Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(cezi @ 2011 08 29, 11:38)
o kas dėl želatinos, tai čia visgi priklauso nuo firmos, keletą metų vis darydavau ir man nestengo nei šaldytuve nei kambarį, nors marinato likutis (neužpiltas ant pomidorų) sustengdavo puikiai kambario temperatūros.

Žinokit skirtingai stingsta vien želatina ir ta kur yra užpilta ant kažko:vaisių ar daržovių,ji turi būt gerokai tirštesnė,nes vaisiai ir daržovės ją paskystina dar.
Atsakyti
na, ir jei pokutis buvo pradarytas laisvai galėjo vandens (drėgmės) prisigert iš aplinkos ir vėliau pagal receptūrą blogai stingti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 rugpjūčio 2011 - 14:33
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 29, 15:09)
Žinokit skirtingai stingsta vien želatina ir ta kur yra užpilta ant kažko:vaisių ar daržovių,ji turi būt gerokai tirštesnė,nes vaisiai ir daržovės ją paskystina dar.

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 08 29, 15:32)
na, ir jei pokutis buvo pradarytas laisvai galėjo vandens (drėgmės) prisigert iš aplinkos ir vėliau pagal receptūrą blogai stingti  4u.gif

gali būti ir taip, bet daugiau optimos ar panašių tikrai nepirksiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sutinku dėl optimos produktų (niekam tikę)
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 08 29, 14:07)
beje snd apziurejau, kad pomidorai kaime pas mus nepinga 2.20 Lt. uz kg vadinas nera pigus symet g.gif

vilniuje galima 1,49 rast.ir netgi visai grazus nesupuve nepernoke.
Atsakyti
Tuo 3 litrų stiklainį
Laurel. list.2 3 kvepiančių pipiro grūdelis
4,3 juodųjų pipirų
2 gvozdichki
marinatas
1 st.l.soli
2 šaukštai. šaukštai smėlio
1 valgomasis šaukštas acto 9%
Supilkite verdantį vandenį 15-20 minučių atsistoti, užpilkite, užpilkite marinatą, pridėti acto,
sterilizuoti arti.

Aš apdorojimo bitų, marinatą vis stiprėja:
2 šaukštai druska
5 šaukštai cukrus
2 šaukštai actas
užpilkite verdančiu vandeniu, stovėti 15-20 minučių, nusausinkite, užpilkite marinatą, pridėti acto, rulonai, įvyniojimas atvėsti.
Sudėtis: pomidorai, prieskoniai
Canning ir derliaus nuėmimo / Rusijos virtuvė
Autorius: Severyanka
P.S ATSIPRASAU KAD NE I TEMIKE lotuliukas.gif
pasijuoksiu stai ka isverte googlo vertejas cia receptas is ruseliu saito ir suprask, zmogau kad nori.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 29 rugpjūčio 2011 - 19:14
QUOTE(georgiana @ 2011 08 29, 20:13)
Tuo 3 litrų stiklainį
Laurel. list.2 3 kvepiančių pipiro grūdelis
4,3 juodųjų pipirų
2 gvozdichki
marinatas
1 st.l.soli
2 šaukštai. šaukštai smėlio
1 valgomasis šaukštas acto 9%
Supilkite verdantį vandenį 15-20 minučių atsistoti, užpilkite, užpilkite marinatą, pridėti acto,
sterilizuoti arti.

Aš apdorojimo bitų, marinatą vis stiprėja:
2 šaukštai druska
5 šaukštai cukrus
2 šaukštai actas
užpilkite verdančiu vandeniu, stovėti 15-20 minučių, nusausinkite, užpilkite marinatą, pridėti acto, rulonai, įvyniojimas atvėsti.
Sudėtis: pomidorai, prieskoniai
Canning ir derliaus nuėmimo / Rusijos virtuvė
Autorius: Severyanka
P.S ATSIPRASAU KAD NE I TEMIKE lotuliukas.gif
pasijuoksiu stai ka isverte googlo vertejas cia receptas is ruseliu saito ir suprask, zmogau kad nori.....

geriau dėk originalą lotuliukas.gif
Atsakyti
nu visai nieko receptas,kol nepriskaiciau 2saukstai smelio blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2011 08 29, 21:17)
nu visai nieko receptas,kol nepriskaiciau 2saukstai smelio blink.gif  lotuliukas.gif

cia smulkus cukrus taip isverstas (сахарный песок)
Atsakyti
čia geras su smėliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia mano pomedorynas

user posted image
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif
vakar viriau keciupa tik reikejo det daugiau krakmolo nei nurodyta recepte.Kazi ar nebutu galima krakmolo pakeist i E440 penktina g.gif,atrodo kad tai ne chemija g.gif user posted image
.Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif

bigsmile.gif Lady Dy oho kaip pas jus grazu,o mano jau snd puse silknamio jau keliaus i komposto deze g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 07:57