Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

sveikos...
tylu pas mus savaitgaliais...

Greitu laiku planuoju pasikeist savo nika, tad neissigaskit forume radusios "naujoke" doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos... mes nusitikinėjam, kad ryt į darželį....
buvo atvažiavęs tėtis, tai bent tiek Jokūbas prasiblaškė.
Atsakyti
CP- o kaip suprast "atvaziavo"... Ar jus su Jokubu kur nors isvyke??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 16 spalio 2011 - 18:59
Euphoria_mi, kaip tavo mazyle? Kaip brolis reaguoja i sese?
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 10 16, 19:58)
CP- o kaip suprast "atvaziavo"... Ar jus su Jokubu kur nors isvyke??? g.gif

Mano tėtis atvažiavęs buvo smile.gif
Jokūbas dievina šitą bočių ir mano mamą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 10 16, 20:03)
Euphoria_mi, kaip tavo mazyle? Kaip brolis reaguoja i sese?

Ai...jaudinuosi as del jos... labai daug kuo ji man primena savo broli tokiame amzuje...
gerai,kad nors brolis prieme ja gana ramiai (kol jam netruksta demesio).... smile.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 17, 07:37)
Mano tėtis atvažiavęs buvo smile.gif
Jokūbas dievina šitą bočių ir mano mamą  wub.gif

doh.gif oj, supratau..kol daeina man... doh.gif
Atsakyti
Euphoria, įsivaizduoju, kaip neramu auginti mažylę.
Kad visos baimės greičiau išsisklaidytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 17, 12:17)
Euphoria, įsivaizduoju, kaip neramu auginti mažylę.
Kad visos baimės greičiau išsisklaidytų  4u.gif

Aciu uz balioneli.
Galima vadint mane paranojike...
Bet tas ju zvilgsnis-toks vienodas...

Bet neturiu teises skustis del sprendimu, kuriuos pati priemiau. Tiesiog... Baisu man.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 10 17, 09:40)
Ai...jaudinuosi as del jos... labai daug kuo ji man primena savo broli tokiame amzuje...
gerai,kad nors brolis prieme ja gana ramiai (kol jam netruksta demesio).... smile.gif

Labai suprantu tavo jauduli console.gif Bet taviske dar labai mazuliuke ir to tokio tikrojo zvilgsnio dar nera. Prades dometis aplinka, daiktais...tada tikrai suprasi: verta jaudintis ar ne. Laikykis 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, pasidalinu informacija, aktualia kaunietėms:
Spalio 27d. (ketvirtadienį) 16.30 KVAC'e vyks tėvų, auginančių autistukus,
susitikimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2011 10 14, 11:25)
Tau reiketu su mano Tomu padiskutuot smile.gif pas mus namuose pastoviai ginciai ta tema .Jis mano kad visi zmones melagiai ir veidmainiai. Jis piksta ant manes del mano bendravimo su pazistamais ir kaiminais ( kai bendrauji maloniai ,o veliau atsidusi kai jie iseina biggrin.gif ),jis issako mokitojos viska ka mano apie ju zinias ir elgesi doh.gif ir cia 12 klaseje pries egzus ,jis visiskai nesuvokia kad gali vertint ne tik jo zinias .AS + dar jaunatviskas maksimalizmas = siaubas .

Na čia požiūris į gyvenimą. Ar tai nuo Aspergerio priklauso? Aš žinau tik, kad Aspergeriai turi didesnę tikimybę nei kiti žmonės turėti tokį požiūrį į gyvenimą, kur svarbu yra tiesa, objektyvumas, tikro (ne psichologinių kompleksų suformuoto) pasaulio pažinimas.
Geriau tegul jis nemano, kad visi žmonės yra melagiai ir veidmainiai, nes taip absoliutinant atsiranda tikimybė suklysti - tereikia, kad atsirastų bent vienas nemelagis, ir tas įsitikinimas žlugs. O kaip suprasti, kad nesuvokia, kad gali vertinti ne tik jo žinias? Ką dar gali vertinti?

Ar jis mano, kad tokia jo pasaulėžiūra yra susijusi su Aspergerio sindromu? Jeigu taip, tai jam turėtų patikti kiti žmonės su Aspergerio sindromu, nes jie turėtų didesnę tikimybę būti nemelagiai ir neveidmainiai. Ar jis niekada nereiškė noro susipažinti su kitais žmonėmis su AS, įkurti kokią "aspergerio draugiją" ar panašiai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(kosemalose @ 2011 10 14, 15:25)

Mikle, saunu!  wub.gif
tik idomu, ar kai prasetes i ta mokykla, ar saket apie vaiko problemas. ar dabar mokytaojai zino, klasiokai? ar atsizvelgia i tai , jei taip?

Ačiū 4u.gif Na, mūsų diagnozė nustatyta privačiai, taigi formaliose sveikatos pažymose nefigūruoja. O pati situacija pamažu gerėja, išmoksta tas vaikas prisitaikyt... Taigi, kai perėjo į kitą mokyklą, pasakiau tik, kad vaikas jautrus, gali sutrikti greitai besikeičiančioje situacijoje ir yra išrankus maistui. Pačiam vaikui taip pat nesam įvardinę, kas jam negerai. Jis jaučia, kad yra kitoks, bet dėl to labai nepergyvena. Jei po poros metų dar bus ką aiškint, paaiškinsim ax.gif
Dabar kartais daugiau rūpesčių kelia fizinės problemos: raumenukai silpni (kamuolį iki krepšio sunkiai dameta, prisitraukimo, atsispaudimo nei vieno nepadaro), pirštukai nerangūs (raštas baisokas, raištelius 5 kartus išmoko rišti ir tiek pat kartų pamiršo)... Čia, aišku, dirbti reikia, bet kad baisiai priešinasi, o ir man nėra jėgų kovoti g.gif

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 10 17, 14:15)
Aciu uz balioneli.
Galima vadint mane paranojike...
Bet tas ju zvilgsnis-toks vienodas...

Imk dar vieną 4u.gif
Kiek gi mažajai? Gal dar poros mėnesių nėra? Tai tikrai anksti išvadas daryt. Nerimą galėtum "atidėt" bent keliems mėnesiams... Ir šiaip gi mergaitėms mažesnė tikimybė turėt autizmą smile.gif
Maniškiai abu iki 4 mėn vienodai elgėsi - valgė pieną ir rėkė, retkarčiais nusnūsdami po keliasdešimt min. Ir taip visą parą smile.gif
Atsakyti