Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

prisijungiu ir as i kontaktinius lesius nesiojanciu mamyciu gretas 4u.gif isigijau tik vakar, todel dar sunkiai man sekasi su jais susitarti, dejausi gal valanda doh.gif Atrodo viskas aisku, kaip deti, bet tik artyn akies kisu, iskart ji man mirksi, neislaikau voku niekaip.. Pykstu labai ant saves, milijonai zmoniu kasdien juos naudoja, o man nesiseka, atrodo niekada neiprasiu prie ju verysad.gif Vyras vis guodzia, kad niekas negime mokedamas, reikia laiko, bet kazkaip manes tai neguodzia.. dabar jau kelias valandas su jais, lyg grauzia truputi, akys asaroja ir jau panikuoju, kaip einant miegoti reikes juos issimti ir ryte vel isideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 07, 16:07)

Aš nešioju jau neprisimenu kiek metų. Nuo 10 klasės, kai dar į mokyklą ėjau. Pirmos dienos įdsidėjimo - išsiėmimo sunkios, bet dabar tai patikėkit, man tai nieko nereiškia absoliučiai lotuliukas.gif Galiu ir be veidrodžio laisvai išsiimti ir įsidėti. O nakčiai patarčiau pirmą kartą išsiimti, jei graužia - ramiai išsimiegokit, nesikankinkit. O rytoj geriau anksčiau atsikelkit ir įsidėsit. smile.gif

Beje, aš irgi išsiimu ir įsidedu kasdien. Kažkaip man atrodo, kad taip geriau, kai akys pailsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 07 lapkričio 2012 - 21:09
QUOTE(Paranoia @ 2012 11 07, 22:06)
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 07, 16:07)

Aš nešioju jau neprisimenu kiek metų. Nuo 10 klasės, kai dar į mokyklą ėjau. Pirmos dienos įdsidėjimo - išsiėmimo sunkios, bet dabar tai patikėkit, man tai nieko nereiškia absoliučiai lotuliukas.gif Galiu ir be veidrodžio laisvai išsiimti ir įsidėti. O nakčiai patarčiau pirmą kartą išsiimti, jei graužia - ramiai išsimiegokit, nesikankinkit. O rytoj geriau anksčiau atsikelkit ir įsidėsit. smile.gif

Beje, aš irgi išsiimu ir įsidedu kasdien. Kažkaip man atrodo, kad taip geriau, kai akys pailsi.

Siaip netaip katik issiemiau doh.gif Siaip sake, kad galiu iki 6 paru be pertraukos juos nesioti, bet isemiau nakciai, kol dar akytes nepriprato.. Ejau i optika nusipirkti vienadieniu lesiu artejancioms vestuvems, o ikalbejo pirkti menesinius kol iprasiu naudotis, nes kaip pasakojo vienadieniai yra labai ploni, plysta greit ir gali buti sunku juos isideti. Nezadu akiniu iskeisti i lesius visam laikui, bet drauge, nesiojanti lesius sake, kad primins dar man tuos zodzius po kiek laiko smile.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungsiu prie šios temos:)
Lęšiukus nešioju jau.. 6 metus bigsmile.gif Išbandžiau beveik visus... Ilgą laiką nešiojau Focus spalvotus lęšiukus, juos labai mylėjau, bet visgi patogumas nugalėjo, Kad ir kaip gražiai jie atrodydavo, bet akims jie nebuvo pats patogiausias variantas, be to su jais apturėjau ne vieną akių uždegimą.
Visos mano kančias ir paieškos baigėsi, kai atradau Bioinfinity lęšius thumbup.gif Labai man jie patinka, visiškai jų nesijaučia, akytės kvepuoja, nesausėja, vnž 10 balų smile.gif Bet vis tiek juos išsiimu kiekvieną vakarą. Labai nemėgstu su lęšiukais miegoti. Kad ir kokie geri jie būtųsmile.gif Bet užtad galiu juos ilgiau panešioti 4u.gif O ir kaina gaunasi labai juokinga. Kartu su sese perkam manolesiai.lt komplektą 3+1 (mūsų dioptrijos vienodos) ir viena lęšių pora kainuoja ~36lt, be to ten kiekvieną kartą pradžiugina smagiom dovanėlėm ir dar pristato į namus nemokamai drinks_cheers.gif

Siaip netaip katik issiemiau  Siaip sake, kad galiu iki 6 paru be pertraukos juos nesioti, bet isemiau nakciai, kol dar akytes nepriprato.. Ejau i optika nusipirkti vienadieniu lesiu artejancioms vestuvems, o ikalbejo pirkti menesinius kol iprasiu naudotis, nes kaip pasakojo vienadieniai yra labai ploni, plysta greit ir gali buti sunku juos isideti. Nezadu akiniu iskeisti i lesius visam laikui, bet drauge, nesiojanti lesius sake, kad primins dar man tuos zodzius po kiek laiko 

Aš irgi priminsiu biggrin.gif Pirmas mėnesiukas turėtų būti sudėtingas, o vėliau, kai įprasite ir išsiimti ir įsidėti be veidrodžio galėsit, o dar kai suprasit visus lęšiukų privalumus wub.gif
Atsakyti
Na va, po 3d ismokau juos issiimti ir isideti thumbup.gif Tik dar neisbunu visos dienos, nes pradeda persteti, jaucias man jie nors tu ka.. doh.gif Gydytoja isiule Air optix aqua, tai situos ir nusipirkau pirmam kartui. Kol kas neturiu su kuo lyginti, bet jau neatsizadu ju visam laukui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 14, 15:35)
Na va, po 3d ismokau juos issiimti ir isideti  thumbup.gif  Tik dar neisbunu visos dienos, nes pradeda persteti, jaucias man jie nors tu ka..  doh.gif  Gydytoja isiule Air optix aqua, tai situos ir nusipirkau pirmam kartui. Kol kas neturiu su kuo lyginti, bet jau neatsizadu ju visam laukui  blush2.gif

Tai gal išvirkščius įsidedat? Ar blogai išvalot? Nes šiaip jau tikrai neturėtų jaustis. Apie Optix`us girdėjau labai daug puikių atsiliepimų, bet man asmeniškai jie netiko..
Atsakyti
QUOTE(meijlut @ 2012 11 15, 14:52)
Tai gal išvirkščius įsidedat? Ar blogai išvalot? Nes šiaip jau tikrai neturėtų jaustis. Apie Optix`us girdėjau labai daug puikių atsiliepimų, bet man asmeniškai jie netiko..

Gal tiesiog netinka lesiai ar prieziuros priemone smile.gif Ar bendrai akys labai jautrios smile.gif
Atsakyti
Man perkant gydytoja sake, kad akys labai labai jautrios, net tusa patere naudoti jautrioms akims skirta, nors naudojau visada paprasta. Lesius isidedu tikrai ta puse, rankos buna svarios, be jokiu pukeliu nuo ranksluoscio, tik va skysti ryt pirksiu kita, nes itariu, kad jis mano akytem netinka.. Kai dedant lesi i aki patenka to skyscio, pradeda grauzti, po kiek laiko idejus praeina, bet vistiek kazkas netaip.. Kai neturiu su kuo palyginti, nes tai pirmieji mano lesiai ir pirmasis skystis, maniau, kad normalu tas nepatogumas, kad iprasti reikia.. Siandien isbuvau su lesiais nuo ryto iki 16val, akys jau neparaude buvo, bet vistiek issiemiau gryzus, kad akytes nesupyktu, stengiuosi ilgai nebuti su jais. O to skyscio, kuri man pardave optikoj, net google neradau, kad jum parodyt, koki naudoju, kazkoks lenkiskas...
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 15, 17:40)
O to skyscio, kuri man pardave optikoj, net google neradau, kad jum parodyt, koki naudoju, kazkoks lenkiskas...

parasykite pavadinima, gal zinosime smile.gif
Mano akys jautrios, man is bandytu labiausiai tinka sie skysciai
http://www.gerilesia...ee-express.html
http://www.gerilesia...iba-vision.html
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 15, 18:22)
parasykite pavadinima, gal zinosime smile.gif
Mano akys jautrios, man is bandytu labiausiai tinka sie skysciai
http://www.gerilesia...ee-express.html
http://www.gerilesia...iba-vision.html

veliau nufotkinus nuotrauka ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
mano super jautriom akytem labai tinka bauch&lomb berods firmos kazkoks bio skystis.zalsvoj dezutej,kai grisiu namo-tikslu pavadinima parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 15, 22:31)
mano super jautriom akytem labai tinka bauch&lomb berods firmos kazkoks bio skystis.zalsvoj dezutej,kai grisiu namo-tikslu pavadinima parasysiu smile.gif

Tikriausiai Bio True, jis tik neseniai pasirode rinkoj, kaip tik siandien nupirkau su nuolaida, bet dar neisbandziau smile.gif
Atsakyti