Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(Thea! @ 2014 06 06, 23:43)
Sveiki,
pagaliau ir aš įsidrąsinau įsigyti lęšius ir matau ryškesnį pasaulį smile.gif tik kaip beveik pirmą kartą kyla visokių "pirmokiškų" klausimų. Šiandien yra antra diena kaip su jais pratinuosi ir gan dažnai judinant akis toks jausmas lyg tas lęšis nespėja su akim, čia taip jau turi būti? Ar tik kol kas kol dar akis nepratus? Kitas dalykas,klausiau net pas konsultantus ar iškristi gali biggrin.gif bet va buvo toks atvejis kad atsičiaudėjau ir atsimerkus pastebėjau kad jis aky pasimetė, aišku jau automatiškai po akim saujas tiesiu doh.gif  blush2.gif  ar įmanoma kad tokias atvejais gali iškristi? Trinti akių irgi kaip suprantu negalima, bet ir pačiai nesinori kai jie ten blush2.gif
Vienaip ar kitaip jaučiuosi fantastiškai, tikras pirmas kartas buvo su vienadieniais, buvo baisi patirtis, po kurios va prireikė 4 metų,kada einant pro optiką stabtelėjau,užsukau...ir išėjau matydama medžių lapukus smile.gif

Laba,
na man nei čiaudėjant, nei kosint, nei švelniai akį patrinant lęšiai nėra iškritę, o kad jie akyj, aš kartais net pamirštu ir tikrai nuo pirmų dienų nei su vienadieniais, nei su dabartiniais mėnesiniais nėra taip ,kad jie akyj pasimestų, ar kažkaip kitaip slankiotų schmoll.gif

O kad pasaulis ryškesnis , tai tikrai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 06 06, 22:43)
Sveiki,
pagaliau ir aš įsidrąsinau įsigyti lęšius ir matau ryškesnį pasaulį smile.gif tik kaip beveik pirmą kartą kyla visokių "pirmokiškų" klausimų. Šiandien yra antra diena kaip su jais pratinuosi ir gan dažnai judinant akis toks jausmas lyg tas lęšis nespėja su akim, čia taip jau turi būti? Ar tik kol kas kol dar akis nepratus? Kitas dalykas,klausiau net pas konsultantus ar iškristi gali biggrin.gif bet va buvo toks atvejis kad atsičiaudėjau ir atsimerkus pastebėjau kad jis aky pasimetė, aišku jau automatiškai po akim saujas tiesiu doh.gif  blush2.gif  ar įmanoma kad tokias atvejais gali iškristi? Trinti akių irgi kaip suprantu negalima, bet ir pačiai nesinori kai jie ten blush2.gif
Vienaip ar kitaip jaučiuosi fantastiškai, tikras pirmas kartas buvo su vienadieniais, buvo baisi patirtis, po kurios va prireikė 4 metų,kada einant pro optiką stabtelėjau,užsukau...ir išėjau matydama medžių lapukus smile.gif

Man dar niekada nebuvo iškritę lęšiai, nors akis ir pasitrinu ir darau su jom ką noriu smile.gif o pirmomis dienomis jaučiau, kad juos turiu, bet kad "nespėtų" su akim jie, tai nieko panašaus.
O kas nutiko su vienadieniais? Ir kaip dabar, gal apsiprato jau akys prie naujovės? 4u.gif Nors man prireikė visos savaitės, kad daugmaž apsiprasčiau smile.gif
Atsakyti
O aš vis nesusidraugauju su lešiais. Pratinuosi jau pusę metų, nu nervina jie mane ir tiek. Perku mėnesinius, kažkokius Biofinity, tačiau gal reikės bandyti kitus. Kol nebūnu prie kompo lyg viskas gerai, tačiau tik atsisėdu, tai tiesiog merkia akis, peršti, lyg žvyro pripilta ir tokie juodi taškai akyse. Bandžiau lašiukus lašintis, tačiau viskas veltui, matyt kompas be galo juos džiovina, net nežinau ką daryti, nes diskomfortas jaučiamas visą laiką. Tikiuosi rasti patarimų čia, atsiliepkit, kokius lęšius naudojate tie, kurių darbas per dieną kompiuteriu ?

Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2014 06 08, 20:32)
O aš vis nesusidraugauju su lešiais. Pratinuosi jau pusę metų, nu nervina jie mane ir tiek. Perku mėnesinius, kažkokius Biofinity, tačiau gal reikės bandyti kitus. Kol nebūnu prie kompo lyg viskas gerai, tačiau tik atsisėdu, tai tiesiog merkia akis, peršti, lyg žvyro pripilta ir tokie juodi taškai akyse. Bandžiau lašiukus lašintis, tačiau viskas veltui, matyt kompas be galo juos džiovina, net nežinau ką daryti, nes diskomfortas jaučiamas visą laiką.  Tikiuosi rasti patarimų čia, atsiliepkit, kokius lęšius naudojate tie, kurių darbas per dieną kompiuteriu ?

kodėl kažkokius biggrin.gif

man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2014 06 08, 19:32)
O aš vis nesusidraugauju su lešiais. Pratinuosi jau pusę metų, nu nervina jie mane ir tiek. Perku mėnesinius, kažkokius Biofinity, tačiau gal reikės bandyti kitus. Kol nebūnu prie kompo lyg viskas gerai, tačiau tik atsisėdu, tai tiesiog merkia akis, peršti, lyg žvyro pripilta ir tokie juodi taškai akyse. Bandžiau lašiukus lašintis, tačiau viskas veltui, matyt kompas be galo juos džiovina, net nežinau ką daryti, nes diskomfortas jaučiamas visą laiką.  Tikiuosi rasti patarimų čia, atsiliepkit, kokius lęšius naudojate tie, kurių darbas per dieną kompiuteriu ?

kokius lesius benaudotumet,su lesiais daznai akims truksta dregmes,nusipirkit dirbtiniu asaru buteliuka,lasinkit,priziurekit. Pabandykit aisku ir pakeist lesius, nusipirkit 3 skirtingus, palyginkit.Tai labai individualus dalykas, na kaip sampunas pvz, kas tinka vienam, visiskai gali netikti kitam. Sekmes atrandant savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 06 08, 10:48)
Man dar niekada nebuvo iškritę lęšiai, nors akis ir pasitrinu ir darau su jom ką noriu smile.gif o pirmomis dienomis jaučiau, kad juos turiu, bet kad "nespėtų" su akim jie, tai nieko panašaus.
O kas nutiko su vienadieniais? Ir kaip dabar, gal apsiprato jau akys prie naujovės? 4u.gif Nors man prireikė visos savaitės, kad daugmaž apsiprasčiau smile.gif

Na su kiekviena diena vis geriau, tikiuosi po kiek laiko visai aš jų nebejausiu ir jie neatsilikinės nuo akių biggrin.gif bet žvalgausi jau ir į garsiuosius biofinity, norisi išbandyti, gal jie geriau tiktų 4u.gif
O su vienadieniais buvo labai sunkus įsidėjimas/išėmimas, bendrai užtruko gal 3-4val,tai ir liko baimė, kad vėl taip atsitiks. Bet su šiais viskas vyksta daug greičiau thumbup.gif atrandu jau savo techniką thumbup.gif

O kur geriausios kainos biofinity lęšiams? Noriu jau apsirūpinti sekančiam mėnesiui, skysčiais ir lęšiais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Aš čia klausimu tokiu, kokius kontaktinius lęšius rekomenduotumėte, kurie EFEKTYVIAI, keičia akių spalvą? g.gif Pati esu tamsių rudų akių, ir labai sunkiai "permuša" man spalvą lęšiai.. unsure.gif
Noriu arba šviesių/ryškių žalių, arba šviesių mėlynų/žydrų...
Gal ką patarsite? 4u.gif
Atsakyti
Apie 7 metus naudoju Air Optix Night and Day kontaktinius lesius, bespalvius. Niekada nebus taip, kad lesiai idealiai nesiosis. Net jei idealiai juos priziurit, valot, kam nors ikritus i aki, net menkiausiai dulkei, skauda, persti, pasidaro raudona akis. Nepasisant siu nelaimiu, su kuriomis per tiek metu ismokau tvarkytis, lesiai man yra idealus variantas ir net nejauciu, kad jie mano akyse. Nesioju kiekviena diena, kadangi mano akys labai silpnos -4
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2014 06 08, 19:32)

Biofinity man patys prasčiausi iš visų bandyti, labai stori, jaučiasi akyse, po darbo kompiuteriu visą dieną kone lėkdavau namo greičiau išsiimti.. Nepadėjo nei lašai, nei dažnesnis keitimas. Beje, kartą papuolė brokuotas lęšis, beimant iš akies jis man sulinko ir palindo po viršutiniu voku doh.gif Šiuo metu nešioju Air Optix Aqua, o šiaip daug ką esu bandžius, labiausiai esu už vienadienius, bet man jie per brangūs ax.gif
Atsakyti
Vakar Droge prigriebiau ,,minkstu kontaktiniu lesiu skysti", ir tik veliau susimasciau, ar toks skystis tinkamas naudoti su Acuvue Oasys lesiais?

Skystis, kuri turejau iki siol, skirtas VISU rusiu minkstiems kont. l. valyti, tad ar nesugadinsiu lesiu naudodama ta nauja skysti?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 08 05, 11:21)
Vakar Droge prigriebiau ,,minkstu kontaktiniu lesiu skysti", ir tik veliau susimasciau, ar toks skystis tinkamas naudoti su Acuvue Oasys lesiais?

Skystis, kuri turejau iki siol, skirtas VISU rusiu minkstiems kont. l. valyti, tad ar nesugadinsiu lesiu naudodama ta nauja skysti?

Jei Acuvue Oasys yra tokioj baltoj/melynoj dezutej, tai jie ir yra minksti? T.y. skystis, kuri pirkote, atitinka lesius. Nebent ta firma ir kietuosius lesius gamina, bet man rodos jusu pavadinimas toks kaip mano, o maniskiai tikri miksti ir minusas didelis.
Atsakyti
Rinkoje pasirodė nauji vienadieniai lęšiai Dailies Total 1.
http://www.lesis.lt/...l1-30-lesi.html
Jie pristatomi, kaip ypatingai didelio dregnumo lesiai del isorinio hidrogelio sluoksnio ir turi didesni pralaiduma deguoniui del silikonines lesio matricos.
Ar kas nors bandėte? ar turite atsiliepimų?
Atsakyti