Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

O kada reikia iškasti kardelius? Manieji jau nužydėjo.....
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2012 09 25, 12:18)
O kada reikia iškasti kardelius? Manieji jau nužydėjo.....

Nereikia skubėti jų iškasti, nes dabar pats svogūnėlio augimo metas schmoll.gif
nesubręndę svogūnai prastai laikosi per žiemą
saviškių nulaužiau nužydėjusius žiedynus, dabar jie sau toliau žaliuoja ir gumbus auginasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 25, 16:41)
saviškių nulaužiau nužydėjusius žiedynus, dabar jie sau toliau žaliuoja ir gumbus auginasi biggrin.gif

visškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 25, 15:41)

o tai kada kasti? blush2.gif
as siemet pirmus metus kardelius auginau, graziai zydejo, dabar nueisiu nuzydejusius nupjausiu blush2.gif, bo dar nenupjoviau.. ir tada - kada mazdaug issikasti? patarkite, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 25, 17:17)
o tai kada kasti?  blush2.gif
as siemet pirmus metus kardelius auginau, graziai zydejo, dabar nueisiu nuzydejusius nupjausiu blush2.gif, bo dar nenupjoviau.. ir tada - kada mazdaug issikasti? patarkite, prasau  4u.gif

nupjauti nebūtina, tiesiog estetinis vaizdas bus kitoks, kai išskabomi žiedynai smile.gif
kasti reikėtų prieš rimtesnes šalnas, nieko jiems nekenkia ir lengvas šaltukas, nes gumbai juk žemėje rolleyes.gif
aš nekasu, kol nepasirodo pirmosios šalnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 25, 20:20)
nupjauti nebūtina, tiesiog estetinis vaizdas bus kitoks, kai išskabomi žiedynai smile.gif
kasti reikėtų prieš rimtesnes šalnas, nieko jiems nekenkia ir lengvas šaltukas, nes gumbai juk žemėje rolleyes.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 25, 19:20)

ačiū, tą ir norėjau sužinoti
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 25, 15:41)

O tiesa, kad nužydėjus nukirpt stiebą paliekant kelis lapus, tipo augimui jie reikalingi...

Užvakar parsivežiau paskutinius kardelių žiedynus smile.gif Dar neišsiskleidę buvo, o va šiandien jau vienas rodo savo spalvą - purple
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 09 27, 14:30)
O tiesa, kad nužydėjus nukirpt stiebą paliekant kelis lapus, tipo augimui jie reikalingi...
Užvakar parsivežiau paskutinius kardelių žiedynus smile.gif Dar neišsiskleidę buvo, o va šiandien jau vienas rodo savo spalvą - purple

šiaip tai visi augalai jėgas kaupia per lapus, todėl nereikėtų skubėti nurėžti juos lig žemės smile.gif išskabius žiedynus visai gražiai jie sau žaliuoja mirksiukas.gif
Pas mane taip pat dar vienas kitas apsisnaudėlis pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2012 09 27, 22:02)
Pas mane taip pat dar vienas kitas apsisnaudėlis pasirodo biggrin.gif

vakar pamačiau ir pas save "apsnūdėlį" - geltona smile.gif bet kadangi vėlyvas, tai toks mazesnis ir spėju - greit nužydės g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 09 28, 10:06)
vakar pamačiau ir pas save "apsnūdėlį" - geltona smile.gif bet kadangi vėlyvas, tai toks mazesnis ir spėju - greit nužydės  g.gif

manieji kaip tik ilgiau žydi, gal dėl to, jog vėsesnis oras smile.gif
Atsakyti
Ar prieš sandeliavimą žiemai mirkysit svogūnėlius kokiam „previcure“ ar pan? gal kas padalins patirtimi?
Atsakyti