QUOTE(Gintarinė mama @ 2012 04 14, 17:47)
Sveikos mamytės. Karta jau rašiau, dabar jungiuos oficialiai prie jūsų rato.. Dukrytė mano dar Santariškėse su močiute, o va aš sugrįžau namo, dėl mažosios pripratus baisiai, prie manes, ir pienuko...
Dukrytei kaip ir viskas neblogai, inplantukas neraudonuoja, na ta vietelė pjūvio, tik akytė patino, o prof. Lesinsko šiandien nėr, tai va galvoju ar nieko blogo nėr čia.. Ir dar iškilo man toks klausimukas, dukrytė su viena ausyte girdėjo 100db, su kita 75db, i prastesne inplantavo , o kita kaip. ten reik dėt aparačiuka ar ne vaikščiot be jo tik su inplantuku.. Kažkaip nebesuprantu, mamytė su berniuku, gulinčiu kitoj palatoj, nešioja o aš kiek esu mačius tai kitoj ausytėje pas vaikų nieko nebūna...
Jeigu aparatėlius nešiojote anksčiau, esate prie jų pripratę, tai dėkite, būtinai. Mes po operacijos jau po keleto valandų aparatėlį užsidėjom. Taigi dar po to mėnesį reikia laukti implanto pajungimo, tai su ta geresne ausyte ji gi visai neblogai girdi, bent jau susišnekėt galėsit. O ir aparatą toliau nešiokit, net ir po to, kai bus pajungtas procesorius.
Odėl patinimo, mums gydytoja yra sakiusi, kad būna, jog operuotoji visa veiduko pusė patinsta, kad nieko čia baisaus... Na, vis tiek ryt iš ryto perrišimus darys, tai pasakykit gydytojai, tegul pasižiūri.
O taip pat labai norėjau pasidžiaugti kartu su gilbertuke, kokie puikūs pasiekimai jūsų

Net džiaugsmo ašarą išspaudžiau skaitydama

Juk taip smagu, kai gerai viskas einasi. Sveikinu ir toliau taip
O primink tik, kokio lygio tavo sūnaus klausa?