QUOTE(rG @ 2011 08 09, 21:29)
O aš pagalvojau, kad iš viso, velniam tie nuotraukų filmukai.. Gauna klientas nuotraukas ir dar filmuką iš jų. Man tokio dalyko tikrai nereiktų. IMHO.
rG - na aš ir laukiau komentarų, gavau su kaupu
ilgam laikui
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 21:33)
ne rG reikia slėpti po lapais o kaip suprantu man... jokių filmukų forume,supratau...
baik tu cia
o man irgi kaip rG reiktu maziau sneket, bet labai tyngiu issiregistruot is SM, o velnias vis liezuvi patampo
atleisk, Kristina, kad kaip tik po tavo filmuku pakomentavau.. nes siaip tu man patinki, ir patinka tavo ieskojimai. bet kai ieskai
tai kaip supratau,daugiau norinciu nebus koliazu zaidimui
tik sios
Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
dar ryt tada palaukiam, ir galesim skelbti zaidimo starta
ruosti pirmasias nuotraukeles
Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
eurik@.k
Svajone
dar ryt tada palaukiam, ir galesim skelbti zaidimo starta
QUOTE(Ka @ 2011 08 09, 21:39)
O aš pagalvojau, kad iš viso, velniam tie nuotraukų filmukai.. Gauna klientas nuotraukas ir dar filmuką iš jų. Man tokio dalyko tikrai nereiktų. IMHO.
čia mano draugams
QUOTE(Ka @ 2011 08 09, 21:39)
man kuo patinka filmukai, kad patogu juos parodyt kitiems. nu pvz buvo mano vestuves, parodai paskui kazkam filmuka, muzika pralinksmina, jausmo inesa. iskart ivairiu foto paziuri. tiesiog del patogumo ir foto nereik super daug. nes kompu ten enter ar rodyklyte spaudant rodyt neidomu
QUOTE(Ka @ 2011 08 09, 20:39)
nebent sau, dėl patogumo, kaip vizitinė. Bet ir tai apgalvoti labai reiktų.
O taip pristatant taigi čia jau kinematografija, o ne fotografija. Ar tikrai žinom ką darom? Yra elementarios taisyklės - pradžia, vystymasis, konfliktas, kažkas VAAAU įvyksta, sprendimai, pabaiga. Na, čia taip grubiai
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 21:44)
nu va, izeidziau
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 21:44)
na ir merginos, kita karta gal atsargiau reikskit savo nuomone, o bus kaip su Paprastos sausainiuku foto...negalima taip....
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 20:39)
Aš matyt irgi ieškau progų iš čia pabėgt, nes kaip prilipus, o viskas dega
Nieko, nesi kvaila, ryt nuslūgsi. Aš asmeniškai esu bjauri karvė, bet negaliu glostyti net artimiausių jei kas netinka, ne dėl savęs, o dėl kito, net jei tas kitas ir pasiųs velniop. Tai ne pliusas, greičiau minusas, dėl to išgyvenu ir turiu daug nuolatinių graužačių.
Aišku lengviau nutylėti, bet čia jau kas sugeba.
Viskas, tikrai einu dirbti, prašom neimti į galvą, nes nieko čia išvis blogo niekas nepasakė, kaip tik daugiau pagyrų nei minusų