Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

QUOTE(Saulyte8 @ 2012 08 11, 12:06)
Nugis sulaukiau savojo gražuolio

Tikrai gražuolis wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai jau gražus, dar nebuvau tokio mačius thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, mano kardeliai jau nuzydejo, ziedus nukirpau, ka toliau daryti, kada Jus kasate juos? blush2.gif Pirmi metai, kai auginu...., tai nieko apie juos nezinau blush2.gif Bet gele grazi, man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 08 11, 10:06)

Nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 08 11, 11:06)
user posted image

nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
dar pakomentuokit man tokį atvejį ax.gif kaimynė pernai turėjo įvairių spalvų žiedų, o šiemet iš tų pačių sodinukų išaugo visi paprastučiai šviesiai raudoni g.gif kodėl taip galėjo nutikt? blush2.gif
Atsakyti
vera.vera, leibel ačiū biggrin.gif
Saulyte8, kardelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 12 rugpjūčio 2012 - 14:38
Net seilė nutyso, pamačius jūsų gražuolius! bigsmile.gif thumbup.gif
Maniškiai vis dar "tyli", pumpurai yra, bet dar nesiskleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 11, 16:20)
dar pakomentuokit man tokį atvejį ax.gif kaimynė pernai turėjo įvairių spalvų žiedų, o šiemet iš tų pačių sodinukų išaugo visi paprastučiai šviesiai raudoni g.gif kodėl taip galėjo nutikt? blush2.gif

Manau, kad tai hibridiniai sodinukai. Veislė tik vienam auginimui. Panašiai, kaip ir pomidorai, kurie hibridiniai, iš jų surinktų sėklų nieko gero nelauk. Aš turėjau panašų atvejį su "nojaus" svogūnėliais, tai pirmais metais vos vos panašūs buvo, kaip ant etiketės, o antrais visai paprasti, ir spalva net kitokia, nublukusi...
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 08 11, 16:20)
nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif

nėežinau ar čia tas atvejis, bet pamenu kaip giminaitė yra sakiusi- negalima skirtingų spalvų kirpti/pjauti tuo pačiu peiliu/žirklėm. Jinai jau daug metų augina gėles pardavimams, tai jos verslas
Atsakyti
Butent taip reikia daryti. O dar gali buti kad liko atspariausi, nes raudoni tokie ir yra, o kitu spalvu susirgo ir neliko. Man ypac neatsparus balti, niekaip negaliu ju pasidaugint, vis isnyksta.
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2012 08 14, 13:02)

QUOTE(kaktuselis @ 2012 08 14, 14:17)

QUOTE(Venta9 @ 2012 08 14, 15:22)

ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti