Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

Pas mus šįryt vėl buvo graudūs paašarojimai, kai pasakiau, kad eisime į darželį. Bet ne isteriški, o tik tokie lūpos patempimai su ašaromis ir rodymas, kad nosį bėgančią valyčiau wub.gif Tai paašarojome apsikabinę, pasiaiškinome, kad reikia eiti, nes tėveliams reikia dirbti ir paskui jau apsiraminę nužingsniavome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 rugsėjo 2011 - 09:22
QUOTE(maliukas @ 2011 09 05, 08:48)
Na va, susitariau su mokytoja, kad vaikinas 1 dieną eitų į pamokas į mokyklą. Na vis šioks toks socialinis bendravimas ax.gif

paėmei mokymą namuose?
Atsakyti
Taip namuose.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 08 29, 11:44)
Labas rytas
user posted image

Nuostabus vaikas!
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2011 09 05, 19:42)
Nuostabus vaikas!

ačiū smile.gif
Atsakyti
Cukraus pudra, nuostabus vaikas, bet tu drąsi, kad taip nebijai interneto... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 09 05, 19:53)
Cukraus pudra, nuostabus vaikas, bet tu drąsi, kad taip nebijai interneto... rolleyes.gif

4u.gif

Tai,kad čia nesakau nieko, ko negalėčiau žmogui į akis pasakyt.

O jei kažkas neturi ką veikt, o atpažinęs mane skaityt visus mano postus, tai negaila svetimo laiko. Bet tikrai neverta tai daryt lotuliukas.gif Nirs ir buvo bandančių smile.gif

O jei dėl fotom kad jomis kažkas pasinaudos... na.. tada negalima niekam foto siųst, nes nežinia, kas skaipu gautas gali pasidalint su draugais, tie dar su draugais... Kol Jokūbas mažesnis buvo dalyvaudavom žurnalų foto konkursuose, ar SM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 05 rugsėjo 2011 - 19:13

juk per nuotrauka nepagaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 05, 21:07)
4u.gif

Tai,kad čia nesakau nieko, ko negalėčiau žmogui į akis pasakyt.

O jei kažkas neturi ką veikt, o atpažinęs mane skaityt visus mano postus, tai negaila svetimo laiko. Bet tikrai neverta tai daryt  lotuliukas.gif  Nirs ir buvo bandančių smile.gif

O jei dėl fotom kad jomis kažkas pasinaudos... na.. tada negalima niekam foto siųst, nes nežinia, kas skaipu gautas gali pasidalint su draugais, tie dar su draugais... Kol Jokūbas mažesnis buvo dalyvaudavom žurnalų foto konkursuose, ar SM.

Įdėčiau savo vaiko, bet nemoku... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2011 09 05, 21:49)
Įdėčiau savo vaiko, bet nemoku... blush2.gif  doh.gif

Galima kelt tiesiai iš FB, galima susikurt internetinį albumą pcz. fotki.com ir ten sukeltas foto perkelt į SM ar tiesiog dalintis albumo nuoroda. dar galima kelt nuotrauką pvz. čia www.part.lt ir iš ten kopijuot nuorodą ir kelt į SM.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 09 05, 17:15)
Taip namuose.

maniškis tai ėjo į mokyklą turėdamas NM, tik turėjo savo atskirą kabinetą ir dėstė pamokas tik jam vienam, o per muzika, piešimą ir pan, ėjo į bendrą klasę. ir per pertraukas bendraudavo su vaikais. Taip buvo ir socializacijos vilkas sotus ir mokslo avis ciela biggrin.gif

ir man tokia mintis kilo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes jau pirmokai. Rugsėjo šventė praėjo puikiai, į mokyklą keliasi taip pat noriai. Bet padoriai išsėdi tik dvi pamokas. Šią savaitę dar tik po keturias turi, o nuo kitos bus jau po penkias. Klasėje 24 vaikai ir mums tai ne į naudą. Mokytoja sako, kad jis ir pacypauja, o pertraukų metu labai garsiai. Matyt, sako, taip išsilieja. Pamokoje nelabai klauso ką daryti, bet pats skubėdamas viską apveda, nuspalvina netinkamai, nors suvokimą turi, todėl namuose turim viską perdarytitinkamai.

Dabar noriu paklausti tų mamyčių, kurių vaikai turi mokytojo pagalbininką. Suprantu, kad pirmoje klasėje jo tikriausiai negausime, bet kur aš turėčiau kreiptis dėl jo. Mes gyvename ne mieste, ir gal dėl to bus problemų jį gauti, bet bandyti verta.

Atsakyti