Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai, 6-ta tema

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 20, 23:06)
Kitiems ir pats regejimas atsistato kazkiek smile.gif

Aha, maždaug ant pensijinio amžiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 23, 17:03)
man pries tai kai buvo nustatytas ne toks regejimas tai ta gydytoja sake maziau , nors nustate 1.5 minus. o kai buvau pas paskutine, kuri atrinkinejo tinkamus, kuri daug daugiau visko pasake, tai sake, jog 0.25 silpnesni eina tik nuo minus 3, net ir rekomendacine lentele rode gydytoju, nes negalejau tuo patiketi.
nebuciau macius tos lentos buciau dar gal suabejojus, bet ten aiskiai buvo surasytas perskaiciavimas nuo kurio eina maziau.
tai idomu kodel cia gydytojai taip skirtingai renka.

beje..atrinko man kitus, bet netiko. isbandziau visus ir silikoninius ir hidrogelinius lesius jonhson, bet itariu, man ne silikoniniai netinka, o tisiog tos firmos. kolkas nesioju vienadienius ciba vision, laukiu dabar pagal mano didesni isgaubtuma atvykstanciu ciba vision  menesiniu.

tai man irgi tą lentelę rodė, bet ten silpnesnių reikia nuo -3,5... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 08 23, 20:29)
tai man irgi tą lentelę rodė, bet ten silpnesnių reikia nuo -3,5...  smile.gif

nesigincysiu, gal lenteleje ir nuo 3.5, kazkaip neatkreipiau demesio gerai, tik maciau kazkas su trim. ji pati minejo nuo 3:)

vis nepavykus su lesiais isidedu savo ciba vision..siandien labai daug visko teko veikti, visa diena deveti, nu kolkas geresniu neradau. bet va ciba vision kitu dar ir nebandziau...kam netiko jonhson kurie, gal kas pojucius papasakos? nesuprantu, man jie visi vienodai katastrofiski nuo pirmos isidejimo minutes, net ir su reikiama bazine kreive. blogiausia, kad vaizdas dingsta.idomu kas netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2011 08 23, 18:31)
Aha, maždaug ant pensijinio amžiaus smile.gif

Nebutinai wink.gif
Pavyzdziui mano tetis iki 25 metu nesiojo akinius (regejimas buvo apie -1.5), veliau atsistate pilnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 08 23, 20:48)
Nebutinai wink.gif
Pavyzdziui mano tetis iki 25 metu nesiojo akinius (regejimas buvo apie -1.5), veliau atsistate pilnai smile.gif

mano vyro ziurejau recepta, buvo net ne minus 1.5, o visi du, cia pries pora metu receptas, akinius pradejo nesiot, paskui numete, vairuojant dedavosi..o dabar tik -0.5, bet pats jaucia, kad akiniu jam visai nereikia. daryt tai tikrai nieko nedare. jo manymu tai todel, kad akiniu nenesiojo. drisciau gal net ir pritarti.bet cia jau kaip kam gal, kitam ir blogiau gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 08 23, 21:51)
mano vyro ziurejau recepta, buvo net ne minus 1.5, o visi du, cia pries pora metu receptas, akinius pradejo nesiot, paskui numete, vairuojant dedavosi..o dabar tik -0.5, bet pats jaucia, kad akiniu jam visai nereikia. daryt tai tikrai nieko nedare. jo manymu tai todel, kad akiniu nenesiojo. drisciau gal net ir pritarti.bet cia jau kaip kam gal, kitam ir blogiau gali buti.

Et, skaitau ir pavydžiu, atrodo su tokiais minusais aš nei lešių nei akinių dar nenešiočiau smile.gif mano -6 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 23 rugpjūčio 2011 - 21:02
QUOTE(JN @ 2011 08 23, 21:02)
Et, skaitau ir pavydžiu, atrodo su tokiais minusais aš nei lešių nei akinių dar nenešiočiau smile.gif  mano -6 smile.gif

nu vat kai pirma karta uzsidejau akinius pas mane buvo vos daugiau nei minus 1, cia su tokiais stiklais maciau jau tikram vienetui. o dariausi todel, kad daug prie kompo, vairuot... na nematydavau istikro lenkiant masinu normaliai, toks netikrumo jausmas budavo..tai dariausi su visom imanomom dangom..ai uzejes buvo reikalas ir tiek...o pradejus vis dazniau nesiot, akys priprato prie gero ir viskas. jauciu iki siol nebuciau as tu akiniu uzsidejus ir man ju nereiktu. nes vairuojant kiek tada nebuvo gerai, tai daug ir nepagerejo, kur reikejo:))))
bet gyvenimas ryskesnis visvien tapo.
na as dabar gailiuosi, kad tada isigijau, bet dabar jau sausktai po pietu.

dabar gerai pagalvojus, as net teises laikiau geri metai atgal kai juos pirkau, matymas toks pat buvo, bet net ju neprirase..aisku tas tikrinimas nebuvo toks labai nuodugnus, bet jei kiek reikia maciau... na vienu zodziu, neastrinkim zaizdos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad nežinau, šiaip yra kitokia nuomonė, kad kaip tik nenešiojant akinių akys silpsta.. turiu tokį pvz. bet aš nešiojau visuomet ir vistiek silpsta, nors tikrai daug lėčiau smile.gif galbūt jei akys nebūtų nuolat varginamos, visokiais tv, kompiuteriais, skaitymais, gal tada ir nenešiojant akinių jos atsistato... g.gif
Atsakyti
Yra nuomonė, kad užsidėjus akinius esant nedideliam minusui ar nusilpus regėjimui dėl akių nuovargio, jei pradėt nešiot akinius, akių raumenys ima "tinginiauti" ir tada jau visiems laikams akinius užsidėsit unsure.gif Nežinau kiek tame tiesos ir nežinau ar teisingai surašiau čia, bet su tokiu dalyku esu susidūrus ir esu sutikusi akių gydytojų, kurie patylom, bet apie tai kalba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 24 rugpjūčio 2011 - 13:30
QUOTE(sume @ 2011 08 24, 13:43)
Kad nežinau, šiaip yra kitokia nuomonė, kad kaip tik nenešiojant akinių akys silpsta.. turiu tokį pvz. bet aš nešiojau visuomet ir vistiek silpsta, nors tikrai daug lėčiau smile.gif  galbūt jei akys nebūtų nuolat varginamos, visokiais tv, kompiuteriais, skaitymais, gal tada ir nenešiojant akinių jos atsistato... g.gif

bet deja tai nerealu, dabar tik kompiuterija ima viršu ir be jos jau neįsivaizduoju kaip galima dirbti būtų ofise ir pan. unsure.gif Man asmeniškai su -1,5 jautėsi diskomfortas, be akinių ar lęšių aš negalėčiau išeiti į gatvę. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 28 rugpjūčio 2011 - 13:57
ar teko kam susidurti su lesiai.lt prekiu grazinimu? ar geranoriskai jie grazina pinigus ar pakeicia prekes? nusipirkau lesius ir jie atsiunte ne su 8.6 bazine kreive, o su 8.4 ir jie netinka man
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2011 08 28, 19:11)
ar teko kam susidurti su lesiai.lt  prekiu grazinimu? ar geranoriskai jie grazina pinigus ar pakeicia prekes? nusipirkau lesius ir jie atsiunte ne su 8.6 bazine kreive, o su 8.4 ir jie netinka man

Jei pakuotės neatplėšei, tuomet grąžinti nėra problemų. Visos lęšių parduotuvės geranoriškos šiuo klausimu. Aišku jei praplėšei lęšiuko dėkliuką(ar kaip jis ten vadinasi kur lęšis su skysčiu yra), tuomet jau niekas nieko nebepriims atgal.
Atsakyti