Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpejai

QUOTE(Stichija @ 2012 07 30, 19:40)
Kas turi minciu, kaip is auskines blondines, na beveik viens prie vieno kaip sita
user posted image
tapti " braskine " strawbwerry blonde
user posted image
user posted image
nu nuo eksperimentu pkaukai nukris, o vistiek neiseina  doh.gif

dabar as esu strawbwerry blonde 4u.gif neisizeiskit,stebiuosiu kaip tokios spalvos zmones nori. Nors man tinka bet vaikstau su kepurelem,skybelaitem ir skarelem. Taip nenorejau tokios spalvos ir va gavos. As sviesinau is mahagony rudos ir gavos tokia perplovus keune plauku pilkikliu blush2.gif

p.s. jusu pavaizduota foto ant manekeno idealiai atitinka dabartine mano spalvyte. Geriau klauskit kirpejos,ekspermentas gali brangiai atseiti plauku saskaita:)
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 03, 16:16)
Tingiu rasyti vel ta paty per ta paty, tikiuos nesupyksit, jeigu copy paste padarysiu:

plaukų išvalymo procesas
Kas tai?
Techninė procedūra, naudojama siekiant panaikinti nepageidaujamą plaukų
atspalvį (žalsvą, pilką) ar panaikinti esantį plaukų atspalvį. 
Kada jis naudojamas?
Kai reikia pakeisti plaukų spalvos toną iš šalto į šiltą ar atvirkščiai. Ši procedūra
užtikrina, kad bus išvengta bet kokio esamos plaukų spalvos ir plaukų spalvos,
kuria norima dažyti plaukus, kontrasto. Plaukų išvalymo procesas gali būti atliekamas tik tuomet, kai siekiama pašviesinti plaukų spalvą iki vieno tono. Kitais
atvejais reikia atlikti spalvos panaikinimo procedūrą.
Oksidacinės emulsijos ir šviesinimo miltelių maišymo santykis: 
•  20 g. šviesinimo miltelių.
•  60 ml 10 vol. (3%) oksidacinės emulsijos.
•  5 ml šampūno.
•  Laikymo laikas: 5-10min.
Kaip atliekama procedūra?
•  Užpurkškite vandens ant plaukų ir užtepkite paruoštą mišinį.
•  Kruopščiai iššukuokite plaukus.
•  Kai pasiekiamas pageidaujamas rezultatas, išplaukite plaukus drungnu
vandeniu.
•  Dažykite plaukus pasirinkta spalva.

Dazykit geriausiai smeliniais atspalviais be pilkumo - 9.32, 9.23, 9.37, 9.73 ar kazkuom panasiu, sekmes 4u.gif

o po sitos proceduros ar butina dazyti plaukus dazais? ar, jei gaunasi, is juodu i ruduma padori spalva, galima palikti nedazius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 08 23, 12:56)
o po sitos proceduros ar butina dazyti plaukus dazais? ar, jei gaunasi, is juodu i ruduma padori spalva, galima palikti nedazius? blush2.gif

Galit ir nedazyt, bet spalva bus ryzoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 23, 15:32)
Galit ir nedazyt, bet spalva bus ryzoka mirksiukas.gif

aCIU 4u.gif
jus tokia faina, negailit patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 08 23, 15:59)
aCIU 4u.gif
jus tokia faina, negailit patarimu 4u.gif

Plaukai netapo mano profesija, bet liko visa laika uzimantis hobis 4u.gif blush2.gif
Ner uz ka, kad tik padetu, aciu jums uz grazius zodelius 4u.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai noreciau patarimo kaip priziureti silpnus, plonus, greitai besiriebaluojancius plaukus, galai linke sauseti, po kiekvieno apsilankymo kirpykloje kirpimo ar dazymo, jie man dar labiau nusilpsta ir isploneja. Dabar jau atsiauginusi ir po visokiu dazymu ir kirpimu, bet dar bukle nera sveika. Labai buciau dekinga uz patarimus.
Atsakyti
Nusipirkau plauku dazu C:ehko 9/82 ir 10/11 (color explosion). Planuoju maisyti 1:1 santykiu ir 6 proc. oksidantu. Ar galima nuspeti kas gausis? smile.gif noriu buti naturalia blondine. Naturalus mano plaukai gana tamsus.
Cia ju palete
http://www.cehko.de/.../colorbook.html

Taip dazysiu saknis, kurias reikia pasviesinti. O ar galima bandyt likusiam plauku ilgiui 3 proc., nes jie sviesesni nei saknys ir praktiskai dazyciau sulyginti spalvai? Ar geriau kitaip tonuoti, su 6 proc. imaisant sampuno ar vandens (nezinau kaip tiksliai daroma)? Kirpykloj tai saknis man daze peroksidinais, o dazytus galus augaliniais dazais.

Gal kas gali patarti smile.gif
Atsakyti
Taip dazysiu saknis, kurias reikia pasviesinti. O ar galima bandyt likusiam plauku ilgiui 3 proc., nes jie sviesesni nei saknys ir praktiskai dazyciau sulyginti spalvai? Ar geriau kitaip tonuoti, su 6 proc. imaisant sampuno ar vandens (nezinau kaip tiksliai daroma)? Kirpykloj tai saknis man daze peroksidinais, o dazytus galus augaliniais dazais.

Gal kas gali patarti 

o kur pirkot juos?

ir kokia spalva nprit isgaut? kaip suprantu ne labai sviesia? o ne geriau tada rinktis iskart kokia "cinamon" pvz? g.gif kad nemaisyt ir nerizikuot
Atsakyti
Noriu mazdaug tokios, nors gerai butu truputi sviesesne.
http://images.alfa.lt/5411/58/7.JPG

Pirkau Martinoj, Šiaurės miestelyje
Atsakyti
o plaukai esami kokie jusu? sviesus blond?
Atsakyti
Mano naturalus yra gana tamsiai rudi, nuauge kokie 3 cm saknu. O dazyti sviesus, panasaus sviesumo lygio kaip Kolobovaites nuotraukoje. Bet atspalvis ryzesnis.

Is tikro paskutini karta kai mane nudaze, buvo tamsesne spalva, bet daug nusiplove ir saule gal vasara prisidejo. Todel dabar esu sviesesne nei po dazymo.
Atsakyti
as tai imciau spalva artimiausia tu dazytu spalvai ir nemaisyciau smile.gif o tiesiog po dazymo kelioms minutes paskirstyciau per likusius plaukus.

gal profes kitaip patars 4u.gif

o kadangi nusipirkot jau dazus, tai galima tikrai galus dazyt su silpnesiu oksidantu tuomet.
Atsakyti