Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

laba,mane snd tokiu ,,marmalu,, pavaisino (ant duonos su sviestu wub.gif ),gal ir jus norit pabandyt mirksiukas.gif

1.5kg pomiduoru
1kg ceboliu svogunu
1kg morku
200gr petrazuoliu ( lapu,kotu)
200gr krapu
200gr salieru (gal dieti i sakni)
400gr druskas
viska per mesmale sumalt,ismaisyt druska ir i stiklainiukus ir i rusi.Skanaus


Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 08 19, 21:57)
laba,mane snd tokiu ,,marmalu,, pavaisino (ant duonos su sviestu wub.gif ),gal ir jus norit pabandyt mirksiukas.gif

1.5kg pomiduoru
1kg ceboliu svogunu
1kg morku
200gr petrazuoliu ( lapu,kotu)
200gr krapu
200gr salieru (gal dieti i sakni)
400gr druskas
viska per mesmale sumalt,ismaisyt druska ir i stiklainiukus ir i rusi.Skanaus

g.gif nereikia nei virti nei ką...
Atsakyti
Viską taip darau, tik vietoj svogūnų dedu porus ir nesu dėjusi pomidorų g.gif O gal visai nieko būtų.. bigsmile.gif O šiaip aš tą košę dedu visur - į sriubas, padažus, mėsytę troškinant. Tiesa, dar ir pastarnokas tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 08 19, 21:57)
laba,mane snd tokiu ,,marmalu,, pavaisino (ant duonos su sviestu wub.gif ),gal ir jus norit pabandyt mirksiukas.gif


O pomidorai žali ar prinokę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 08 20, 08:02)
Viską taip darau, tik vietoj svogūnų dedu porus ir nesu dėjusi pomidorų  g.gif O gal visai nieko būtų..  bigsmile.gif O šiaip aš tą košę dedu visur - į sriubas, padažus, mėsytę troškinant. Tiesa, dar ir pastarnokas tinka.  mirksiukas.gif



4u.gif bet ar tikrai net neužkaitinat, neverdat ax.gif ?

Vat su porais norėčiau pabandyt,kiek jų dedat,prašom truputį plačiau biggrin.gif ,dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2011 08 20, 08:29)
4u.gif bet ar tikrai net neužkaitinat, neverdat  ax.gif ?

Vat su porais norėčiau pabandyt,kiek jų dedat,prašom truputį plačiau  biggrin.gif ,dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visiškai.

Viską sumalu per mėsmalę, net morkas ir sumakaluoju su druska. O proporcijos - tai maždaug visko po lygiai. Nematavau. 4u.gif Salierus ir lapus, ir kiek ten tų šaknų buvo, petražoles, porus, morkas. Sakau, dar skanu ir pastarnoko, bet kadangi darže neturėjau, tai apsiėjau be jo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 20 rugpjūčio 2011 - 07:36
ax.gif o kur laikot , gal šaltai reikia tada laikyti ar nesvarbu g.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane 3-4 stiklainėliai, laikau šaldytuve. Bet galima ir kokioje nešiltoje spintoje ar rūsyje. Juk su druska. Aš jį darau gana sūroką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 20 rugpjūčio 2011 - 08:17
ax.gif oj , tada darysiu ir aš...labai įdomus receptas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 08 20, 08:11)
O pomidorai žali ar prinokę g.gif

laba,kur as valgiau tai prinoke pomidorai ax.gif .Drauge laiko rusyje (dar drauge sake,jei nenuklysti nuo proporciju,laiko labai gerai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 20 rugpjūčio 2011 - 08:34
Vakar gaminau pomidorų padažą pagal Blakstienos receptą, tik truputį "pakoregavau" įdėdama čili pipiriukų ir česnakų - super skonis thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 08 19, 15:02)
nelabai tikiu, kad Loretos seklos blogos butu. Manau, kad pati veisle nera ligoms atspari ir todel tie pomidorai suserga.

O as visa savaite siltnamiu nemaciau. Namiskiai, aisku, skyne tik pavalgymui. Tai jau nuvaziavus turesiu darbelio  blink.gif

Pati net nepagalvojau, kad Loreta kažkuom prasikalto, kad tokie pomidorai šios rūšies. Matyt jau yra linkę pritraukti prie savęs visokias ligas. Kitų rūšių sėklos pirktos iš tenais,auga kaip ir turi,ir jokių ypatingų ligų.

Po savaitės pertraukos pririnkau kibirą pomidorų, pasveriau, 9,5 kg bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 20 rugpjūčio 2011 - 13:18