Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(niekonezinau1 @ 2011 12 01, 22:46)
Recepto prašo visada, o kur db pigiausia ir man įdomu? Kažkas rašė, kad tylu čia, manau todėl, kad naudojant  KP kyla mažiausiai problemų ir nėra ka rašyti lotuliukas.gif  thumbup.gif

Na, nevisai visada - čia nuo vaistininkės priklauso. Tik tiek, kad turėtų prašyt, bet... kaip pasiseka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile-Mile @ 2011 12 06, 12:27)
Na, nevisai visada - čia nuo vaistininkės priklauso. Tik tiek, kad turėtų prašyt, bet... kaip pasiseka wink.gif

Manau, kad problemas patys žmonės susikuria: per daug nervinamės, jaudinamės. Kartais visai be reikalo.
O dėl pleistro - kai paskaitai daugiau kontracepcijos temu šiame forume, nori nenori peršasi nuomone, kad mažiausiai rūpesčių jis kelia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas81 @ 2011 12 07, 14:28)
Manau, kad problemas patys žmonės susikuria: per daug nervinamės, jaudinamės. Kartais visai be reikalo.
O dėl pleistro - kai paskaitai daugiau kontracepcijos temu šiame forume, nori nenori peršasi nuomone, kad mažiausiai rūpesčių jis kelia. drinks_cheers.gif

Nu pabandysim, pamatysim. Kaip tik ruošiuos pradėti naudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus debeselis @ 2011 12 07, 16:25)
Nu pabandysim, pamatysim. Kaip tik ruošiuos pradėti naudoti  biggrin.gif

Bet nepamirškit, kad kiekvienas K turi kažkokį šalutinį poveikį, tik kiekvienas atsirenka pagal save.
Db pigiausiai pirkau Euro vaistinėje, mokėjau nepilnai 46 lt. Jei kas rasite dar pigiau parašykite.
Atsakyti
Ta kaina 46 lt mėnesiui? Jei taip, KT atsieina žymiai pigiau ir bent jau žinai, kad niekas neatsiklijuos smile.gif Žinoma, jei KT kam netinka, galima bandyti pleistrą, o gal jis tiks.
Atsakyti
man pleistras is dalies patiko, nes uzsiklijuoji ir nereikia kiekvienaq diena prisimint kad kazka isgert reikia ir panasiai, ir salutinio poveikio nebuvo.. o nepatiko nes krasciukai aplimpa pukeliais nuo rubu ir pan ir nelabai graziai atrodo kokia 3-4 diena.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 16:17)
Ta kaina 46 lt mėnesiui? Jei taip, KT atsieina žymiai pigiau ir bent jau žinai, kad niekas neatsiklijuos smile.gif Žinoma, jei KT kam netinka, galima bandyti pleistrą, o gal jis tiks.

Per tiek metų naudojimo nėra nei vieno karto atsiklijavęs! KT gal ir pigiau, bet paskui naujų kepenų nenusipirksi.
Papildyta:
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 12 08, 16:35)
man pleistras is dalies patiko, nes uzsiklijuoji ir nereikia kiekvienaq diena prisimint kad kazka isgert reikia ir panasiai, ir salutinio poveikio nebuvo.. o nepatiko nes krasciukai aplimpa pukeliais nuo rubu ir pan ir nelabai graziai atrodo kokia 3-4 diena.. smile.gif

Tiek negražūs kraščiukai man taip pat nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niekonezinau1 @ 2011 12 10, 23:40)
Per tiek metų naudojimo nėra nei vieno karto atsiklijavęs! KT gal ir pigiau, bet paskui naujų kepenų nenusipirksi.
Papildyta:
Tiek negražūs kraščiukai man taip pat nepatinka ax.gif

Pritariu - naudojant KT - naujų kepenų nenusipirksi smile.gif
Kita vertus - kiekviena pagal save renkasi.
Atsakyti
na o kaip jums merginos su svoriu problemu nekyla vartojant kp?
Atsakyti
QUOTE(Greta90 @ 2011 12 13, 23:41)
na o kaip jums merginos su svoriu problemu nekyla vartojant kp?

Kitą savaitę pradėsiu naudoti - tai galėsiu vėlaiu patirtimi pasidalint smile.gif Bet kiek domėjausi, kiek skaičiau ir su draugėm kalbėjau - nė vienai nuo pleistro svoris neaugo. Labai gerai..., smile.gif
Atsakyti
butinai parasyk kaip seksis 4u.gif 4u.gif o man su tuo svoriu labai keistai buvo vartoju dar tik keleta menesiu tai pradzioj nieko paskui pastebejau kad apetitas padidejo bet jau kaip nors su tuo pakovot teks gal tai net ne nuo pleistro:D
Atsakyti
isbandziau daug kontraceptiku, bet pleistras kazkaip labiausiai nepatiko
Atsakyti