QUOTE(georgiana @ 2011 08 30, 20:46)
kaip smagu kad dalinates mintimis, o as nesipuikuodama sakau simtas balu nes suedziau o ne suvalgiau puslitruka daryta pries kelias dienas ir nuo dusios sakau vuolia
interneto platybems is stai cia
Darau dar paprasčiau, supjaustau griežinėlias pomidorus, svogūnus.Dedu kelis pipirus, pomidorus, svogūnus, tada pilu šaukštą į puslitrinį stiklainiuką sausos želatinos tokiau vėl pomidorus, užpilu marinatu 1l vandens 1 š druskos, 1 š. cukraus ir 2 šaukštai acto ,statau į puodą ir pakaitinu apie 20 min.Užsuku , apverčiu aukštyn kojom, sudeda ant rytojaus į šaldytvą, labai greit suistingsta ir gabenu į rūsį,Daug metų taip darau ir viskas gerai.

Darau dar paprasčiau, supjaustau griežinėlias pomidorus, svogūnus.Dedu kelis pipirus, pomidorus, svogūnus, tada pilu šaukštą į puslitrinį stiklainiuką sausos želatinos tokiau vėl pomidorus, užpilu marinatu 1l vandens 1 š druskos, 1 š. cukraus ir 2 šaukštai acto ,statau į puodą ir pakaitinu apie 20 min.Užsuku , apverčiu aukštyn kojom, sudeda ant rytojaus į šaldytvą, labai greit suistingsta ir gabenu į rūsį,Daug metų taip darau ir viskas gerai.
vo toks gamybos procesas ir man patiktų, reiks išbandyt
