Įkraunama...
Įkraunama...

Greitoji pagalba nukentėjusiems nuo piktųjų jėgų

QUOTE(Kiera @ 2011 09 02, 05:43)
cia ispazintis? g.gif nelabai supratau posto prasmes..

Tikriausiai vertejo pacituoti zostautes posta pries rasant, nes tai buvo atsakymas i jos posta, tiksliau i siuos zodzius "...kitų religijų/tradicijų praktikai..." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 09 02, 05:43)
cia ispazintis? g.gif nelabai supratau posto prasmes..

Na galbut zmones, manantys, kad Krikscionybe yra vienintele "teisinga" religija ir kad viskas turi buti daroma pagal Baznycios nustatytas taisykles, o visa kita yra tiktai "velnio ismislas", supras, ka norejau pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 09 01, 17:34)
Diskusija - kokia religija yra pati paciausia, pati geriaus, nuostabiausia ir, kad visos kitos - blogis, velnias, piktos dvasios.

Ir siaip.. Kodel KB nesugeba palikt kitu religiju ramybeje? Pinigeliu mazeja? As sutikciau, kad tokius postus sakytu baznycioje, saviems tikintiesiems ar jiems prijauciantiems.  Nu kam lyst i iezoterikos skyreli? Jum vietos po saule mazai? As nelendu i Jusu baznycia ir nereklaminu savo religijos. Gerbkit ir jus kitus zmones ir ju pasirinkimus !

O kas jus varu varo i sita tema? Jei nera noro tai neskaitykit tokiu straipsniu. Nereikia iskraipyti tiesos savo interpretacijom apie tai kas cia rasoma ir kokiais tikslais. Be to skyrelis vadinasi "RELIGIJA IR EZOTERIKA", ne tik ezoterika.
O del pinigeliu tai nereikia pasakaiciu apie KB. Kas kas o ezoterikai tikrai ne uz "aciu" su zmonem uzsiima. 30lt uz viena paskaita neteko man nei vienam KB seminare moketi.
Nekvepia nei is tolo taip tamstos trokstama pagarba tokie pasisakymai apie KB ar dar nekuriu zmoniu nesusimastant svaidomus pasisakymus apie kunigus ir ju griekus, apie kuriuos tera girdeje, bet dorai nieko nezino. Neetiska ir zema kaip minimum.
Atsakyti
Šiaip tema labai gera..Galbūt pateikta labai daug informacijos, todėl dažnas neįstengia visko iškart aprėpt ir sukramtyt..Bet labai daug tiesos...Aš irgi turiu asmeninės patirties su nukrypimais į ezoteriką ir galima sakyt okultizmą, nors tada net nemaniau, kad tos praktikos palenda po šituo žodžiu...Visko tiek daug pasaulyje...Kai žmogus sulaukia atitinkamo amžiaus, kyla noras ieškot tiesos, atsakymų, galų gale ieškot Dievo...Deja, neturint pradinių žinių ar tvirto tikėjimo pagrindo iš vaikystės, paprastai labai lengva nuklyst į visiškas lankas..Atrodo, kad ieškai Dievo, viskas iš geriausių paskatų, o pasirodo klystkeliais braidai...Aišku tai suvoki po ilgo laiko..Pradžioje būna euforija, visagalybės suvokimas, viskas rodos tik į gera...O paskui deja ateina laikas mokėti "skolas"...
Ačiū Dievui (būtenet tai ir turiu omeny), kad laiku man atsiuntė ženklus ir žmones, kurie padėjo pradėt brist iš to liūno...Tik pradėt, nes kol kas dar šleifas velkasi ir "sąskaita" dar iki galo neapmokėta rolleyes.gif

Gaila, kad dauguma čia rašančių tiesiog nesupranta, kad šita tema norima tik įspėt ir galbūt net apsaugot...Bet turbūt taip jau yra, kad žmogus tik iš savo klaidų mokosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2011 09 13, 14:10)
Šiaip tema labai gera..Galbūt pateikta labai daug informacijos, todėl dažnas neįstengia visko iškart aprėpt ir sukramtyt..Bet labai daug tiesos...Aš irgi turiu asmeninės patirties su nukrypimais į ezoteriką ir galima sakyt okultizmą, nors tada net nemaniau, kad tos praktikos palenda po šituo žodžiu...Visko tiek daug pasaulyje...Kai žmogus sulaukia atitinkamo amžiaus, kyla noras ieškot tiesos, atsakymų, galų gale ieškot Dievo...Deja, neturint pradinių žinių ar tvirto tikėjimo pagrindo iš vaikystės, paprastai labai lengva nuklyst į visiškas lankas..Atrodo, kad ieškai Dievo, viskas iš geriausių paskatų, o pasirodo klystkeliais braidai...Aišku tai suvoki po ilgo laiko..Pradžioje būna euforija, visagalybės suvokimas, viskas rodos tik į gera...O paskui deja ateina laikas mokėti "skolas"...
Ačiū Dievui (būtenet tai ir turiu omeny), kad laiku man atsiuntė ženklus ir žmones, kurie padėjo pradėt brist iš to liūno...Tik pradėt, nes kol kas dar šleifas velkasi ir "sąskaita" dar iki galo neapmokėta  rolleyes.gif

Gaila, kad dauguma čia rašančių tiesiog nesupranta, kad šita tema norima tik įspėt ir galbūt net apsaugot...Bet turbūt taip jau yra, kad žmogus tik iš savo klaidų mokosi... verysad.gif

Labai "informatyvus" postas. Su tokiu isties "labai daug kam viskuo padesite". Snekat abstrakcijom poniute. Zodziai vejyje...
Ka dar galima tureti "omenyje" (ir apskritai kas tas OMENYS gal man paaiskintumet lotuliukas.gif doh.gif ) minint Dievo varda, jei ne pati Dieva?
Kokie tai buvo konkreciai zenklai ir zmones? Ar jus tikra, kad nesapnavot?
Kas "TAS LIUNAS"?

doh.gif Su tokiu poziuriu ilgai ir nuobodziai neissimokesit.
Na taip is savo tik ir tegali pasimokyti, nes is tamsteles tarp "labai daug visisko liuno" sunku iskaityti ir esme ir prasme. Atvirai pasakius man net nepavyko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 13 rugsėjo 2011 - 18:05
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 09 13, 16:04)
Labai "informatyvus" postas. Su tokiu isties "labai daug kam viskuo padesite". Snekat abstrakcijom poniute. Zodziai vejyje...
Ka dar galima tureti "omenyje" (ir apskritai kas tas OMENYS gal man paaiskintumet  lotuliukas.gif  doh.gif ) minint Dievo varda, jei ne pati Dieva?
Kokie tai buvo konkreciai zenklai ir zmones? Ar jus tikra, kad nesapnavot?
Kas "TAS LIUNAS"?

doh.gif  Su tokiu poziuriu ilgai ir nuobodziai neissimokesit.
Na taip is savo tik ir tegali pasimokyti, nes is tamsteles tarp "labai daug visisko liuno" sunku iskaityti ir esme ir prasme. Atvirai pasakius man net nepavyko  doh.gif

Nesupratot, tai nesupratot-gal laikas dar neatėjo suprast, o gal tai ne Jums ir skirta...
Nemanau, kad tokiam forume privaloma surašyt detaliai visus įvykiuis ir konkrečius žmones su pavardėm...Beje, esmė ta pati-taip yra konkretūs įvykiai, žmonės, faktai, bet tai perdaug asmeniška...

P.S. Yra toks plačiai žmonėse vartojamas posakis "Ačiū Dievui", kuris naudojamas perdaug nesigilinant ir nebūtinai tai reiškia, kad žmogus būtent Dievui dėkoja...Tokia tai retorika.. rolleyes.gif

Ramybės Jums 4u.gif
Atsakyti
Na konkreciu pavardziu su datomis cia niekas ir nesitikejo mirksiukas.gif Tiesiog praktiku ir pasauleziuriu tiek daug, kad zmogui sunku ir beatsirinkti. Jeigu kazkas pasidalintu konkrecia patirtimi butent kokias praktikas laiko "liunu", po to kokias "skolas" reikia konkreciai moketi, kaip jis suprato, kad tos "skolos yra uz tai, kuo jis domejosi ar praktikavo", tuomet reali nauda gal ir butu.

Jums to paties 4u.gif
Atsakyti
Gyvenkime draugiskai 4u.gif
Juk pragare vietos mums nebus, nes ten kinija suguzes...

O jei rimtai, tai kiekvienas zmogus turi savo apsisprendimo laisve.. Ka ispazinti, kaip ispazinti.. Visi esame lygus...

turiu 3 sakramentus (Sakramentas (lot. sacramentum – priesaika, įsipareigojimas) – ritualinis veiksmas, turintis suteikti Dievo malonę) nesu nusisukusi nuo Dievo, esu tik nusisukusi nuo baznycios,nes:

Per daug ligoniu (niekaip kitaip nepavadinsi) vadovauja baznycioms:
a)pedofilai (kad ir kaip nemalonu, bet jie egzistuoja)
b)nesantuokiniai kunigu vaikai (pati esu su tokiais susidurus)
c)gobsumas (aisku viskas paslepta bo zodziu "auka", sakau is savo patirties: pries santuokos sakramenta, reikia issiimti kriksto sakramento liudijima,nueinu i baznycia, man ji israso, jauna seksuali sekretore,o kunigas tuo metu sako is jusu "auka" 30 lt. Man sokas, as net tiek neturiu pinigeliu su savimi pasiemus, tai sako laukiu jusu uz valandos, nuvaziuokite iki bankomato blink.gif .Santuokos sakramento suteikimas, pripazinkim tiesa, irgi turi savo stafkes "aukas" nuo... iki... manau sm galima rasti tema su ikainiais.)

Tai kaip mielieji galima aiskint, kad kitos religijos yra blogis, kaip pacioje baznycioje, tas blogis vadovauja. (is asmenines patirties: kunigas, isirengineja baznycia, prie to pacio jo buhaltere atnesa pinigelius, nes kunigas isvykes atostogu i kreta, ir uz statybines medziagas namui. Namas ne kunigo, o jo sunaus blink.gif )
KB, turetu ne pirsteliu mojuoti, mergaitem, kad jos burtais tiki, o daryti tvarka savo kieme.
O domejimasis ir pasauleziuros pletimasis reikalingas siuolaikiniam zmogui, tokioje visuomeneje gyvename.Nemanau, kad mane Dievas nubaus jei perskaitysiu knyga apie okultizma, jei mesiu svori uzsiiminedama joga, organizma valysiu ajurvediniais metodais, mano lova ir stalas namie bus pastatyti, kaip feng shui rekomenduoja, o prie masinos rakteliu turesiu pasikabinus pasagele.Dievas yra daug gailestingesnis, nei bandoma parodyti.

Dekui uz demesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 14 rugsėjo 2011 - 09:44
QUOTE(jumana @ 2011 09 14, 09:43)
Gyvenkime draugiskai  4u.gif 
Juk pragare vietos mums nebus, nes ten kinija suguzes...

O jei rimtai, tai kiekvienas zmogus turi savo apsisprendimo laisve.. Ka ispazinti, kaip ispazinti.. Visi esame lygus...

O domejimasis ir pasauleziuros pletimasis reikalingas siuolaikiniam zmogui, tokioje visuomeneje gyvename.Nemanau, kad mane Dievas nubaus jei perskaitysiu knyga apie okultizma,  jei mesiu svori uzsiiminedama joga, organizma valysiu ajurvediniais metodais, mano lova ir stalas namie bus pastatyti, kaip feng shui rekomenduoja, o prie masinos rakteliu turesiu pasikabinus pasagele.Dievas yra daug gailestingesnis, nei bandoma parodyti.

Dekui uz demesi ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Dekui tau, labai patiko pasisakymas.

O bet taciau kunigai irgi zmones, taip pat nenusigreze nuo Dievo, tik truputi nuo baznycios dogmu ax.gif As nesmerkiu ju nei uz namus, nei uz vaikus, na gal nebent uz ikainius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2011 09 13, 15:10)
Ačiū Dievui (būtenet tai ir turiu omeny), kad laiku man atsiuntė ženklus ir žmones, kurie padėjo pradėt brist iš to liūno...Tik pradėt, nes kol kas dar šleifas velkasi ir "sąskaita" dar iki galo neapmokėta  rolleyes.gif

Sudomino Jūsų atvirumas, tikrai būtų labai įdomu sužinoti nors kiek konkrečiau apie tas Jūsų mintis, kurias paryškinau 4u.gif Nes abstraktumas ir veda link nesu(si)pratimo: vienas galvoja apie ratus, kitas- apie batus. Tikrai nesikabinėju ir nesityčioju, bet man iš tiesų ba galo įdomu, ką turėjote galvoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 09 14, 18:21)
Sudomino Jūsų atvirumas, tikrai būtų labai įdomu sužinoti nors kiek konkrečiau apie tas Jūsų mintis, kurias paryškinau  4u.gif  Nes abstraktumas ir veda link nesu(si)pratimo: vienas galvoja apie ratus, kitas- apie batus. Tikrai nesikabinėju ir nesityčioju, bet man iš tiesų ba galo įdomu, ką turėjote galvoje?  4u.gif

Na, tai asmeniški dalykai...Viena iš praktikų, buvo Taro kortos, kažkam visiškai nekaltas užsiėmimas, bet turbūt čia priklauso nuo įsijautimo ir priklausomybės laipsnio..Dabar tai drąsiai įvardinčiau kaip vieną iš okultizmo priemonių...Neveltui net ir okultizmo enciklopedija pagal taro arkanus surašyta..

O visų netikėtų ir nemalonių įvykių, kurie vėliau sekė, negaliu čia išdėstyt-bet tai buvo tokie akivaizdūs ženklai, kad bet kas susimąstytų..Nuosekli praradimų grandinė..
Kol kas negaliu pasakyt, kad jau pabaiga, tai ir apibendrint neišeis..Galbūt kažkada vėliau.. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2011 09 15, 08:54)
Na, tai asmeniški dalykai...Viena iš praktikų, buvo Taro kortos, kažkam visiškai nekaltas užsiėmimas, bet turbūt čia priklauso nuo įsijautimo ir priklausomybės laipsnio..Dabar tai drąsiai įvardinčiau kaip vieną iš okultizmo priemonių...Neveltui net ir okultizmo enciklopedija pagal taro arkanus surašyta..

O visų netikėtų ir nemalonių įvykių, kurie vėliau sekė, negaliu čia išdėstyt-bet tai buvo tokie akivaizdūs ženklai, kad bet kas susimąstytų..Nuosekli praradimų grandinė..
Kol kas negaliu pasakyt, kad jau pabaiga, tai ir apibendrint neišeis..Galbūt kažkada vėliau.. mirksiukas.gif

Atkreipkit demesi kad dauguma bureju yra pakankamai nelaimingi zmones (ypac kas lecia asmenini gyvenyma). Kalbu ne apie varianta isbursiu sau ir draugej, o kas priima zmones. Dauguma arba nusigeria arba ateina prie Dievo
Kiek zinau rimtesni praktikai per daug neziuri ateities, tik tiek kiek reikia darbui. Tas atima pakankamai daug jegu. Reikia moketi apsisaugoti nuo klientu "negeribiu" ( kitaip net nesugalvoju kaip pavadinti), kitaip labai daug ka sau gali pasilikti
Taro kortos irgi nera vien burimo priemone. Su jais ligiai taip pat daromi ritualai.
Tai kad jeigu yra butinumas geriau nueiti pas bureja, arba labai gyliai is pirmo mokytis ir tik paskui burtis
Atsakyti