Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 15, 22:09)
Tikriausiai Bio True, jis tik neseniai pasirode rinkoj, kaip tik siandien nupirkau su nuolaida, bet dar neisbandziau smile.gif

jo,užkritęs buvo pavadinimas.Na,sąlyginai neseniai.Nes jį naudoju jau nuo praėjusios žiemos tai tikrai.Tai jau greit metai bus,kaip jis rinkoj yra.Visuomet tik šitą perku,nes tinka puikiai-visai nedirgina akių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 16, 00:09)
jo,užkritęs buvo pavadinimas.Na,sąlyginai neseniai.Nes jį naudoju jau nuo praėjusios žiemos tai tikrai.Tai jau greit metai bus,kaip jis rinkoj yra.Visuomet tik šitą perku,nes tinka puikiai-visai nedirgina akių thumbup.gif

As tai tik vasara ji pamaciau g.gif
Bet kazkaip pabijojau tada pirkt, o dabar kadangi su nuolaida, tai nusprendziau isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 15, 22:09)
Tikriausiai Bio True, jis tik neseniai pasirode rinkoj, kaip tik siandien nupirkau su nuolaida, bet dar neisbandziau smile.gif

labai labai neprastas, man jis vienas iš geriausių, tik aišku kiek brangesnis ax.gif
Atsakyti
tesiu pazada ir rodau savo lesiu skysti 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 15, 23:27)
As tai tik vasara ji pamaciau  g.gif
Bet kazkaip pabijojau tada pirkt, o dabar kadangi su nuolaida, tai nusprendziau isbandyti smile.gif

O kur pirkot?
Atsakyti
Laba, reikia jusu konsultacijos. 4u.gif Dra nera nei menesio, akip nesioju KL Air optix aqua, siaip netaip per 4d ismokau isideti- issimti, bet va vel bedos- idedant jie man sunkiai prilimpa prie akies... Kas negerai? Juos dedu slapius nuo lesiu skyscio, diena lasinu dirbtiniu asaru.. Seniau uztekdavo tik prodeti prie akies, jis pats issilygindavo, o dabar jei gaunasi kokia rauksle, tai ji net mirksint lieka, turiu arba imt lauk ir perdert arba lygint pirstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 25, 20:16)
Laba, reikia jusu konsultacijos.  4u.gif  Dra nera nei menesio, akip nesioju KL Air optix aqua, siaip netaip per 4d ismokau isideti- issimti, bet va vel bedos- idedant jie man sunkiai prilimpa prie akies... Kas negerai? Juos dedu slapius nuo lesiu skyscio, diena lasinu dirbtiniu asaru.. Seniau uztekdavo tik prodeti prie akies, jis pats issilygindavo, o dabar jei gaunasi kokia rauksle, tai ji net mirksint lieka, turiu arba imt lauk ir perdert arba lygint pirstu  doh.gif

bandei kita puse dėti? gal išvirkščia ?
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 11 25, 21:41)
bandei kita puse dėti? gal išvirkščia ?

Kad ta puse dedu, ispausti skaiciukai tikie lesy yra, is to dar galima spresti, be to ir forma tokia, kaip paveiksliuky... Naudoju jau beveik men, nesiodavau nuo ryto iki vakaro, nematyciau nieko blogai isidejus
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2012 11 25, 21:58)
Kad ta puse dedu, ispausti skaiciukai tikie lesy yra, is to dar galima spresti, be to ir forma tokia, kaip paveiksliuky... Naudoju jau beveik men, nesiodavau nuo ryto iki vakaro, nematyciau nieko blogai isidejus

jei isidetumet kita puse, tai matytumet lygiai taip pat kaip ir isidejusi gera puse, tik jaustusi lesis akyje.
Gal jau lesius laikas keisti, nes rasote, kad menesi nesiojate? g.gif
Atsakyti
Sveiki, esu dar palyginus naujokė kontaktinių lęšių pasaulyje ir gal galėtų man kas nors paaiškinti: aš noriu pradėti nešioti spalvą paryškinančius lęšius, bet kiek ieškojau internetinėse parduotuvėse daugiausiai tokių lęšių bazinė kreivė 8.6, radau ir kt., kaip 8.7, 8.3, bet mano recepte nurodyta jog mano 8.4 ir būtent tokių nerandu. Tai ar taip išeina jog tokių lęšių nešiot negalėsiu ar tiesiog su tokia bazine kreive nėra internetinėse parduotuvėse, gal optikos salonuose yra?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 11 25, 22:53)
jei isidetumet kita puse, tai matytumet lygiai taip pat kaip ir isidejusi gera puse, tik jaustusi lesis akyje.
Gal jau lesius laikas keisti, nes rasote, kad menesi nesiojate?  g.gif

Na dar truksta 2sav iki menesio, nelabai suprantu, kur beda.. begsiu ryt pirkti kitu, nebevargsiu su sitais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida1991 @ 2012 11 26, 20:36)
Sveiki, esu dar palyginus naujokė kontaktinių lęšių pasaulyje ir gal galėtų man kas nors paaiškinti: aš noriu pradėti nešioti spalvą paryškinančius lęšius, bet kiek ieškojau internetinėse parduotuvėse daugiausiai tokių lęšių bazinė kreivė 8.6, radau ir kt., kaip 8.7, 8.3, bet mano recepte nurodyta jog mano 8.4 ir būtent tokių nerandu. Tai ar taip išeina jog tokių lęšių nešiot negalėsiu ar tiesiog su tokia bazine kreive nėra internetinėse parduotuvėse, gal optikos salonuose yra?

Dazniausiai gamintojas turi konkrecios vienos bazes lesius ir negamina daugiau nei vieno/dvieju kreiviu pasirinkimo. Minksti lesiai kazkiek prisitaiko prie akiu formos, tad jei skirtumas nedidelis neturetu jaustis. Zinau, kad kaikurie jauciasi gerai nesiodami visiskai ivairiu kreiviu lesius. Mano kreive 8.6, bandziau nesioti 8.3, tai netiko, labai pavargdavo akys, idejus tarsi spaude. O vat 8.7 puikiai tiko.
Atsakyti