Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 13 tema

QUOTE(shopingas @ 2011 12 03, 17:54)
Man Rimmel tusai netgi labai patinka.  thumbup.gif Dabar bandau naturalu koki super duper atrast, sandeliuke turiu dar CoverGirl orandzini, noruose siaip nenaturaliu yra norimu isbandyt, bet jei tusa ir naudosiu nenaturalu, tai i Rimmel nespjausiu.  4u.gif

Keli buvo nepatike arba tokie laabai nieko ispudingo, bet dauguma ju labai super buvo. Man labai patinka 'the maxx volume flash' - labai patankina blakstienas, graziai sudelioja, be priekaistu dazo nuo pradziu iki galo (sunaudojau kelis). Nors tos pacios serijos zalioj tubelej (lenktu sepeteliu) pasirode labai nekoks.

Aš tai nelabai turiu vilčių dėl to unsure.gif
o perki vietoje ar siuntiesi? 4u.gif
Merginos, kiek the maxx volume flash pas mus kainuoja?
O Cover girl kuriuos išskirtum, ir taip pat-kur palankiausia kaina juos gauti? parduotuvėse manau nėra pas mus g.gif
Atsakyti
Kadangi mėgstu didžiules "barbiškas" blakstienas, tai Lumene natural code man neįtiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2011 12 05, 11:39)
Aisku, aciu, tai reiskia viskas tada tvarkoj.
Bet siaip neesu as tuo HR suzaveta ax.gif Man kazkaip per sausai dazo, greit uzdziuna ant blakstienu padazant...tikejausi kazko daugiau is ne pigaus tuso ax.gif

gal tiesiog pasitaike senstelejes g.gif nes mano drauge turi ir naudoja - jokiu nusiskundimu neturi, o jai net labai patinka, pirko JAV ax.gif
Atsakyti
o man pats paciausias is visu tai: yves saint laurent mascara volume effet faux cils 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 12 07, 23:39)
o perki vietoje ar siuntiesi? 4u.gif

O Cover girl kuriuos išskirtum, ir taip pat-kur palankiausia kaina juos gauti? parduotuvėse manau nėra pas mus g.gif

Perku vietoj, cia daznai drugstore'uose buna 1 perki, antras puse kainos, tai apsimoka, o jei dar 1 perki antras nemokamai tai isvis thumbup.gif

CoverGirl as tik 'lashblast' naudojsu orandzini ir violetini - nepasakyciau, kad kazkuo skiriasi. Siaip orandzinis turetu tankint, o violetinis tankint ir ilgint, bet is esmes man jie labai vienodai daze. Kitu CG nebandzius tusu.
Atsakyti
QUOTE(snowlady @ 2011 12 08, 02:23)
o man pats paciausias is visu tai: yves saint laurent mascara volume effet faux cils  4u.gif

asmeniskai man sis tusas ispudzio nepaliko tirsteja labai greitai, blakstienu tokiu jau laaabai wow nepadaro siaip siam tusui pakaitalas sakyciau butu MxFactor false lashes
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 08, 01:33)
gal tiesiog pasitaike senstelejes  g.gif nes mano drauge turi ir naudoja - jokiu nusiskundimu neturi, o jai net labai patinka, pirko JAV  ax.gif

galbut ax.gif
pagal koda ziurejau, kad pagaminimo data 2010 m, nors siaip neprasukti tusai turetu apie 2 metus galioti, ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 12 03, 16:22)
Dabar labai domina išbandyt Rimmel lash accelerator.

Išbandžiau prieš pora dienų šį tušą parduotuvėj, nesužavėjo. Labai skystas, todėl lipino, pailgina, bet tankinimo, rietimo trūksta.
QUOTE(Etama @ 2011 12 07, 23:39)
Merginos, kiek the maxx volume flash pas mus kainuoja?

Aš šito tušo nesu mačius pas mus pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Figūringa @ 2011 12 08, 01:15)
Kadangi mėgstu didžiules "barbiškas" blakstienas, tai Lumene natural code man neįtiko smile.gif

O kokie tušai tokiu atveju patinka? smile.gif Apie Natural code jau rašiau, padažo natūraliai, bet nebyra, netepa paakių, sudėtyje yra vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(snowlady @ 2011 12 08, 01:23)
o man pats paciausias is visu tai: yves saint laurent mascara volume effet faux cils  4u.gif

Man irgi YSL Faux Cils yra vienas iš labiausiai patikusių bandytų tušų thumbup.gif Nors ir ilgai delsiau jį išbandyti.
Lyginant su HR tigriniu, kuris tikrai labai natūralų efektą išgauna, tai YSL minėtasis didesnę apimtį bei ryškumą blakstienoms suteikia, bent jau man taip atrodo.
Nors HR priekaištų kaip ir neturiu: jis man asmeniškai niekada neatrodė skystas, greitai nekietėjo, juo buvo lengva dažytis, o efektas gaudavosi labai natūralus (juos naudojau ilgą laiko tarpą), tačiau visgi efektas buvo pernelyg natūralus... Iš principo YSL FC padažytų blakstienų efektas panašus į MF 2000 calories, tačiau MF man alergizuoja, todėl tenka šį efektą išgaudinėt didesne kaina. Nors ir labai bijojau staigaus sutirštėjimo, tačiau YSL naudoju jau nuo rugsėjo pradžios ir, nors jau daugiau nei savaitę, turiu tokį jausmą, jog jis patirštėjo ir jau ne tas dažymasis ir dažymas kaip kad anksčiau buvo, tačiau dar tikiuosi iki švenčių pratempti ax.gif (pirktas Sephoroj)
Taigi, išvada apie YSL Faux Cils,- ir nors sekantis tušas bus ne jis, tačiau JIS tikrai dar bus kartojamas.... biggrin.gif
Atsakyti

siandien pirma karta pasidaziau YSL Faux Cils Shocking tusu - pirktas nordstrom.com, blakstienas padare leliskas, graziai issukavo, pries tai naudojau Shu Uemura blakstienu rietikli - tai blakstienytes uzfiksuotos isbuvo visa diena (su Lancome Definicils nesilaikydavo), tusas nenutrupejo ir labai patiko tuso kvapas wub.gif
dazo pakankamai sausai, ne per daugiausiai koses ant sepetelio, nesijaucia pertekliaus ir nesigumuliuoja drinks_cheers.gif

user posted image

sunku buvo pakeisti numyleta Clinique High Impact, bet pasirinkimas uzskaitytas drinks_cheers.gif
Atsakyti
šian pasičiupau user posted image
bet su storu šepetėliu matyt reik išmokti dažytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 09 gruodžio 2011 - 12:50