Įkraunama...
Įkraunama...

Ištęstinės studijos (Neakivaizdinės)

Sveikos, gal kas mokotės ASU? Man įdomu kaip vyksta neakivaizdiniame skyriuje studijos, kada, kas kiek laiko sesijos ir t.t. ?
Atsakyti
sveikutes:)
turiu toki klausima ar istestines magistraturos studijos gali buti finansuojamos valstybes?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2012 07 10, 21:14)
sveikutes:)
turiu toki klausima ar istestines magistraturos studijos gali buti finansuojamos valstybes?


Na, MRU nėra
Atsakyti
Noriu šiemet stoti MRU į finansų apskaitos specialybę, tik labai nedrąsu dėl užsienio (vokiečių) kalbos. Taip seniai mokiausi, kad praktiškai pamiršau. Kokie reikalavimai per egzaminus, ar įmanoma kaip nors g.gif išlaikyti. 4u.gif
Atsakyti
Kaip vyksta ištęstinės studijos?
Kada paskaitos?
Kada egzaminai?
Atsakyti
Laba diena . Atsisiunčiau Kvk ištestinių paskaitų tvarkaraštį , bet neaišku , ką reiškia spalvos pažymėtos tvarkaraštyje . Nežinau kokia grupė . Ar galėjo ištestinių studijų studentai būti su nuolatinių studijų šiandien - rugsėjo 3d. nors dekanate sakė , kad ne . Kaip ir kur viską susižinoti ? Informacijos tinklapyje nėra .
Atsakyti
Bent VK negalima dėti lygybės ženklo tarp ištęstinių ir neakivaizdinių studijų. Nes ištęstinės vyksta taip: darbo dienom vakarais ir 4 šeštadieniai. O neakivaizdininkams būdavo sesijomis. Bent mūsų fakultete, jau neakivaizdines keičia ištęstinės.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau prikelti temą 4u.gif

gal kas galės atsakyti, ar ištęstinių studijų (magistro) būna valstybės finansuojamų vietų, ar tik savo lėšomis studijuojama? O gal nuo universiteto priklauso?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ar yra cia studijuojanciu istestiniu budu KVK (Klaipedos vlstybineje kolegijoje) ? Kada vyksta paskaitos,ar savaitgaliais,ar viena sav vakarais per menesi? Ir mkada buna sesija? Planuoju nuo rugsejo pradeti studijuoti,tai domiuosi jau db,nes yra seima,tikiuosi ir darba tureti,tai noretusi bent kazkiek planuotis... Dekui lb atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Ar yra studijuojančių ištęstiniu būdu visuomenės sveikatos vadybos magistrą LSMU? 4u.gif atsiliepkit smile.gif
Atsakyti