Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

QUOTE(Katusik @ 2007 11 24, 12:52)
na jau ne  schmoll.gif

jau ko nenorėčiau matyti gimdykloj, tai savo motinos  schmoll.gif

o vestis su savim močiutes - taigi senyvas žmogus iš to jaudulio gali ir numirti!

Tema "Mamos/mociutes dalyvavimas gimdyme" , mociute, tai ne gimdyves mociute, o ateinancio i pasauli zmogiuko mociute, gimdyves mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liulia* @ 2007 11 25, 03:40)
Tema "Mamos/mociutes dalyvavimas gimdyme" , mociute, tai ne gimdyves mociute, o ateinancio i pasauli zmogiuko mociute, gimdyves mama  smile.gif

lotuliukas.gif gerai cia gavos su ta mociute
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 13, 13:30)
Jei santykiai su mama geri- tegu, manau, ir dalyvauja gimdyme.
Mano rysys su sava mama nestumo metu tapo kazkoks stebuklingas.

jo,toks vaizdas,kad pati savo mintis parasiau thumbup.gif man lygiai taippat mirksiukas.gif kadangi mano vyras tuo metu kai gimdziau buvo Norvegijoj(nu blyn,taip jau pasitaike... cray.gif gimdymas 2savaitem anksciau prasidejo),tai su manimi buvo mano mama ax.gif ir man ji labai padejo,pati medike,tai visko macius.visa laika buvo rami,kiekvieno saremio metu tryne nugara(~8val visas gimdymas truko),tai vargsiukei kita diena net pusles ant delnu atsirado blush2.gif labai dziaugiuosi,kad tada mama buvo su manimi wub.gif bet jau kai antra gimdysiu,tai jau su manimi bus vyras wub.gif jis ir pirma karta norejo buti salia,tik,kad viskas tapi netiketai isejo.. verysad.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau ir priejau isvados, kad i gimdykla galima is bedos vestis mociute- medike ir tai ne visas, kaip kurios juk alpsta rolleyes.gif
O apie paprastas moteriskes manau net neverta svarstyti, as saviskes tikrai nei uz ka nesivesciau, mano vyras nejo, nes bailys, tokiu atveju geriau jau drauge gimdziusia, apie mama net pagalvojus negaliu isivaizduot doh.gif
Atsakyti
as irgi jauciu jei vyras arba mama neitu,tai prasyciau artimos drauges smile.gif gimdziusios jau ax.gif
Atsakyti
Nu neeee, tikrai nenorėčiau, kad mano mama dalyvautų gimdyme. Ji laaabai linkusi jaudintis, dramatizuoti. Ir taip, į nėštumo galą į mane vis žiūrėjo užjaučiančiu žvilgsniu. Kai kalbėjomės, kad nebijau aš gimdymo, tai tvirtino: "Tu, vaikeli nežinai, kas tavęs laukia, koks ten skausmas būna, kai pagimdysi - pakalbėsim". Ale, tai koks tikslas bijoti iš anksto, kai nežinai, kaip ten būna? g.gif Ar nuo to mažiau skaudės? blink.gif schmoll.gif
Kai jau artėjo didžioji diena, tai susitarėm, kad aš mamai net nepranešiu, kad jau važiuoju gimdyt, kad nesijaudintų blush2.gif Taip ir buvo - pranešiau jau pagimdžiusi. Ir nebuvo ten TOKIO skausmo, kad 9 mėnesius reikėtų jo bijot schmoll.gif (Dievaži, pūliuojantį dantį skauda daug labiau...)
Atsakyti
Man gimdant dalyvavo ir vyras, ir mama. Tai vėliau vyras sakė, kad mama vis už durų vaikščiojo pažliumbt ir papergyvent. O aš tai nieko neatsimenu, kažkur plionkė buvo trūkus lotuliukas.gif
Nu dabar galvoju, kad gal daugiau mamos reiks nebesivest. Nėr čia ko - ir pati kankinasi, ir man tuo nepadeda. Ale jei MB vėl sugalvos super sąžiningai eit į darbą (a jis pas mane sąžiningas, jei aš 120% negimdau, vadinasi, į darbą reik eit), tai teks mamą vestis - tėčio gi nesivesi, nei dukters mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors santykiai su mama yra tikrai geri, bet nenoreciau, kad ji dalyvautu gimdyme schmoll.gif Zinau, kad ji pergyventu labiau uz mane ir viska labai dramatizuotu, todel man butu tik sunkiau.
Beje, nesivesciau ir drauges, nors ir geriausios. Nezinau, kodel.
Salia saves gimdymo metu isivaizduoju tik savo vyra mirksiukas.gif
Atsakyti
gera istorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ech, tikrai nenoriu, kam mano mama dalyvautų gimdyme unsure.gif
Atsakyti
o as noriu, kad mano mama dalyvautu. tik va su ja sia tema dar nesikalbejau, nes per anksti.
manau ji mane palaikys, nuramins, nors, be abejo, pati jaudinsis, idomu kas tokia akimirka nesijaudintu.

o kurios nenorite, kad mama dalyvautu - del kokiu priezasciu? gal as tada irgi dar apsigalvosiu.
Atsakyti
Gimdyme dalyvavo mama. Ir jokių alpimų nebuvo schmoll.gif Labai džiaugiuosi, kad ją pasiėmiau į gimdyklą... Į gimdymo galą, visai jau jėgų nebeturėjau, teko jai su gyditoja ir mano kojas pritrauktas prie krutinės laikyti, kad stumti lengviau būtų.. ( čia toms naivuolėms, manančioms, kad pakanka pastovėti vyrui galvugalyje, kad nieko nesimatytų).Visa plyšau, mane kirpo... Jaučiau didžiulį jos palaikyma ir paramą.Daug tvirčiau jaučiausi, kai būtent ji, artimiausias man žmogus, buvo šalia 4u.gif Kažkodėl visai nesinorėjo, kad vyras visame tame dalyvautų. Esu tikra, kad apie gimdymą jis išmano ne ką daugiau kaip kiaulė apie bananus.. O ir padėti daug sunkiau, kai nežinai ką tai reiškia. Gimdymas toks dalykas, pagal savišvietos kursų programą nebūtinai juk vyksta rolleyes.gif
Atsakyti