Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai V tema

Jau kardeliai pas mane gausiai žydi...
user posted image
Papildyta:
user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 03 rugpjūčio 2013 - 20:22
QUOTE(daivasen @ 2013 08 03, 19:56)
Jau kardeliai pas mane gausiai žydi...

gražu wub.gif
maniškiai dar negreit žydės, nes labai vėlai sodinau unsure.gif
Atsakyti
Daivasen, kaip gražu 4u.gif Maniškiai šiemet neskuba savo grožio parodyt, dar tik du pražydo, reikės nufotografuoti.
Atsakyti
daivasen ziedu grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, man jie ir labai gražu, aš juos ir vėlokai sodinau, gegužės gale, o pražydo visai nevėlai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 05 rugpjūčio 2013 - 22:28
Labai gražios gėlės, o kada reikia nuimti svogūnėlius ?
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif

Mano vienas pražydo, bet jau ir kiti kelia galvas į saulę, nors taip vėlai sodinau, maniau bus rugsėjui ir vėl neišėjo g.gif . Nesuprantu kaip savų kardelių užaugint, kad pirkt nereiktų lotuliukas.gif , nužydi visi iki rugsėjo
Atsakyti
Stai ir mano ziedeliai. Pas mane jau ipusejo zydejimas. Tikiuosi iki rugsejo visi neperzydes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 08 06, 10:24)
Labai gražu  thumbup.gif

Mano vienas pražydo, bet jau ir kiti kelia galvas į saulę, nors taip vėlai sodinau, maniau bus rugsėjui ir vėl neišėjo  g.gif . Nesuprantu kaip savų kardelių užaugint, kad pirkt nereiktų  lotuliukas.gif , nužydi visi iki rugsėjo

Gal bandykit įvairesniu papirkti, tai pagal vėlyvumą turėtumėt pataikyt ir ant rugsėjo, pernai pas mane žydėjo jie nuo liepos gal iki rugsėjo galo.
O aš jų pasodinau šiemet 80.
Kasu kaip ir jurginus panašiai prieš šalnas...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2013 08 06, 20:01)
Gal bandykit įvairesniu papirkti, tai pagal vėlyvumą turėtumėt pataikyt ir ant rugsėjo, pernai pas mane žydėjo jie nuo liepos gal iki rugsėjo galo.
O aš jų pasodinau šiemet 80.
Kasu kaip ir jurginus panašiai prieš šalnas...

Ačiū, reiks pabandyti, bet tiek vietos neturiu 80 doh.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Nauji ziedai
user posted image
user posted image
Atsakyti