Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

vijoleta20, gražūs kardeliai bigsmile.gif
Atsakyti
O aš supykau, ant parduotuvinių sėklų. Pirkau kardelių svogūnėlius, ant pakuotės buvo sodri tamsi violetinė spalva, o pražydo kažkoks nesusipratimas doh.gif sad.gif Dar žali nepražydo, bet jau išsiskleis ant dienų. Kaži kas iš jų bus.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2012 08 07, 16:58)
O aš supykau, ant parduotuvinių sėklų. Pirkau kardelių svogūnėlius, ant pakuotės buvo sodri tamsi violetinė spalva, o pražydo kažkoks nesusipratimas  doh.gif sad.gif Dar žali nepražydo, bet jau išsiskleis ant dienų. Kaži kas iš jų bus.

man tas pats doh.gif tik žali atitiko, o kiti paprastučiai doh.gif bet vis tiek gražu smile.gif

niekas neparašot, kaip juos tam kaliopermanganate išmirkyt g.gif žodžiu, kaip paruošt juos žiemai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 07, 18:28)
man tas pats doh.gif tik žali atitiko, o kiti paprastučiai doh.gif bet vis tiek gražu smile.gif

niekas neparašot, kaip juos tam kaliopermanganate išmirkyt  g.gif žodžiu, kaip paruošt juos žiemai blush2.gif  4u.gif

Aš žiemai kardelius iškasu, išdžiovinu ir laikau susuktus į laikraščius ir kalio permanganate nemirkau. Mirkau tik pavasarį prieš sodinimą. ( Į vandenį įberiu kalio permanganato, kad vanduo būtų ryškiai violetinis ir palaikau apie 20 min.)
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 08 07, 19:05)
Aš  žiemai kardelius iškasu, išdžiovinu ir laikau susuktus į laikraščius ir kalio permanganate nemirkau. Mirkau tik pavasarį prieš sodinimą. ( Į vandenį įberiu kalio permanganato, kad vanduo būtų ryškiai violetinis  ir palaikau apie 20 min.)

ačiū 4u.gif o kiekvieną atskirai susukat?
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 07, 19:10)
ačiū 4u.gif o kiekvieną atskirai susukat?

Vienos spalvos susuku į vieną laikraštį, kitos spalvos į kitą...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 08 07, 16:44)
user posted image

nuostabios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 08 07, 20:08)
Vienos spalvos susuku į vieną laikraštį, kitos spalvos į kitą...

4u.gif

QUOTE(vera.vera @ 2012 08 07, 21:04)
nuostabios spalvos wub.gif

pritariu wub.gif
Atsakyti
Dar žiedelių
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 07, 18:28)

O pas mane net negražūs, nes žiedas vietoj sodrios spalvos, kaip tamsus rūbas su Ace būtų užpiltas doh.gif Vietom balta net blink.gif Kol kas tos rūšies tik vienas nužydėjo, o kiti net žiedo kraut neskuba. Bet jau nesitikiu, kad likusieji bus gražesni. Bent jau džiugu, kad matosi, kad žali bus gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Nugis sulaukiau savojo gražuolio
user posted image
Atsakyti