Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(Magnifique @ 2012 02 06, 22:19)
Tai mes gi nežinom kokia Jūsų bazinė kreivė,tai kaip patart galim?Reikia imt tokios bazinės kreivės,kokia pas Jus nustatyta yra ir jokių patarimų čia negali būti..

Taigi as parasiau savo bazine kreive smile.gif Kas cia gali buti neaiskaus? Tiesiog skaiciau visa tema,maciau,kad buvo toks klausymas,bet atsakymo kaip ir nebuvo reikiamo.
Papildyta:
QUOTE(JN @ 2012 02 07, 07:49)
Šiaip jau aš niekada nežinojau savo lęšių  kreivės. Bendrais pastebėjimais, didesnė lęšių kreivė kaip ir geriau, jeigu ji mažesnė, gali kilti nemalonus spaudimo jausmas.

Tai,Jusu nuomone 8.8 geriau negu 8.4,teisingai supratau? smile.gif Aciu!
Atsakyti
Mano bazine kreive 8.6, mazesnes negaliu nesioti, nes tiesiog jauciu kaip "spaudzia" aki, tad prasideda galvos skausmai. Didesne is bedos tinka, bet taipogi nera visiskai patogu, nes tarsi slankioja po aki, ir jei reikia staigiai pasukt akis, tai vaizdas susilieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 02 07, 10:38)
Taigi as parasiau savo bazine kreive smile.gif Kas cia gali buti neaiskaus? Tiesiog skaiciau visa tema,maciau,kad buvo toks klausymas,bet atsakymo kaip ir nebuvo reikiamo.
Papildyta:

Tai,Jusu nuomone 8.8 geriau negu 8.4,teisingai supratau? smile.gif Aciu!

8.6 yra populiariausia turbut bazine kreive.zvilgtelkit,gal kitose optikose bus sitos kreives lesiu,nes tikrai turi but.mano irgi yra 8.6 ir nei su 8.8,nei su 8.4 nepatogu.vieni spaudzia,kiti makaluojasi po aki ir jei tik perbrauki per uzmerkta aki,ziu lesis jau slysta is akies..
Atsakyti
Supratau mergaites,aciu labai smile.gif Cia mano naujove,bandau priprasti ir rasti sau tinkamus... ax.gif
Beje o kaip del skysciu,jie labai kazkuom skyriasi?
Atsakyti
siaip jau tinkamiausius turetu parinkti optikoje... ir jei nustate, kad jums tinka 8.6 kreive, tai nemanau, kad reikia dar ekperimentuoti g.gif

kai kurie skysciai gali erzinti ar sukelti alergija, bet siaip jie daugmaz vienoda funkcija atlieka. Reiktu paciai individualiai isbandyti vienokius ir kitokius, ir tada apsispresti kuris labiausiai jums tinka. Nera universalaus atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 06, 22:19)
Reikia imt tokios bazinės kreivės,kokia pas Jus nustatyta yra ir jokių patarimų čia negali būti..

drinks_cheers.gif

QUOTE(JN @ 2012 02 07, 07:49)
Šiaip jau aš niekada nežinojau savo lęšių  kreivės. Bendrais pastebėjimais, didesnė lęšių kreivė kaip ir geriau, jeigu ji mažesnė, gali kilti nemalonus spaudimo jausmas.

Siaip lesiu kreive nustato kai parinkineja lesius mirksiukas.gif Nerekomenduoju nei mazesniu, nes spaudimas akyje jausis, nei didesniu, lesis makaluosis akyje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 02 07, 12:50)
Supratau mergaites,aciu labai smile.gif Cia mano naujove,bandau priprasti ir rasti sau tinkamus... ax.gif
Beje o kaip del skysciu,jie labai kazkuom skyriasi?

man asmeniskai skysciai labai skiriasi.dauguma netinka,nes dirgina akis,nenuvalo gerai baltyminiu apnasu..labiausiai patinka naujai atsirades Bio True,anksciau naudojau bausch and lomb sviesiai mel.dezutej,skirta jautriom akim.
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kuri esat pirkusi, ir žinote, kiek maždaug sveria dėžė 90 vienadienių lęšių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 12, 16:47)
mergaites noriu patarimo.
pirmi lesiai isbandyti vienadieniai ciba vision - tiko puikiai. dar buvau isidejus ocovue vienadienius, ju diametras didesnis kiek, jauciu labai...nu bet vienadieniai kazkaip atrodo prabanga, noris ilgesniu. nusipirkau ocuvue oasys - ir..NEMETAU doh.gif atsiliepimuose skaitau, kad ne as pirma cia tokia. optikoje sako, kad tiesiog netinka.ga;lvoju kokius ilgesnius dar isbandyti..gundausi biofinity - gal kas nesioja?nes ziuriu visus parametrus labai atitinka ir atsiliepimai neblogi.

Zinok man ocuvue oasys ir netinka grazia akis ir pan man tai labai tinka ir patinka foxus day and nith atrodo taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(betemos @ 2012 02 15, 23:25)
Zinok man ocuvue oasys ir netinka grazia akis ir pan man tai labai tinka ir patinka foxus day and nith atrodo taip vadinasi  smile.gif

man deja ne vieni netiko. blogai as jauciuos. minusas nedidelis, todel susiruosus buvau operacijai jau ant rudenio, bet iki tol patare isbandyti mankstas, padirbejus gerai, gal net ju uzteks atstatyti, kad nuimti akinius. anksciau su tokiu paciu minusu akiniu nenesiojau, per durna galva pripratinau, dabar laikas isvis nuimti.

turiu visokiu visokiausiu lesiu 1.5 ir 2 minuso. jei kas nori isbandyti, sakykit.daugiausia vienadieniu.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar perkate kontaktinius lesius internete? Gal galetumete patarti is ko geriausia pirkti?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gavijota @ 2012 02 16, 12:15)
Norejau pasiteirauti ar perkate kontaktinius lesius internete? Gal galetumete patarti is ko geriausia pirkti?

Aciu.

Jau daug diskutuota sia tema. "Geriausios" vietos nera, tiesiog ziuri, kokiu tau lesiu reikia ir ieskaisi, kur siulo uz geriausia kaina smile.gif Vieni lesiai gali but pigesni vienur, kiti - kitur, apie pristatyma atsiliepimus gali susirasti, bet visos jos normaliai pristato, kitaip negyvuotu biggrin.gif , o kazkokiu pavieniu ne tokiu geru atsiliepimu visur pasitaiko. Pvz., as pirkausi berods is gerilesiai.lt, tai likau viskuo patenkinta, bet jei rasciau geresni pasiulyma savo lesiams kitur, zinoma, kad bandyciau uzsisakyt smile.gif
Atsakyti