Ir aš prisijungsiu prie šios temos:)
Lęšiukus nešioju jau.. 6 metus

Išbandžiau beveik visus... Ilgą laiką nešiojau Focus spalvotus lęšiukus, juos labai mylėjau, bet visgi patogumas nugalėjo, Kad ir kaip gražiai jie atrodydavo, bet akims jie nebuvo pats patogiausias variantas, be to su jais apturėjau ne vieną akių uždegimą.
Visos mano kančias ir paieškos baigėsi, kai atradau Bioinfinity lęšius

Labai man jie patinka, visiškai jų nesijaučia, akytės kvepuoja, nesausėja, vnž 10 balų

Bet vis tiek juos išsiimu kiekvieną vakarą. Labai nemėgstu su lęšiukais miegoti. Kad ir kokie geri jie būtų

Bet užtad galiu juos ilgiau panešioti

O ir kaina gaunasi labai juokinga. Kartu su sese perkam manolesiai.lt komplektą 3+1 (mūsų dioptrijos vienodos) ir viena lęšių pora kainuoja ~36lt, be to ten kiekvieną kartą pradžiugina smagiom dovanėlėm ir dar pristato į namus nemokamai
Siaip netaip katik issiemiau Siaip sake, kad galiu iki 6 paru be pertraukos juos nesioti, bet isemiau nakciai, kol dar akytes nepriprato.. Ejau i optika nusipirkti vienadieniu lesiu artejancioms vestuvems, o ikalbejo pirkti menesinius kol iprasiu naudotis, nes kaip pasakojo vienadieniai yra labai ploni, plysta greit ir gali buti sunku juos isideti. Nezadu akiniu iskeisti i lesius visam laikui, bet drauge, nesiojanti lesius sake, kad primins dar man tuos zodzius po kiek laiko
Aš irgi priminsiu

Pirmas mėnesiukas turėtų būti sudėtingas, o vėliau, kai įprasite ir išsiimti ir įsidėti be veidrodžio galėsit, o dar kai suprasit visus lęšiukų privalumus