Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(vai2te0528 @ 2011 12 07, 14:48)
Lęšius naudoju ne metus ir ne du, tai man patys pačiausi Air Optix Night and day Aqua. Kiek pastebėjau Air Optix Night and day Aqua man geresni nei Air Optix Night and day. Su jais visada puikiai jaučiuosi  thumbup.gif perku iš manolesiai.l t todėl visai nebrangiai gaunasi smile.gif

sutinku. man sie lesiai irgi patys paciausi. nors juos nesioju tik nuo vasaros. bet nebenoriu i akinius ziureti. o lesiu siu neissiimu menesi laiko, aiku jei kas neikrenta, tai kitas reikalas. bet nesiojasi gerai, nebraizo, neraizo, nebuvo uzdegimu ir pan, tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2011 12 07, 15:48)
Lęšius naudoju ne metus ir ne du, tai man patys pačiausi Air Optix Night and day Aqua. Kiek pastebėjau Air Optix Night and day Aqua man geresni nei Air Optix Night and day. Su jais visada puikiai jaučiuosi  thumbup.gif perku iš manolesiai.l t todėl visai nebrangiai gaunasi smile.gif

O man jie neitin tiko, negalejau isbuti su jais ilgiau nei puse dienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, atsitiko bedele verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Gal kas nors zinote kas galejo atsitikti kad mano abu Akiu VYZDZIAI pasidare skirtingo dydzio ? verysad.gif verysad.gif

Rytoj skambinuosi uzsiregistruoti pas Akiu daktara, google radau truputeli informacijos kad cia nelabai gerai ir kad gali buti ivairiu labai rimtu ligu priezastis .. verysad.gif

Nuo lesiu gi cia man tikrai nebus, ka ? Kaip manot ? verysad.gif
O gal cia koks uzdegimas nuo lesiu ? Gal kuriai nors taip jau irgi buvo ?

Man jau 3 diena desines akies Vyzdys isispletes ir baisingai didelis, lyginant su kitu akies vyzdziu. Atrodau Kaip nenormali kokia , viena akyte grazi, o kita kaip nemano, nesuprantu kas cia man nutiko , greiciau pas daktarus verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(elegancija11 @ 2011 12 11, 16:51)
Sveikos mamytes, atsitiko bedele  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Gal kas nors zinote kas galejo atsitikti kad mano abu Akiu VYZDZIAI pasidare skirtingo dydzio  ? verysad.gif  verysad.gif

Rytoj skambinuosi uzsiregistruoti pas Akiu daktara, google radau truputeli informacijos kad cia nelabai gerai ir kad gali buti ivairiu labai rimtu ligu priezastis ..  verysad.gif

Nuo lesiu gi cia man tikrai nebus, ka ? Kaip manot ?  verysad.gif

Man jau 3 diena desines akies Vyzdys isispletes ir baisingai didelis, lyginant su kitu akies vyzdziu.  Atrodau Kaip nenormali kokia , viena akyte grazi, o kita kaip nemano, nesuprantu kas cia man nutiko , greiciau pas daktarus verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na ir ka pasake?
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 07, 16:52)
O man jie neitin tiko, negalejau isbuti su jais ilgiau nei puse dienos smile.gif

Na turbut kaip kam smile.gif
As menesio tikrai negaleciau isnesioti, dazniausiai vakarais i konteineriukus isimetu, retkarciais tik pasilieku kelioms paroms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2te0528: 16 gruodžio 2011 - 15:31
QUOTE(elegancija11 @ 2011 12 11, 16:51)

Nuo lesiu gi cia man tikrai nebus, ka ? Kaip manot ?  verysad.gif

Labai įdomu ką gydytojas pasakė?

Nuo lęšių negali būti jei tinkamai juos prižiūrėjai - nepernešiojai, valei tinkamu skysčiu(ne samadielka), išsiimdavai naktimis(jei ne naktiniai lęšiai). O jei nuo lęšių būtų kilęs uždegimas - būtum pajutusi. Ant lęšio dėtųsi "rūkelis", akys raustų.
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 12 22, 20:55)
Labai įdomu ką gydytojas pasakė?

Nuo lęšių negali būti jei tinkamai juos prižiūrėjai - nepernešiojai, valei tinkamu skysčiu(ne samadielka), išsiimdavai naktimis(jei ne naktiniai lęšiai). O jei nuo lęšių būtų kilęs uždegimas - būtum pajutusi. Ant lęšio dėtųsi "rūkelis", akys raustų.

Aij net nesinori ir kalbeti..

Oftolmologai skersai isilgai istikrino mano akis su 5 aparatais, ivairiais tirpalais ir viskuo kuo kitu..

Akyse nieko nerado , jokiu isplonejimu nera, viskas su akies obuoliu lyg ir tvarkoje, todel po svenciu iskart siuncia pas Neurologa, ieskos ar nera galvoje Augliu , nes pasirodo kad cia yra vienas is pozymiu , kadangi su nervu sistema kazkas yra blogai, gali buti sutrikusi kazkokia tai Periferine nervu sistema arba gali buti Auglys galvoje.. Neurologas kai persvies galva tada ir pamatys viska..

Va tokios va tos ir Naujienos.. console.gif santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegancija11: 22 gruodžio 2011 - 23:09
QUOTE(elegancija11 @ 2011 12 22, 23:07)
Aij net nesinori ir kalbeti..

Oftolmologai skersai isilgai istikrino mano akis su 5 aparatais, ivairiais tirpalais ir viskuo kuo kitu..

Akyse nieko nerado , jokiu isplonejimu nera, viskas su akies obuoliu lyg ir  tvarkoje, todel po svenciu iskart siuncia pas Neurologa, ieskos ar nera galvoje Augliu , nes pasirodo kad cia yra vienas is pozymiu , kadangi su nervu sistema kazkas yra blogai, gali buti sutrikusi kazkokia tai Periferine nervu sistema arba gali buti Auglys galvoje.. Neurologas kai persvies galva tada ir pamatys viska..
Va tokios va tos ir Naujienos..  console.gif  santa2.gif

Nieko gero. blink.gif console.gif
Atsakyti
Man ir patiko Air Optix Night and Day Aqua, pries tai tik vienadienius galejau nesiot Johnson&Johnson. Kas nepatinka tai kad nuotraukose jei fotkina su blicu, akys kaip kates blizga.
Ir kitas dalykas su lesiais vakare vaziuojant labai auto sviesos akis rezia, sunku man su jais vairuot ar Jums taip pat?
Atsakyti
jolitka, kai paminėjai fotkespasidarė įdomu ax.gif Peržiūrėjau kompe turimas fotkes, na nesimato jog lęšius turėčiau... Nešioju jau apie 6 metus.
O vairuojant taip pat nejaučiu jog labai kas spigina į akis šviešomis... Gal nuo lęšių priklauso? Dabar nešioju Purevision.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 12 23, 18:48)
Man ir patiko Air Optix Night and Day Aqua, pries tai tik vienadienius galejau nesiot Johnson&Johnson. Kas nepatinka tai kad nuotraukose jei fotkina su blicu, akys kaip kates blizga.
Ir kitas dalykas su lesiais vakare vaziuojant labai auto sviesos akis rezia, sunku man su jais vairuot ar Jums taip pat?

Man tai tikra atgaiva lęšiai po akinių. Ir matomumas geresnis vairuojant ir šiaip jėga, neatsidžiaugiu, kad užsispyriau išmokti juos įsidėti. thumbup.gif Nors kartais ir keikiuosi, kai skubu, o įsidėti, kaip tyčia, nesiseka... doh.gif
Atsakyti
Dėl įsidėjimo tai tik praktika praktika ir dar kartą praktika. Kuo ilgiau nešioji, imi/išsiimi , tuo greičiau išmoksti. Išnešiojus lęšius 6 metus man jau tereikia kelių sekundžių įsidėti. Tačiau jei ilgai dediesi, vis krenta, vis sumirksi ir palieti blakstienomis - reikėtų rinktis dažniau keičiamus lęšius(vienadienius, dvisavaitinius). Tiesiog taip "kankinantis" dedant lęšį, kankinamas ir jis pats, ir jis greičiau apsineša, susibraižo. Plius lankstesnius, minkštesniu vienadienius lęšius tokius kaip 1-Day Acuvue Moist yra lengviau įsidėti.
Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 12 29, 22:00)
Dėl įsidėjimo tai tik praktika praktika ir dar kartą praktika. Kuo ilgiau nešioji, imi/išsiimi , tuo greičiau išmoksti. Išnešiojus lęšius 6 metus man jau tereikia kelių sekundžių įsidėti. Tačiau jei ilgai dediesi, vis krenta, vis sumirksi ir palieti blakstienomis - reikėtų rinktis dažniau keičiamus lęšius(vienadienius, dvisavaitinius). Tiesiog taip "kankinantis" dedant lęšį, kankinamas ir jis pats, ir jis greičiau apsineša, susibraižo.  Plius lankstesnius, minkštesniu vienadienius lęšius tokius kaip 1-Day Acuvue Moist yra lengviau įsidėti.

Dėkui, bandysim. 4u.gif Nors aš dabar žaidžiu su spalvotais, kaip vaikas, noriu atsidžiaugti. lotuliukas.gif Dar tik antras mėnesis nešioju, blush2.gif bet palyginus su pirmom savaitėm, dabar įsidedu tikrai greitai. Šiandien net pati nustebau - abu iš pirmo karto. lotuliukas.gif Taigi dar truputis ir lęšiai nebebus taip kaninami. rolleyes.gif
Atsakyti