QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 15, 08:49)
na as tai juos kasien valau, neisidedu i aki tol kol vandeniu ne praskalauju, tai manau laikaus higienos
bet vistiek tikriausiai vienadienius geriausia nesiuoti, nors as taip manau, kiekviena karta sterilus ir pan. taciau tikrai brangoka..

o kokios jusu dioptrijos? ar nesiuojote iki lesiu akinukus?cia tik siaip idomu.. ar krito rega nesiuojant lesius?
na as apie higiena sneku, kad kiti nesioja daug ilgiau nei leidziama. man kazkaip to nesinori daryti. o lesius as kolkas tik atsirinkineju, daug kurie netinka, tai jau ziuriu is geresniu.zodziu man jau kaina nebesvarbi, kad tik atsirasti kokius, aisku proto ribose:))
akinius as nesioju kokie 5 metai. buvo 0.75 minusas abieju, po nestumo nukrito iki 1.5 ir stabiliai laikosi.
galvojau apie operacija, bet kadangi krito man per nestuma, ir galvoju veliau apie antra, tai rekomendavo man lukterti ir kai nebeplanuosiu, tada darytis.gaila butu ismesti pinigus, jei vel po kito nestumo nukristu.
tai sutarem su vyru, kazkada susilaukiu antro, o jis man padovanoja operacija
o dabar..tiesiog pavargau nuo akiniu. anksciau nesiojau viskas buvo gerai, akiniai man patiko, bet isigyjus paskutinius su astigmatizmo nedidelio cilindru akys pradejo labai pavargti...gydytoja paaiskino, kad man tiesiog tu ciilindru nereikia geriau..bet per ta laika pradejau nebekest akiniu ir sugalvojau kad noriu lesiu:)
ir siaip esu smulki, tie akiniai uzgozia veida..na as dabar jau randu daug ju minusu, kai pradejau ju nebekesti:))))
bijau net detis lesius dabar, jei netiks vel kitus bandyti