Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Labai gražūs, gaila tokius į daržą sodinti. O daržui yra kuom didžiuotis, nes papuoštas nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 22, 21:38)
Daržo kardeliai smile.gif

Nu, Jediara, Jūs mane įkvepiat first.gif Visada pasigrožiu Jūsų gėlytėmis. Kokio dydžio sklypas, kad tiek visokio grožio sutelpa?
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif ir daržą reikia puošti biggrin.gif
Mano sklypas beveik 33a., tai vietos yra - reikia tik laiko ir gėlių ax.gif , tačiau kardelių kiekį jau mažinu blush2.gif
Ambri, o Jums linkiu kuo gražesnių žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 23, 08:50)
Mano sklypas beveik 33a., tai vietos yra - reikia tik laiko ir gėlių ax.gif , tačiau kardelių kiekį jau mažinu blush2.gif
Ambri, o Jums linkiu kuo gražesnių žiedų mirksiukas.gif

Pas mane sklypas irgi ne mažas - 24 arai. Kardeliai puikiai tinka sienai nuo daržo sudaryti ir papuošti. Todėl aš juos sodinu skirtingu laiku ir gan ilgai džiaugiuosi jų grožiu. Ačiū už palinkėjimus
bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 23, 11:28)
Pas mane sklypas irgi ne mažas - 24 arai. Kardeliai puikiai tinka sienai nuo daržo sudaryti ir papuošti. Todėl aš juos sodinu skirtingu laiku ir gan ilgai džiaugiuosi jų grožiu. Ačiū už palinkėjimus
bye1.gif

Tai Jums reikia auginti dar daugiau rūšių, jei mėgstate ir turite vietos.
Atsakyti
Jediara, gražuoliai, o ypač pirmasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 22, 21:38)
Daržo kardeliai smile.gif

Labai labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Labai gražios visų gėlės wub.gif

Šiemet aš susodinau taip vėlai, kau kitos gyrėsi, kad išdygę, bet va, jau visi ir baigia nužydėti - vėl rugsėjį teks pirkti. Nesuprantu, kada reikia sodinti, kad vaikai savo nusineštų į mokyklą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 26 rugpjūčio 2012 - 12:50
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 26 rugpjūčio 2012 - 12:52
QUOTE(jediara @ 2012 08 26, 13:51)

thumbup.gif labai labai
Atsakyti
jediara wub.gif thumbup.gif pas tave norėčiau ..atgaiva širdžiai ir akims būtų wub.gif
Atsakyti