Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(kackac @ 2013 11 03, 20:42)
Sausumą panaikins dirbtinės ašaros. Žinoma, verta išmėginti ir kitokius lęšius. Gal labiau tiks.

o kaip juos praplauti?ar uztenka pripili skyscio i konteineri imeti,paskui isimi iskart dedi i aki ar dar kazkaip daugiau reikia priziuret?
Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2013 11 03, 20:36)
o kaip juos praplauti?ar uztenka pripili skyscio i konteineri imeti,paskui isimi iskart dedi i aki ar dar kazkaip daugiau reikia priziuret?

Pakanka taip ir prižiūrėti. Bent kartą per savaitę labai gerai būtų atlikti gilesnį lęšių valymą AOSEPT tirpalu. Jis yra peroksidiniu pagrindu, naudojamas specialus konteineris su katalizatoriumi, todėl dėtis lęšius į akis galima tik po 6 valandų, kai peroksidas visiškai suyra. Šis tirpalas ypatingai gerai išvalo lęšius ir ypač tinka jautrioms akims, nes neturi jokių konservatų ir kitokių priedų. Peroksidas per tas kelias valandas suskyla tik į deguonį ir vandenį.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Na aš perku jau ilgą laiką kontaktinius lęšius iš interneto www.manolesiai.lt thumbup.gif tai vienintelė parduotuvė internetinė kuri normaliai paaiškina apie lęšių nešiojimą ir kaip juos išsirinkti. Esu pirkusi ir iš kitų svetainių lesiai.lt gerilesiai.lt, bet paskutiniu metu iš jų pasitaikydavo dažni lęšių brokai, tai nežinau kas jiems nutiko.

Šiaip apie lęšius tai galiu pasakyti, kad kiekviena turit sau individualiai prisitaikyti, o ne klausinėti kas kokius siūlo. Kadangi mūsų akys visų skirtingos ir skirtingai priima tuos pačius lęšius. Jei vienai tiko tai nereiškia jog tiks ir kitai. Čia taip pat kaip su kosmetika, jei viena naudoja Nivea, tai nereiškia jog ir kitai tiks. Geriau pasibandyti kelias rūšis ir žiūrėti kaip jaučiatės kurie komfortiškiausi. rolleyes.gif

rinkitės pradžiai pagal deguonies pralaidumą, vandens kiekį, žinoma ir kainą. Su tais pačiais lęšiais išbandykite kelis valomuosius tirpalus nes nuo jų priklauso labai daug.

Žodžiu domėkitės, nes tai jūsų sveikata ne kitų bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galėtumėte patarti, kur Vilniuje geriausia būtų nueiti, kad parinktų astigmatinius lešius? Esu girdėjusi, kad tokiu atveju reiktų eiti į Optometrijos centrą, tačiau ten krūva gydytojų - gal galit kurią rekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2013 12 09, 10:52)
Sveiki,
Gal galėtumėte patarti, kur Vilniuje geriausia būtų nueiti, kad parinktų astigmatinius lešius? Esu girdėjusi, kad tokiu atveju reiktų eiti į Optometrijos centrą, tačiau ten krūva gydytojų - gal galit kurią rekomenduot?

Optometrijos centras tikrai ne vienintelė vieta, kurioje parenkami astigmatiniai kontaktiniai lęšiai. Praktiškai visose optikose astigmatinių lęšių parinkimas yra kasdienis ir įprastas darbas.
Atsakyti
Ar yra kas bandziusios AirView menesinius lesius?

http://www.lesis.lt/...y-6-lesiai.html
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau lęšių tirpalą su vandenilio peroksidu, įdėjau lęšius. Ateinu po poros valandų - visas tirpalas išputojęs pro tą mažytę skylutę, net nebeapsemia lęšių.. Pakartojau viską dar du kartus, vis tiek tas pats. Nesuprantu, ar aš čia kažką ne taip darau?? Padėkit man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintel @ 2013 12 20, 20:36)
Sveikos, nusipirkau lęšių tirpalą su vandenilio peroksidu, įdėjau lęšius. Ateinu po poros valandų - visas tirpalas išputojęs pro tą mažytę skylutę, net nebeapsemia lęšių.. Pakartojau viską dar du kartus, vis tiek tas pats. Nesuprantu, ar aš čia kažką ne taip darau?? Padėkit man  blush2.gif

Skysčio reikia įpilti tik iki atžymos ant konteinerio, t.y. apie pusę jo talpos. Putos veržtis per viršų neturėtų.
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 12 18, 14:26)
Ar yra kas bandziusios AirView menesinius lesius?

http://www.lesis.lt/...y-6-lesiai.html

Kodėl nenaudoji žinomiausių kompanijų lęšių? Kaina juk beveik ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintel @ 2013 12 20, 21:36)
Sveikos, nusipirkau lęšių tirpalą su vandenilio peroksidu, įdėjau lęšius. Ateinu po poros valandų - visas tirpalas išputojęs pro tą mažytę skylutę, net nebeapsemia lęšių.. Pakartojau viską dar du kartus, vis tiek tas pats. Nesuprantu, ar aš čia kažką ne taip darau?? Padėkit man  blush2.gif

Visada ipilu skyscio iki zymos ant konteinerio ir niekad niekas nebuvo isgaraves g.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų palyginti Biofinity su Biofi.nity toric? Kurie geresni?
Atsakyti