Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 21, 15:50)
Graziai tose nuotraukose atrodo, bet kad zinom, kad realybej juk kitaip gaunasi mirksiukas.gif Kai jum tos tamsesnes sruogos nusiplaus, isvis gausis marmalyne. Siaip jeigu TIKRAI norit naturaliu spalvos, o ne vel sviesint, dazykit su beamoniakiniais panasia spalva - naturaliu spalvos nepaveiks del silpno %, veliau atsiplaus, o skirtumo didelio tokio nesimatys. Cia mano pasiulymas butu 4u.gif Bet jeigu nesat apsisprendus, ar tikrai atsiaugint naturalius norit, eksperimentuokit, jei pasitikit kirpeja 4u.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ka tik prisiminiau kirpima karstomis zirklemis:) anksciau esu kirpusi keleta kartu ir nzn net ka pasakyti, bet pradejo slinkti plaukai, ar negalejo nuo to kirpimo buti? nes lyg esu kazkur girdejus apie tai.... tai kaip yra istikruju, tos karstos zirkles gerai ar ne? ar tiesiok cia biznis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2012 04 21, 23:34)
Sveiki, ka tik prisiminiau kirpima karstomis zirklemis:) anksciau esu kirpusi keleta kartu ir nzn net ka pasakyti, bet pradejo slinkti plaukai, ar negalejo nuo to kirpimo buti? nes lyg esu kazkur girdejus apie tai.... tai kaip yra istikruju, tos karstos zirkles gerai ar ne? ar tiesiok cia biznis? smile.gif

Nuomones yra yvairios. Vieni sako, kad plauko galiukas uzlydomas, todel jis nesisakoja. Kiti sako, kad kadangi plauko galiukas uzlydytas plaukas negali normaliai kvepuoti, todel cia nieko gero nera doh.gif Kaip kam manau. Isvis kas susije su kosmetika/groziu tai yra didziausias biznis visom prasmem. Tiek prof. priemones, tiek parduotuvines, tiek ekologines ir t.t. Todel reikia atsirinkti, kas jums labiausiai tinka. Plaukai slenka del yvairiausiu priezasciu - streso, nepakankamo miego, prastos mitybos, vitaminu stokos, KT, prastos kraujotakos, skydliaukes ir kiti organizmo disfunkciju. Taip kad sunku pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.jau pora metu daau plaukus namuose su Garnier ar Palette sviesiais dazais. Pati esu sviesiu plauku,bet vistik man jie nenusviesina tiek kiek noreciau.Gal galetumete patarti,kokie dazai sviesina labiausiai? T.Y. kreminiai,nes truputi prisibijau dazu milteliais ax.gif
Atsakyti
Laba diena, gal patarsite, kaip pasidaryti tokia sukuosena blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 04 24, 08:17)
Laba diena, gal patarsite, kaip pasidaryti tokia sukuosena blush2.gif
user posted image

o kam tokios ekstravagantiškos reikia?Renginiui kokiam nors? smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Turiu labai didele beda ir man labai reikia jusu pagalbos... buvau blondine, turejau naturalius labai sviesius plaukus, niekada nebuvau ju daziusi ir nusprendziau pasitamsinti. Kirpykloje nudaze tokia tamsiai ruda spalva, berods 3% stiprumo dazai. Po keliu plovimu plaukai tapo tamsiai ryzi su raudonu vario atspalviu. Atrodo tikrai baisiai ir man labai netinka. Patarkite ar imanoma susigrazinti mano naturalia spalva? kazkaip issiimti tuos dazus? ar reikia dazyti kazkaip ant virsaus? Labai gailiuosi kad daziau ir dabar nezinau kur detis, is namu niekur iseit negaliu, pamatau save veidrody ir verkiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle26 @ 2012 04 24, 18:13)
Sveiki. Turiu labai didele beda ir man labai reikia jusu pagalbos... buvau blondine, turejau naturalius labai sviesius plaukus, niekada nebuvau ju daziusi ir nusprendziau pasitamsinti. Kirpykloje nudaze tokia tamsiai ruda spalva, berods 3% stiprumo dazai. Po keliu plovimu plaukai tapo tamsiai ryzi su raudonu vario atspalviu. Atrodo tikrai baisiai ir man labai netinka. Patarkite ar imanoma susigrazinti mano naturalia spalva? kazkaip issiimti tuos dazus? ar reikia dazyti kazkaip ant virsaus? Labai gailiuosi kad daziau ir dabar nezinau kur detis, is namu niekur iseit negaliu, pamatau save veidrody ir verkiu. verysad.gif

Yra tema plauku spalvos nuemejai, prasom ja perskaityt - informacijos apstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle26 @ 2012 04 24, 18:13)

nepergyvenk, nusipirk kitu dazu,pvz Garnier 111 ar 113 arba Palette sviesiausia atspalvi.aisku nukentes plaukai,bet juk ataugs.sakau is patirties. Pries kelis metus nusiesdinau plaukus,man jie eme beplaunant dazus (per ilgai laikiau) tiesiog kristi.Ir tapo visai BALTI. Nusidaziau ta pati vakara su mamos baklazano spalvos dazais,o gavosi sviesiai violetine doh.gif tad tavo beda ne beda. Pakenkti,bet geriau jausiesi. Paskui atsigaus plaukai.Nepergyven ir veik. sekmes! 4u.gif

o del nuemeju,nemanau kad jie maziau pakenks negu kiti dazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 24 balandžio 2012 - 22:36

Kenkia ne nuemejas, o tai, ka darote po to, nes butina dazyti sviesiau, tai tas dazymas ir kenkia daugiau uz nuemeja, jei tai kremas, o ne milteliais spalvos plovimas. Ir ar plaukas atsigaus, ar ne, priklauso nuo jo bukles. Turejom viena kliente pries 6 metus, kuri atejo su tokiais nukritusiais plaukais. Ja teko kirpti beveik eziuku. Taip kad pasekmes irgi reikia apgalvoti. Ne visada balciau reikia graziau 4u.gif Cia aisku jums daryt visoms, bet ziurekit, kad netektu verkt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif kaip kovoti, ką daryti su greitai besiriebaluojančiais plaukais? Kokių priemonių imtis, ko vengti ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 04 27, 20:39)
Sveiki smile.gif kaip kovoti, ką daryti su greitai besiriebaluojančiais plaukais? Kokių priemonių imtis, ko vengti ir pan.?

Sampunas turi buti riebiems/misriems plaukams, reikia labai gerai isskalauti po plovimo, plius netepti kaukes/kondicionieriaus ant saknu, po plovimo perskalauti actu ir perpilti vesiu vandeniu. Isvis plaukus trinkti vesiu vandeniu. Pati turiu tokius plaukus, bet kuo dazniau plaunu, tuo daugiau riebaluojasi, tad kartais bandau praretinti plovimus, jeigu nereik kur iseit. Bet greitai susiriebaluoja ir del hormonu veiklos, ir del sportavimo, nes gausiau prakaituoji.
Atsakyti