Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(koer @ 2012 06 20, 21:41)
Sveikutės,
Sekiau, sekiau temą, įvairių nuomonių čia prisikaičiau apie tuo lęšius, bet ir pati nusprendžiau dėtis juos. Atsibodo akiniai JUODAI  doh.gif Tai vat, susidomėjau BIO LUC THIN, gal kas turit nuomonių kokių apie šituos lęšiukus? Labai užkabino ilgas vartojimo laikas, už tikrai prieinamą kainą  g.gif

Man bet kokie ilgo vartojimo lęšiai netinka visai, reikėtų bent jau nuo dvisavaitinių pradėti 4u.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 20, 21:56)

Jei tai pirmi jusu kontaktiniai lesiai, tai siulau pradeti nuo vienadieniu.

taip būtų dar teisingiau, tik aišku brangoka rolleyes.gif

Norėjau pasodomėti ar dar kam taip būna, kad nuo kompiuterio akys į lęšius pradeda labai reaguoti? bet taip, kad atrodo visai pridžiūna blink.gif ir lašinuosi Oftyll lašiukus ir lęšiai Biofinity, bet po pietų darbe nors verk (o gal ir išeitis, akys sudrėktų biggrin.gif ), kai atsitraukiu nuo kompo per kokią valandą viskas vėl susireguliuoja ir galiu visą vakarą atbūti su lęšiais. Negi taip ir bus visada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2012 06 21, 09:23)

Norėjau pasodomėti ar dar kam taip būna, kad nuo kompiuterio akys į lęšius pradeda labai reaguoti? bet taip, kad atrodo visai pridžiūna blink.gif ir lašinuosi Oftyll lašiukus ir lęšiai Biofinity, bet po pietų darbe nors verk (o gal ir išeitis, akys sudrėktų biggrin.gif ), kai atsitraukiu nuo kompo per kokią valandą viskas vėl susireguliuoja ir galiu visą vakarą atbūti su lęšiais. Negi taip ir bus visada  blink.gif

Man taip buna, tik tokiu atveju net jei atsitraukiu nuo kompiuterio, visvien situacija nepagereja doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu pirma karta pabandyti lesius, noreciau uzsisakyti is interneto gal pigiau cia rasiu su akcijom kokiomis.
Gavau toki receptuka sake pagal si ir akinukus galiu sakytis ir lesiu.
tai padekite, pagal ka cia reikia tuos lesius ziureti.
pagal kuriuos cia skaiciukus sakytis ?
blush2.gif
Dekoju labai uz pagalba 4u.gif

user posted image
Atsakyti
is kokiu puslapiu sakotes lesiu ir kokius ?
Atsakyti
gerilesiai.lt
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 06 21, 21:45)
sveikos merginos, noriu pirma karta pabandyti lesius, noreciau uzsisakyti is interneto gal pigiau cia rasiu su akcijom kokiomis.
Gavau toki receptuka sake pagal si ir akinukus galiu sakytis ir lesiu.
tai padekite, pagal ka cia reikia tuos lesius ziureti.
pagal kuriuos cia skaiciukus sakytis ?
blush2.gif
Dekoju labai uz pagalba 4u.gif

Siulyciau pries perkant apsilankyti optikoje pas okulista, kad parinktu lesius.
Nes su tokiu minusu reikes imti 0.25-0.5 mazesnio stiprumo nei jusu akiniai. Beto, pas jus cilindrai, todel juos reikia itin kruopsciai parinkti ir ne visi gamintojai turi lesiu su cilindrais, todel gydytoja geriausiai parinks lesius atitinkancius jusu poreikius.
O toliau jau galesit sakytis ir internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 21, 23:56)
Siulyciau pries perkant apsilankyti optikoje pas okulista, kad parinktu lesius.
Nes su tokiu minusu reikes imti 0.25-0.5 mazesnio stiprumo nei jusu akiniai. Beto, pas jus cilindrai, todel juos reikia itin kruopsciai parinkti ir ne visi gamintojai turi lesiu su cilindrais, todel gydytoja geriausiai parinks lesius atitinkancius jusu poreikius.
O toliau jau galesit sakytis ir internetu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kristynka, tikrai geriau butu jeigu pirmus savo lesius su gydytojo pagalba isigytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar buvo pirma diena kaip nešioju lešius,sakykit ar nieko tokio,kad į vakarą man jau norėjos juos išsiimti? Šiaip visiškai nejutau jų akyje,jokio diskomforto,bet link vakaro lyg pavargo akys sakyčiau g.gif matyt dar prisidėjo tai,kad gavau stipresnius lešius nei nešiojau iki tol akinius g.gif

O sakykit,turiu mėnesinius lešius,jei pasibaigs skystis jiems,galiu pirkti visai kitokios firmos,nei davė optikoj? Nes ten kainos palygint su internetu,tai... cool.gif
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus. turbut ir reiks taip padaryti mirksiukas.gif

Drauge nori insigyti spalvotus kontaktinius lesius. Bet ji mato gerai, tik jai reikia ju del grozio.
tai kai matai gerai, koki ten stipruma reikia pazymet? perkant internetu g.gif
nes jai stipruma pazymi 000, bet dar buna diametras, bazine kreive, ka ten pazymet ?
Ji nori ryskios melynos, kazi kur geriau ir spalva kad matytusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 27 birželio 2012 - 12:26
Sveikos merginos 4u.gif
Pries gerus 8m dariausi lazerine operacija, bet dabar vel esu priversta rinktis akinukus ir lesius. Kadangi lesiu reikia toriniu, tai vakar jau gavau pabandymui Johnsons Acuvue Advance Toric. As pries operacija apie 10m nesiojau lindzes, bet dabar isidejus man jos atrodo "lipa" lauk. Arba turiu mirkseti kaip isprotejus. Zodziu, jauciuosi nekomfortabiliai. Kiek pamenu, anksciau as ju nejausdavau, kad nesioju, o dabar norisi kuo greiciau issiiimti. Toks jausmas, kad man jos per dideles butu doh.gif
Siaip tai as nieko pries akinukus neturiu, bet vasara norejosi lesiu, kad galeciau nesioti akinius nuo saules.
Gal kam panasiai buvo/yra ir galite ka nors patarti?
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 07 02, 11:48)
Sveikos merginos  4u.gif
Pries gerus 8m dariausi lazerine operacija, bet dabar vel esu priversta rinktis akinukus ir lesius. Kadangi lesiu reikia toriniu, tai vakar jau gavau pabandymui Johnsons Acuvue Advance Toric. As pries operacija apie 10m nesiojau lindzes, bet dabar isidejus man jos atrodo "lipa" lauk. Arba turiu mirkseti kaip isprotejus. Zodziu, jauciuosi nekomfortabiliai. Kiek pamenu, anksciau as ju nejausdavau, kad nesioju, o dabar norisi kuo greiciau issiiimti. Toks jausmas, kad man jos per dideles butu  doh.gif
Siaip tai as nieko pries akinukus neturiu, bet vasara norejosi lesiu, kad galeciau nesioti akinius nuo saules.
Gal kam panasiai buvo/yra ir galite ka nors patarti?

Labas, esam panasaus likimo drauges mirksiukas.gif As nesenai bandziau Jonsons vienadienius , viena pora pabandymui per dukros svente buvau nusipirkusi, tai jauciausi panasiai: nuolat teko mirkseti ir vis jutau kazka akyse, nors pries korekcija ir nesiojau lesius ilga laika be problemu nuo pat pirmo karto... Dabar galvoju gal reikia priprasti, atsirinkti kas tinka ir pan..o gal visad jausis diskomfortas g.gif unsure.gif Na reiks bandyti ir ieskoti...Tik kai akinius parinko tokio pacio minuso kaip ir lesius, planuoju dar pas kokia gydytoja apsilankyti ir tada tik pirkti...Astigmatizmas vienai akiai pas mane issivyste po korekcijos, jis nedidelis, tad, anot, gydytojos toriniai lesiai nebutini unsure.gif
Kokio minuso lesiuku tau dabar reikia?
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2012 07 02, 11:13)
Labas, esam panasaus likimo drauges mirksiukas.gif As nesenai bandziau Jonsons vienadienius , viena pora pabandymui per dukros svente buvau nusipirkusi, tai jauciausi panasiai: nuolat teko mirkseti ir vis jutau kazka akyse, nors pries korekcija ir nesiojau lesius ilga laika be problemu nuo pat pirmo karto... Dabar galvoju gal reikia priprasti, atsirinkti kas tinka ir pan..o gal visad jausis diskomfortas g.gif  unsure.gif Na reiks  bandyti ir ieskoti...Tik kai akinius parinko tokio pacio minuso kaip ir lesius, planuoju dar pas kokia gydytoja apsilankyti ir tada tik pirkti...Astigmatizmas vienai akiai pas mane issivyste po korekcijos, jis nedidelis, tad, anot, gydytojos toriniai lesiai nebutini unsure.gif
Kokio minuso lesiuku tau dabar reikia?

As jau antras bandau. Mano minusas D -1, K -1,25. Man cilindrai labai keisti atrodo D -1,25, K -0,75.
Senais laikais pamenu, tokios budavo patogios, kad jau lovoj prisimindavau, kad pamirsau lesius issiimti biggrin.gif Pazistama viena dirbanti optikoje vedeja, sako gal man po operacijos tiesiog nebetinka, nes lieka randeliai unsure.gif Bet ji neturinti medicininio issilavinimo, tai nelabai noreciau ja tiketi..
Maciau, raset apie video su akiu pratimais, tai as turiu straipsni ta tema, ten irgi labai issamiai viskas papasakota. Jei kam idomu, galeciau pasidalinti, tik nezinau kaip cia ikelti.
Atsakyti