Sveikos.Aš lęšius jau 3 metai,kaip pastoviai nešioju.Anksčiau vien Softcolors nešiodavau,dabar kažkokius nespalvotus pirkau,net nepamenu kokius.Man žinokit bazinė kreivė nenustatyta,bet gal ir nereik jos nustatinėti,jei normaliai jaučiuosi,visad perku 8.6 ir lyg ir viskas ok.
Va maniskes akys netoleruoja lesiu... Kad ir kiek ju bandyta buvo, gydytojas klaipedos optikoj patikrino jas, issiaiskino ju kreive ir pasiule lesius, bet... buvo dar blogiau nesiojant ale "pritaikytus" lesius... Jei lauke budavau, tai dar dar, bet jeigu patalpoj - finished.. Ypac kai prasidejo sildymo sezonas, akys belenkaip issausedavo, arti nieko nematydavau.. Laukdavau kada grisiu namo is paskaitu ir juos issiimsiu.. Vos issiemus, toks gaivaus oro gusis jausdavosi, akys iskart atsigaudavo
Matydavosi apvalus raudonas ruozelis aplink vyzdi, lesiai tiesiog budavo lyg ir isireze i aki, net nezinau kaip paaiskint... O kiek kartu yra buve, kad visa akis taip paraudonuodavo, kad net akiu nepakeldavau... Baisu ne prisiminti.. O taip noreciau tureti sveikas akis, manosios labai dideles, melynos... pastoviai sulaukiu komplimentu, net ir is nepazistamu... bet ka darysi, nesioju akinukus, turiu ju dvejas poras, ir tik itin isskirtiniais atvejais - lesius..

Nesuprantu, Fielman man gydytoja nustatė 8.6 bazinę kreivę, o kitoj optikoj 8.4. Tai kaip žinot kuri teisingai nustatė?
Beto toje optikoje kur 8.4 nustatė lęšius pardavė su 8,6 kreive.
Pastebėjau tik kai parėjau namo. Tai ar bandyti tuos dėtis- gal tiks, ar grąžinti ir 8,4 paimti.

QUOTE(Amatevi @ 2011 11 15, 20:53)
Nesuprantu, Fielman man gydytoja nustatė 8.6 bazinę kreivę, o kitoj optikoj 8.4. Tai kaip žinot kuri teisingai nustatė?
Beto toje optikoje kur 8.4 nustatė lęšius pardavė su 8,6 kreive.
Pastebėjau tik kai parėjau namo. Tai ar bandyti tuos dėtis- gal tiks, ar grąžinti ir 8,4 paimti. 

Nieko neatsitiks, jei įsidėsit vienos ar kitos bazinės kreivės

Kurie geriausi spalvoti lesiai? Kiek bandau, tiek netinka.
Is nespalvotu naudoju Oasys lesius - labai patenkinta, bet noriu ir spalvotus gerus surasti.
Is nespalvotu naudoju Oasys lesius - labai patenkinta, bet noriu ir spalvotus gerus surasti.
QUOTE(Sakuros @ 2011 11 21, 15:03)
Kurie geriausi spalvoti lesiai? Kiek bandau, tiek netinka.
Apie spalvotus nieko negaliu pasakyt,bet naudojau spalvą paryškinančius 2 metus be pertraukų.Naudojau Focus Softcolors Aqua ir Evergreen spalvas.Lęšiai puikiai tiko,kokybiški,mano jautriom akim puikiai tiko.

Aš naudoju lęšius jau 5 metus, neįsivaizduoju jei vėl reikėtų užsidėti akinius. Lęšiai žymiai patogiau, su įdėjimu pradžioj buvo problemų, vėliau be veidrodžio jau lengvai per pora sekundžių galėdavau juos įsimest. O lęšius perku lenses2buy.lt labai patikima parduotuvė, greitai pristato. Žodžiu tapau jų lojaliu klientu ir labai džiaugiuos

QUOTE(DariaRekin @ 2011 12 02, 13:03)
Aš naudoju lęšius jau 5 metus, neįsivaizduoju jei vėl reikėtų užsidėti akinius. Lęšiai žymiai patogiau, su įdėjimu pradžioj buvo problemų, vėliau be veidrodžio jau lengvai per pora sekundžių galėdavau juos įsimest. O lęšius perku lenses2buy.lt labai patikima parduotuvė, greitai pristato. Žodžiu tapau jų lojaliu klientu ir labai džiaugiuos 

Tai kad pristato visi greitai, o šitie, kaip mačiau, nemokamai neveža

QUOTE(Magnifique @ 2011 11 21, 14:27)
Apie spalvotus nieko negaliu pasakyt,bet naudojau spalvą paryškinančius 2 metus be pertraukų.Naudojau Focus Softcolors Aqua ir Evergreen spalvas.Lęšiai puikiai tiko,kokybiški,mano jautriom akim puikiai tiko. 

O as apie situos vis pagalvoju, bet vis nedristu. Kazkaip atrodo, kad gali netikti, nes daug laiko praleidziu prie kompo. Jums nebuvo jokiu nemaloniu pojuciu?
Skaitau skaitau ir ziuriu kad pasirodo ne man vienai yra nenustatyta ta izymioji bazine kreive
Pirma karta nuejau i Optika, ten paklause kokio munuso lesiu Jums reikia, pasakiau kad -1 ir padave man 8.6
Dabar antra karta einu i kita optika, o ten moteris ziuri i mane ir klausia kokia Jusu akiu kreive, sakau kas per velnias ta kreive, gal gydytojo lapelyje bus uzrasyta, padaviau ta daktares israsyta regejimo Lapeli, tai optikos darbuotoja sako cia kreives nera , ir sis lapeliukstis cia visai ne prie ko
Kadangi as aplamai tik Naujai iskepta "trumparege" , tai akinius ir lesius nesioju tik pora menesiu, tai visiskai zalia ir buvau siuose reikaluose, nors kaip ir minejau, pirma karta man nuejus i optika ir paprasius lesiu, manes net neklause apie jokias kreives, padave lesiukus, susimokejau ir isejau
Nu nesvarbu, uzsiplepejau, o dabar prie Esmes
Mamos bukit geros patarkit kurios firmos 3 menesiu lesiukai yra geriausi ? Noriu uzsisakyti is interneto lesiukus, o ju ten yra kelios firmos, tai kaip man dabar zinoti kokius pirkti ?
Zinau kad jus pasakysit kad visoms tinka skirtingi, bet cia jau matau jusu 6-toji lesiu tema, tai gal visgi per ta laika mazdaug jau padarete kazkokia isvada kurios mazdaug firmos lesiukai tikrai yra Geri , ir bent jau daug maz dazniausiai tinkami visu akims
.....
Uzsiprenumeruoju tema, labai tikiuosi kad gal kazkuri mamyte man visgi kazka patars
Busiu labai dekinga.

Pirma karta nuejau i Optika, ten paklause kokio munuso lesiu Jums reikia, pasakiau kad -1 ir padave man 8.6
Dabar antra karta einu i kita optika, o ten moteris ziuri i mane ir klausia kokia Jusu akiu kreive, sakau kas per velnias ta kreive, gal gydytojo lapelyje bus uzrasyta, padaviau ta daktares israsyta regejimo Lapeli, tai optikos darbuotoja sako cia kreives nera , ir sis lapeliukstis cia visai ne prie ko

Kadangi as aplamai tik Naujai iskepta "trumparege" , tai akinius ir lesius nesioju tik pora menesiu, tai visiskai zalia ir buvau siuose reikaluose, nors kaip ir minejau, pirma karta man nuejus i optika ir paprasius lesiu, manes net neklause apie jokias kreives, padave lesiukus, susimokejau ir isejau

Nu nesvarbu, uzsiplepejau, o dabar prie Esmes

Mamos bukit geros patarkit kurios firmos 3 menesiu lesiukai yra geriausi ? Noriu uzsisakyti is interneto lesiukus, o ju ten yra kelios firmos, tai kaip man dabar zinoti kokius pirkti ?

Zinau kad jus pasakysit kad visoms tinka skirtingi, bet cia jau matau jusu 6-toji lesiu tema, tai gal visgi per ta laika mazdaug jau padarete kazkokia isvada kurios mazdaug firmos lesiukai tikrai yra Geri , ir bent jau daug maz dazniausiai tinkami visu akims

.....
Uzsiprenumeruoju tema, labai tikiuosi kad gal kazkuri mamyte man visgi kazka patars

Busiu labai dekinga.

QUOTE(elegancija11 @ 2011 12 07, 03:37)

As nesioju lesius jau virs 6 metu. Tenka daug dirbti kompiuteriu, tai akys linksta sauseti. Is visu isbandytu lesiu (o buvo ju laabai daug) labiausiai tiko Biofinity ir Acuvue Oasys. Beja, paskutinieji skirti nesioti 2 savaites, Biofinity - menesi neisimant, bet kadangi as nakciai butinai isimu, tai isnesioju apie 1.5 men. Nei vieni bandyti lesiai skirti ilgesniam nesiojimo laikui man netiko - jautesi, "braize" akis, po keliu valandu atsirasdavo sausumo pojutis.
Bendrai kuo dazniau keiciate lesius tuo geriau akims. Todel pvz. lesiai skirti nesioti metus buvo uzdrausti ES

Lęšius naudoju ne metus ir ne du, tai man patys pačiausi Air Optix Night and day Aqua. Kiek pastebėjau Air Optix Night and day Aqua man geresni nei Air Optix Night and day. Su jais visada puikiai jaučiuosi
perku iš manolesiai.l t todėl visai nebrangiai gaunasi