Aš norėčiau vien tik vyro. Daugiau nieko, net už durų. Manau, čia dviejų žmonių reikalas,kiti tegul ant telefono kabo
Kai gimdė sesuo, susirinko pusė giminės už durų.
Aš norėčiau vien tik vyro. Daugiau nieko, net už durų. Manau, čia dviejų žmonių reikalas,kiti tegul ant telefono kabo
kai gimdziau pirmagime tai vyras dalvyvavo
su 2 gimdymu deja nespejo atvykti
bet sese lb panoro dalyvauti, tai 2 gimdymas buvo su sese
Gimdyme dalyvavo vyras, kiti artimieji nezinojo kad gimdau, suzinojo, kai gime
Kai sužinojom kad laukiamės, vyras iškart pasakė, jog dalyvaus gimdyme. Sakė, kartu pradėjom, tai ir gimdant palaikysiu. Labai norėjau kad dalyvautų, tačiau tuo metu buvo užsienyje ir nespėjo grįžti.
Todėl gimdyme dalyvavo anyta.
Tačiau ji labai padėjo, džiaugiuosi, kad ji dalyvavo ir man padėjo.
Važiavau ilogonine su mama pašonėje vėliau kai prasidėjo baisiniai saremiai nebenorėjau,kad ji butu nes nervino su savo išgasčiu
Laukiau vyro parlekiančio iš darbo, kai jis tik atvažiavo, mama išdumė net neatsisveikinus
Gimdyme dalyvavo vyras
Dėl to labai džiaugiuosi
mano vyras nenorejo dalyvauti kai laukiausi pirmojo vaikelio, as geria ji pazystu, todel priremiau prie sienos, sakau arba dalyvausi arba skiriames!! (viena labai bijojau, nzn kodel) ir ka jus manot viskas buvo puiku, nukirpo virkstele ir net dainele padainavo, i dukrytes gimtadieni ejo su didziausiu uzsidegimu ir sake trecia jau ir pats priimtu
nera man tas gimdymas toks jau kraupus dalykas, jei zmones myli vienas kita ir yra pasitikejimas, tai nieko negali buti graziau kaip sutikti bendra vaikeli kartu
nera man tas gimdymas toks jau kraupus dalykas, jei zmones myli vienas kita ir yra pasitikejimas, tai nieko negali buti graziau kaip sutikti bendra vaikeli kartu
Man labai padėjo MB dalyvavimas, džiaugiuosi, kad ir Jis norėjo dalyvauti
Dalyvavo vyras, buvo labai smagu, snekejomes, juokavom, veliau kai man smagumai praejo, ir prasidejo gimdymas buvo i ka "atsiremt"...akusere kai liepdavo daryti ta ar ana, jis man vis kartodavo drasindavo...