Įkraunama...
Įkraunama...

Ištęstinės studijos (Neakivaizdinės)

As tai irgi vargstu nemazai... Radau tvarkarasti, kad paskaitos bus tik sestadieniais. Ir del cekavumo paziurejau magistrantu ir vakariniu ar dar kazkokiu tvarkarascius ir oba ziuriu ketvirtadieni nie 17,30 ziuriu yra chemija su kazkokia grupe sujungta. Parasiau grupes kuratorei, fakultetui, atsako jokio nesulauku. Vyras sako tavo tvarkrasytje nera tai ir neik ketvirtadieni, sestadieni jeigu ka paklausi biggrin.gif Ziuriu nelabai ten linke jie bendrauti? Man anksciau budavo sesijos visa menesi beviek, dabar ziuriu tik savaitgaliais, nelabai suprantu, ar per 8 sestadienius 6 kreditus ismokstama doh.gif Niekas cia man neaisku, nelabai cia kas linke bendrauti univesitete...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal yra besimokanciu KVK neakivaizdziai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuxxxx @ 2011 09 28, 15:00)
sveikos 4u.gif
gal yra besimokanciu KVK neakivaizdziai? blush2.gif

jei issifruotumei? Klaipedos valstybine kolegija? as ten mokausi 4u.gif tik ka po sesijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 28 rugsėjo 2011 - 15:23
QUOTE(*Rūta* @ 2011 09 28, 16:23)
jei issifruotumei? Klaipedos valstybine kolegija? as ten mokausi  4u.gif  tik ka po sesijos  doh.gif

taip taip, Klaipedos valstybine kolegija 4u.gif kokia specialybe studijuoji? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetuxxxx @ 2011 10 04, 19:12)
taip taip, Klaipedos valstybine kolegija 4u.gif  kokia specialybe studijuoji? blush2.gif  mirksiukas.gif

Statyba, o tu?
Atsakyti
Vadyba smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as studijuoju verslo vadyba ,tai sesija kaip ir i pabaiga, o jau man taip baisu, o gi dar tik pirmas semestras, kruva referatu reikia parasyti ir daugggg teorijos ismokti,nezinau kaip susidorosiu,niekas man neaisku sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 10 07, 18:51)
Sveikos,as studijuoju verslo vadyba ,tai sesija kaip ir i pabaiga, o jau man taip baisu, o gi dar tik pirmas semestras, kruva referatu reikia parasyti ir daugggg teorijos ismokti,nezinau kaip susidorosiu,niekas man neaisku sad.gif(

sveika, o kur studijuojii?smile.gif kas taip baisu?
Atsakyti
Sveikos,
Susikloste pas mane tokia situacija : perejau is VU i MRU istestini teises skyriu, perkele mane iskart i 2-a kursa, nuejus pas metodininke suzinojau kad ivadines paskaitos vyko pavasari (tada dar studijavau VU). Metodininke negalejo man suteikti jokios informacijos apie destytojus, dalyku programas ir tt, visiskai nieko nezinojo sad.gif labai prasau jei yra cia studenciu is 2-o kurso gal galetumete man suteikti informacijos (ypac programu bei namu darbu jei tokiu buvo) del AT (bendroji dalis) lyginamoji KT, dokumentalistika bei korupcija ir prevencija...Buciau ziauriai dekinga, nes siuo metu esu aklavietei ir nzn kur dar galeciau kreiptis. O egzaminai jau arti sad.gif labai laukiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
Gal kas studijuoja magistrantura KU neakivaizdziai?Kaip vyksta paskaitos?Kokiu dazniu?
Busiu labai dekinga atsakiusioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif esu 2 kurso psichologijos nuolatiniu (dieniniu) studiju studente, bet svarstau, kad reiketu pereit i neakivaizdini del susiderinimo su darbu (saves islaikymas + igyjama darbo patirtis studiju metu). Kaip manote, ar verta tai daryti? Galbut cia yra geranoriska istestiniu psichologijos studiju studente, kuri galetu atsakyti man i pora klausimu?

klausimas visoms neakivaizdininkems - ar susiderinate su darbu? ar dziaugiates tokia savo studiju forma?

kaip manote, ar darbdaviai gali diskriminuoti jau baigusius neakivaizdiniu studiju studentus, jog jie yra prasciau paruosiami ir pan?

busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif

o gal kas nors jau yra pakeite savo studiju forma is dieniniu i neakivaizdine ir gali papasakoti, ar dziaugiasi savo sprendimu?
Atsakyti
Sveikos, gal yra kas mokotes KU istestinese studijose Vaikystes pedagogika ir ankstyvasis uzsienio kalbos mokymasis.Kaip mokslai? Kokia kaina?
Atsakyti