Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

sveikos, norejau paklaust, kur dar be spec. tirpalo galima laikyt lesius? Palikau tirpala pas tevus, kitam mieste, o pastebejau tik dabar einant gult, galvoju ka daryt smile.gif sakau gal yra koks variantas g.gif i paprasta vandeni tikriausiai negerai deti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2012 02 17, 00:02)
sveikos, norejau paklaust, kur dar be spec. tirpalo galima laikyt lesius? Palikau tirpala pas tevus, kitam mieste, o pastebejau tik dabar einant gult, galvoju ka daryt smile.gif sakau gal yra koks variantas g.gif  i paprasta vandeni tikriausiai negerai deti g.gif
Kažkaip niekad nesusimąsčiau, gal dirbtinės ašaros tiktų ar fiziologinis tirpalas, o gal tiesiog neišsiimk vieną naktį g.gif
Ryt bėk į Eurovaistinę ir nusipirk, ten dabar akcija, 350 ml All clean soft skystis kainuoja 18,99 lt ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Padekit man prasau susigaudyt... Nusprendziau vel nusipirkti lesius (kokius puse metu ar daugiau nieko nenesiojau. akys -1,75 ir -1 ) Issiemiau savo senuka Fielmano kontaktiniu lesiu pasa ir ziuriu, kad nesuprantu: is pradziu buvo israsyta Air Optix ir 8,6 bazine kreive (pries kokius 2 metus) o paskui, kitokiu tusinuku prirasyta '' /Acuvue Oasys ir 8,4'' kreive. Neatsimenu, kad betikrinant akis butu sake, kad mano bazine kreive pasikeite. Ir korteleje ne nubraukta ir pataisyta ta kreive, bet tiesiog per bruksni abi uzrasytos. Tai kuri dabar man tinka? negi abi?

Turbut reikia eiti i optika ir vel tikrintis... Tik beda, kad ne Lietuvoj esu ir papildomu islaidu nesinori.
Atsakyti
Pagal mane, tai Acuvue Oasys tera tik 8.4 kreive, uztat taip ir yra. Dabar aiskina, kad kuo toliau, su tuo maziau bazines kreives pasirinkimu lesiai gaminami, nes jie alia prisitaikantys prie ivairiu akiu, kas bent jau mano atveju visiskai nepasitvirtina. Prisimink, su kuriais lesiais geriau akys jautes. Siaip manyciau, kad kreive turbut buvo 8.6, bet Oasys gavai tokius, kokie gaminami ir jei su jais akys gerai jautes, reiskia tiko ir 8.4 kreive.
Atsakyti
Sveikos,
nusprendžiau, kad norėčiau įsigyti lęšius. Gal patartumėte į kurią optiką geriausia eiti gydytojo konsultacijai ir po to jau pačių lęšių įsigijimui? Veiksmas Kaune. 4u.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
Mano istorija tokia... akinius nešioju senai ir mane jie varė ir proto, dirbau tokį darbą, kur akiniai trukdė ir aplamai, nelabai maloniai su jais jausdavausi kai pasidažydavau akis, ar eidavau į balių ( nes be akinių nekaip jaučiuos, svaigsta galva ir pan., jau akys pripratusios ) taigi, užsimaniau lęšių mirtinai. Ir ką... einu užsisakyti, pasitikrinu akis, gydytojas pataria jų nesisakyti, nes akys jautrios ir greičiausiai (100 %) man jie netiks ir būsiu pinigus išmetusi į balą, o aš vis sakiau, ne, viskas bus gerai, nes akiniai atsibodo ir kelia daug nepatogumų. Gerai. Praėjo dvi savaitės, pasiėmiau lęšius, parlekiu namo, skaitau info lankstinuką, stengiuosi viską suprast kaip ir ką daryti (nors sekėsi sunkiai biggrin.gif ). Galų gale pasiekiau finišą ir jau deduosi pirmą lęšį, nelabai pavyksta, per jėgą įgrūdu vidun, graužia baisiai nesveikai, raižo, sakau dzin, taip turi būti, kišu kitą ir pavyksta, vualia! Ir tai nežada nieko gero, nes neskaitant to graužimo dar aš beveik nematau nieko, viskas liejasi, nes man juos reikia pasukti specialiu kampu (kažkas susiję su cilindrais), tada pasukinėju, beveik viską matau ir vaikštau visą dieną be akinių, prisimerkusi, ašarodama, bet SVARBIAUSIA! su lęšiais doh.gif biggrin.gif Neiškenčiu iki vakaro, lekiu namo juos išsiimti, ir kol išsiimu kenčiu dar labiau, plius tas perštėjimas ir dar toks bjaurus jausmas, kai trauki laukan lęšį, atrodo kad jis su akim lupas blink.gif Fu blink.gif Ir išsiėmusi juos padėjau į dėžutę, kurios nebeatidariau niekada.. Negana išleistų pinigų, dar gavau akių uždegimą!!
Aš už lęšius, gražu, patogu, madinga, bet sau asmeniškai jų niekada nepirksiu..
Atsakyti
QUOTE(Irma POOH @ 2012 03 13, 21:31)
Asmeniškai man, tai nelabai tiko.. Kažkaip kuo labiau link vakaro, tuo labiau akys paskausdavo ir sausėdavo..  g.gif

O man kaip tik, patys milimiausi ir jau daug laiko vien tik juos perku g.gif Akys niekada nesauseja g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar galima su lęšiais sportuoti blush2.gif ?
Šiandien pirmą kartą įsidėjau , šiek tiek jaučiasi akyje, bet neįpatyngai, vienas jautėsi labiau tai apverčiau, dabar kaip ir geriau, matyt netaip buvau įsidėjus doh.gif
FreshLook Dimensions
štai šiuos užsisakiau...

Ir dar klausimėlis, ar lęšiai gadinasi nuo įsidėjimo ir išsiėmimo ar nuo nešiojimo laiko?Tarkim dabar įsidėjau, vakare galiu išsiimti, užsidėti akinius ir eiti sportuoti, ar jai gerai jaučiuosi nebūtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 03 15, 15:01)
Sveikos,
Ar galima su lęšiais sportuoti blush2.gif ?
Šiandien pirmą kartą įsidėjau , šiek tiek jaučiasi akyje, bet neįpatyngai, vienas jautėsi labiau tai apverčiau, dabar kaip ir geriau, matyt netaip buvau įsidėjus doh.gif
FreshLook Dimensions
štai šiuos užsisakiau...

Ir dar klausimėlis, ar lęšiai gadinasi nuo įsidėjimo ir išsiėmimo ar nuo nešiojimo laiko?Tarkim dabar įsidėjau, vakare galiu išsiimti, užsidėti akinius ir eiti sportuoti, ar jai gerai jaučiuosi nebūtina g.gif

tikrai galima 4u.gif , aš kartais visą dieną atbūnu su akiniai, o sportavimui deduosi lęšiukus, kad akiniai netrukdytų sportuojant biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena as visai zalia apie kontaktinius lesius mano klausimas butu jei viena akis +3, o kita +2 tai negalima nesioti lesiu?
Atsakyti
QUOTE(Raimondita @ 2012 03 22, 13:35)
Laba diena as visai zalia apie kontaktinius lesius mano klausimas butu jei viena akis +3, o kita +2 tai negalima nesioti lesiu?

Galite, tik pirkite skirtingu dioptriju lesius.
Atsakyti
Mamytės, kur geriausios kainos šiais dienai Acuvue Oasis lęšiukams? mirksiukas.gif
Domina mėnesiui skirti.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti