Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

Laba diena,
gal kirpėjos patars kokią vyrui pirktis mašinėlę? laikas atėjo pakeisti,
norisi kad gerai reguliuotusi arba keistusi antgaliai ilgiams, ypač 1-2-3 numeriai.
kad ir bakius pasidailint ir galvą kokiu noriu [trumpu] ilgiu tolygiai nukirptų.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 27, 20:18)

Ačiū 4u.gif viską ir darau, ką surašėte. Tik, ko gero, reikės pirkti šampūnus riebiems plaukams. Daugiau turiu sausiems, plaukai banguoti, linkę į sausumą.
Atsakyti
QUOTE(DiamOnds @ 2012 04 24, 15:59)
o kam tokios ekstravagantiškos reikia?Renginiui kokiam nors? smile.gif

Fotosesijai mirksiukas.gif Tai niekas negali pasakyti, kaip tokia pasidaryti g.gif
Atsakyti
labas,reikia patarimo.Esu brunete,bet turiu lb daug zilu plauku,plaukus reik dazyt kas 2 sav ,kad saknys nebutu zilos.Esu tamsios odos,taigi kokia spalva pasirinkti,kad ne taip matytusi ataugusios zilos saknys?
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 04 28, 12:33)
Ačiū  4u.gif viską ir darau, ką surašėte. Tik, ko gero, reikės pirkti šampūnus riebiems plaukams. Daugiau turiu sausiems, plaukai banguoti, linkę į sausumą.

Kokie jusu plaukai yra viena, o kokia jusu galvos oda yra visai kas kita. Jeigu turit greitai besiriebaluojancius plaukus, kurie linke y sausuma, vadinasi jusu galvos oda yra riebi, todel saknys greiciau riebaluojasi. Cia gali buti ytakota daugybes veiksniu irgi, kodel galvos oda yra riebi, ar ji nera per riebi ir pan. Ir jus trenkat butent galvos oda, saknis, ne pacius plaukus schmoll.gif Galite isbandyti ir pylinguojanty sampuna riebiai galvos odai 4u.gif Patariu pasiskaityti, pasidometi, kaip taisyklingai trinkti galva - pamatysit, ar tikrai viska gerai darot. As turejau daugybe metu pleiskanu, del to, kad neteisingai tai dariau, o kaltinau sampunus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nokyte @ 2012 04 30, 13:31)
labas,reikia patarimo.Esu brunete,bet turiu lb daug zilu plauku,plaukus reik dazyt kas 2 sav ,kad saknys nebutu zilos.Esu tamsios odos,taigi kokia spalva pasirinkti,kad ne taip matytusi ataugusios zilos saknys?

Sunku pasakyt be foto rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškoma kirpėja, ar šiaip sugebanti moteris, mergina, padaryti šukuoseną nebrangiai. Reikia sekmadieniui, galima pas jus namuose ar pas mus.Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 30 balandžio 2012 - 14:12
Sveiki,

Gal galit padėti nustatyti veido formą? Čia kelios foto My Webpage
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 05 08, 14:59)
Sveiki,

Gal galit padėti nustatyti veido formą? Čia kelios foto My Webpage

Siaip lengviausiai yra apvedzioti savo veido forma ziurint y veidrody ( as tai darau su lupdaziu rolleyes.gif ) ir pagal tai pati pamatysit, nes is tu foto nelabai nusprest galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 08, 20:43)
Siaip lengviausiai yra apvedzioti savo veido forma ziurint y veidrody ( as tai darau su lupdaziu rolleyes.gif ) ir pagal tai pati pamatysit, nes is tu foto nelabai nusprest galima 4u.gif

bigsmile.gif O, nebūčiau sugalvojusi 4u.gif
Atsakyti
Man reiktu patartimo, dariausi chemini, kurio metu kirpeja nudegino plauka, jis net slapias atrodo kaip kad isdziuves butu ... O galva tai visa tokia, baisiai veliasi... Nezinau net ko griebtis, ar vitaminus pirkti ar kokias ampules naudot... Tiesiog esu nevilty
Atsakyti
Reikia patarimo. Kirpykloje nuiminejo spalva - plaukai buvo vidutinio tamsumo rudos spalvos, po nuemimo ir dazymo - karameline. dabar kiek pasiplove ir man nepatinka tas islendantis toks geltonumas-ryzumas. noretusi naturalios pelenu (sviesesnes) spalvos (tokie mano naturalus plaukai), na su siek tiek rudu atspalviu. Kaip prigesinti ta geltonuma? Kokiais dazais dazyti?
Atsakyti
laba diena...dazau plaukus milkshake dazais tamsiai rudai be jokiu atspalviu...bet spalva gaunasi praktiskai juoda....jei dazyciau tonu sviesiau turbut saknys butu sviesesnes? dazau saknis ir i pabaiga 5 minutem visus perbraukiu, gal per visa ilgi nedazyti, o tik saknis?

jei imaisyti sidabriniu dazu i tamsiai rudus, kas gautusi? gal kiek svelnesne spalyte? ir kokiu santykiu?
Atsakyti