuotrauką smile.gif

man dabar kvadratinis juodai baltas laikotarpis biggrin.gif

Gražu ir tikrai nėr prie ko daugiau kabintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalyja, man šitas kadras tikrai įdomus. Tie lašeliai! bigsmile.gif Bet veido daugiau norisi. Būtų buvę labai vau, jei būtų profiliu arba iki nosies pasinėrusi. Ir aš turbūt daryčiau j/b. smile.gif
Atsakyti
mano nuomone, tai vandeny labai sunku fotkint. atrodo idomi vieta, bet na reik tikrai pagalvot ir sugalvot kaip modeli kur pastatyt, ka jam tam vandeny daryt, kur fotografui detis.. ir vien tik mergina vandeny yra sunkus reikalas. be to, suslape plaukai tikrai ne visoms tinka. dar turi buti idomi vieta, neuztenka tik vandens. suziuret sviesa. todel as vandeny ir nedristu fotkinti, nes man tai begalo sunki tema atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 19:37)
mano nuomone, tai vandeny labai sunku fotkint. atrodo idomi vieta, bet na reik tikrai pagalvot ir sugalvot kaip modeli kur pastatyt, ka jam tam vandeny daryt, kur fotografui detis.. ir vien tik mergina vandeny yra sunkus reikalas. be to, suslape plaukai tikrai ne visoms tinka. dar turi buti idomi vieta, neuztenka tik vandens. suziuret sviesa. todel as vandeny ir nedristu fotkinti, nes man tai begalo sunki tema atrodo smile.gif

Manau, jei planuotumei, tai gal būtų kitaip. O čia viskas vyko ekspromtu.
Pamačiau vandenyje karves. Įbridau jas fotkint. Žiūriu neįdomu. Sesuo tuo metu maudėsi. Sakau, davai varai čia wink.gif va taip ir gavosi ta fs blush2.gif
Nors vandeny tikrai yra nepatogu fotkint. Jei bangos stipresnės tai ir mėto tave doh.gif žiūrėk ir modelis pakeičia poza, na žodžiu, nėr lengva, nėr.
Atsakyti