Gyvenkime draugiskai
Juk pragare vietos mums nebus, nes ten kinija suguzes...
O jei rimtai, tai kiekvienas zmogus turi savo apsisprendimo laisve.. Ka ispazinti, kaip ispazinti.. Visi esame lygus...
turiu 3 sakramentus (Sakramentas (lot. sacramentum priesaika, įsipareigojimas)
ritualinis veiksmas, turintis suteikti Dievo malonę) nesu nusisukusi nuo Dievo, esu tik nusisukusi nuo baznycios,nes:
Per daug ligoniu (niekaip kitaip nepavadinsi) vadovauja baznycioms:
a)pedofilai (kad ir kaip nemalonu, bet jie egzistuoja)
b)nesantuokiniai kunigu vaikai (pati esu su tokiais susidurus)
c)gobsumas (aisku viskas paslepta bo zodziu "auka", sakau is savo patirties: pries santuokos sakramenta, reikia issiimti kriksto sakramento liudijima,nueinu i baznycia, man ji israso, jauna seksuali sekretore,o kunigas tuo metu sako is jusu "auka" 30 lt. Man sokas, as net tiek neturiu pinigeliu su savimi pasiemus, tai sako laukiu jusu uz valandos, nuvaziuokite iki bankomato

.Santuokos sakramento suteikimas, pripazinkim tiesa, irgi turi savo stafkes "aukas" nuo... iki... manau sm galima rasti tema su ikainiais.)
Tai kaip mielieji galima aiskint, kad kitos religijos yra blogis, kaip pacioje baznycioje, tas blogis vadovauja. (is asmenines patirties: kunigas, isirengineja baznycia, prie to pacio jo
buhaltere atnesa pinigelius, nes kunigas isvykes atostogu i kreta, ir uz statybines medziagas namui. Namas ne kunigo, o jo sunaus

)
KB, turetu ne pirsteliu mojuoti, mergaitem, kad jos burtais tiki, o daryti tvarka savo kieme.
O domejimasis ir pasauleziuros pletimasis reikalingas siuolaikiniam zmogui, tokioje visuomeneje gyvename.Nemanau, kad mane Dievas nubaus jei perskaitysiu knyga apie okultizma, jei mesiu svori uzsiiminedama joga, organizma valysiu ajurvediniais metodais, mano lova ir stalas namie bus pastatyti, kaip feng shui rekomenduoja, o prie masinos rakteliu turesiu pasikabinus pasagele.Dievas yra daug gailestingesnis, nei bandoma parodyti.
Dekui uz demesi