Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2011 09 14, 17:12)
biggrin.gif spėkim visos ... lotuliukas.gif aš tai spėju pagal nuotrauką ir veislės aprašymą , kad tai golden konig...į kitus blakstienos pavardintus nepanašu.. rolleyes.gif

Tikrai ne Golden konigin schmoll.gif nes neblizga tokie kaip nuotraukoje vaškiniai ir odelė koniginų plona bei vidutinio vėlyvumo, o ne vėlyvi kaip šie vaškinukai.
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 15, 11:02)
Tikrai ne Golden konigin  schmoll.gif nes neblizga tokie kaip nuotraukoje vaškiniai ir odelė koniginų plona bei vidutinio vėlyvumo, o ne vėlyvi kaip šie vaškinukai.

g.gif tai kokie tada g.gif
Atsakyti
O man tai panašūs Fondos ir Palinos geltonieji pomidorai.
Žiūrint i Palinos vaizdus jaučiu Orange bus mano sarašuose kitais metais. Juo labiau mano šeima geltonuosius labai mėgsta. smile.gif
Atsakyti
ir aš kitamet juos auginsiu,jie nelabai dideli,bet skonis neblogas ir gausiai derėjo,nors šiais metais visi derėjo neblogai g.gif
Papildyta:
bet fondos žiūriu spalva pomidorų geltona,o mano tokia tamsi,labiau oranžinė rolleyes.gif
Atsakyti
cia kazkuri raset kad pomidorams naudojat zole su pelenais?kas cia per gaminys?nuo ko jis yra?
Atsakyti
Laba,
visoms linkejimai nuo pomidorų fėjos angel.gif ( na, nuo Ex)

kompas 000164.gif neatlaikęs pomidorystės pomidorai2.gif užvertė kojas mega_shok.gif , bet po reanimacijos bash.gif turėtų atsipaipalioti ir hjau tada vėl viskas stoti į savas vėžes. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 09 14, 18:35)
labai noriu padekoti lolitai1960 uz pomidoru seklytes 4u.gif

Ir aš prisidedu prie padėkos, šiandien Lolitos sėklos pasiekė kurortą. Ir už margaryčias ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 09 15, 14:45)
Ir aš prisidedu prie padėkos, šiandien Lolitos sėklos pasiekė kurortą. Ir už margaryčias ačiū labai  aciuks.gif

ir kokios gi jei nepaslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ir su manimi mergytės,kokiom "mandresnėm" sėklytėm pasidalintų blush2.gif bent po porą sėkliukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 15, 13:32)
Laba,
visoms linkejimai nuo pomidorų fėjos  angel.gif  ( na, nuo Ex)

kompas 000164.gif neatlaikęs pomidorystės  pomidorai2.gif  užvertė kojas  mega_shok.gif , bet po reanimacijos bash.gif turėtų atsipaipalioti ir hjau tada vėl viskas stoti į savas vėžes.  friends.gif

4u.gif dėkui už linkėjimus...
Šiandien paragavau paprikas konservuotas pagal tą receptą su šaukšteliu medaus , kur Ex buvo įmetus...labai labai labai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 15, 17:56)
4u.gif dėkui už linkėjimus...
Šiandien paragavau paprikas konservuotas pagal tą receptą su šaukšteliu medaus , kur Ex buvo įmetus...labai labai labai man patiko thumbup.gif

tikrai skanu,o paprika su antaniniais obuoliais ar kas darot mirksiukas.gif (galiu imest receptuka,negaila blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 09 15, 20:31)
tikrai skanu,o paprika su antaniniais obuoliais ar kas darot mirksiukas.gif (galiu imest receptuka,negaila blush2.gif )

smile.gif tai būtinai, net klausti nereikia thumbup.gif
Atsakyti