as irgi nenoreciau kad mama dalyvautu,nu nebent jau butume labai jau geros ir artimops drauges
Bet ir tai dar pagalvociau,geriau jau kad vyras arba kokia gera drauge butu salia
Tikrai nenoreciau
Visu pirma nemanau, kad ir mama bent jau mano noretu...
Kazkaip man keistai atrodytu
Visu pirma nemanau, kad ir mama bent jau mano noretu...
Kazkaip man keistai atrodytu
arba vyras arba niekas.
Nedalyvavo daryme,nereikia ir gimdyme
QUOTE(XXXXXX @ 2007 03 12, 10:19)
arba vyras arba niekas.
Nedalyvavo daryme,nereikia ir gimdyme
O šiaip, tai kai tėvai gyvena šalia (nebūtinai kartu), kai dalinamasi su jais kiekvienu potyriu ir t.t. ir t.t., tai tuomet turbūt visai natūralu ir jų dalyvavimas. Tiek mano, tiek vyro tėvai žinojo, kad laukiamės, žinojo, kad jaučiuosi gerai ir sužinojo, kad sėkmingai pagimdėm. O visus kitus sunkumus, dalinomės mes tarpusavyje su vyru ir kitų nejaudinom. Bet tai mūsų šeimos modelis ir jis mums teisingas. Kitiems kitoks teisingas ir tai šaunu
As taipapat norejau matyti tik vyra salia,bijojo,bet sudalyvavo visam procese,ir dar sudalyvaus jei reikes
nenoreciau, kad mama dalyvautu gimdyme. isivaizduoju, kaip ji jaustusi, matydama savo vaika kencianti... jei vyras taip jaudinosi, kaip mama sureaguotu?..
man per gimdyma uzteko,kad daktaras salia buvo,daugiau nieko nereikejo
Jei nebutu dalyvaves vyras gimdyme noreciau, kad mama butu salia
NĖ UŽ KĄ
,visų pirma nesam su mama jau tiek artimos,kad ji mane matytų tokiam procese,o visų antra,ji to neištvertų,pakako po visko paskambinti ir tai ašaros upeliais bėgo...
Na o as kai gimdziau visa ta laika su manim buvo mama,ir esu jai dekinga uz tai,ji be galo man padejo,be jos ar kazin istverciau,be to gimdziau per jos gimtadieni,ir dabar noriu,kad jinai dalyvautu,na aisku ir vyras,su abiem bus dar lengviau
palaukit
o tai ka mane apgavo???? gimdziau pries pusantru metu, siauliu gimdymo namuose, nu ir mano vyras tuo metu buvo anglijoj, tai turejau kita palaikymo komanda, drauges ir mama
labai prasiau kad leistu mamai dalyvaut, bet nei per kur neleido ... sake nieko isskyrus vyra
o taip nenorejau gimdyt viena, su mama mes pacios geriausios drauges, tikrai norejau kad ji butu salia... bet taip ir pagimdziau viena
QUOTE(godos mama @ 2007 03 15, 15:33)
palaukit
o tai ka mane apgavo???? gimdziau pries pusantru metu, siauliu gimdymo namuose, nu ir mano vyras tuo metu buvo anglijoj, tai turejau kita palaikymo komanda, drauges ir mama
labai prasiau kad leistu mamai dalyvaut, bet nei per kur neleido ... sake nieko isskyrus vyra
o taip nenorejau gimdyt viena, su mama mes pacios geriausios drauges, tikrai norejau kad ji butu salia... bet taip ir pagimdziau viena 
Kaip aš pavydžiu to artumo su mama,na man nė pro kur,nuo pat vaikystės nejaučiau to saito...o vat mano sesuo su mama-geros draugės,o man mama-tik mama