Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

QUOTE(adija5 @ 2012 09 11, 01:36)
Man ta geltona spalva thumbup.gif Norėjau būtent tokios,o pas mane daug ryškesnė.Ar čia fotiko ir spalvų žaismas?

aciuks.gif
ir man ji patinka, ši yra geltona su žalsvu atspalviu, realybėje ryškesnė, vis pamirštu į sodybą pasiimti fotoaparatą, tai telefonu bandau įamžinti biggrin.gif
Atsakyti
Ar dar nereikia iskasti kardeliu? smile.gif tik pirma vasara kaip juos auginu, tai dar nieko nezinau...
Atsakyti
Aš iškasiau ax.gif atrodė viskas aišku, bet dabar jau visiškai niekas neaišku GELBĖKIT 4u.gif iškasiau, atrodo kaip česnako galvutė apkibus tokiais rutuliukais žirnio dydžio, tai čia tie vaikučiai blink.gif juos kitais metais sodint reikės? blush2.gif
Atsakyti
o mano kardeliai tik dabar pradeda žydėti doh.gif bigsmile.gif
iš 8 išdygo tik 4 ir vienas jau žydi,o kitas žiedyną augina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 09 14, 18:31)
Aš iškasiau ax.gif atrodė viskas aišku, bet dabar jau visiškai niekas neaišku GELBĖKIT  4u.gif  iškasiau, atrodo kaip česnako galvutė apkibus tokiais rutuliukais žirnio dydžio, tai čia tie vaikučiai blink.gif juos kitais metais sodint reikės? blush2.gif

Kodėl taip anksti iškasėte, juk dabar svogūno augimas doh.gif Tie "žirniukai" tai vaikučiai, jei turėsite kantrybės auginti, už dviejų metų sulauksite žiedų. Aš tai metu laukan blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzigute @ 2012 09 14, 17:57)
Ar dar nereikia iskasti kardeliu? smile.gif tik pirma vasara kaip juos auginu, tai dar nieko nezinau...

Dar tikrai per anksti rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai reikėjo tos vietukės kur augo tai ir iškasiau blush2.gif labai blogai, neišstovės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 09 15, 10:55)
Labai labai reikėjo tos vietukės kur augo tai ir iškasiau blush2.gif  labai blogai, neišstovės? unsure.gif

Jei svogūnai nebūna subrendę, tikrai blogiau žiemoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 09 06, 23:40)
4u.gif  Jediara, koks grozis, nematytas niekada. Cia gal is Antano pirkti po 20lt

koks grozis, pirma karta tokius matau wub.gif
Atsakyti
Pats žydėjimas ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mano iš 10 tik 3 žydėjo unsure.gif Kiti net žiedyno neužaugino... Kažin tokius pasilikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 09 16, 11:32)
Mano iš 10 tik 3 žydėjo  unsure.gif Kiti net žiedyno neužaugino... Kažin tokius pasilikt? g.gif

aš pasiliksiu dar ir neišlindusių bandysiu ieškoti kai kasiu blush2.gif
nes lelijas tai rado sveikas,bet kažkodėl neišlindo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 09 16, 11:32)
Mano iš 10 tik 3 žydėjo  unsure.gif Kiti net žiedyno neužaugino... Kažin tokius pasilikt? g.gif

Pasilikit visus, jei tik nesupuvę.
Atsakyti